برنج

مشخصات و خرید برنج اعلای شمال

برنج خوشه شمال

برنج اعلای شمال شخصات و ویژگی‌های خیلی خوبی دارد و برای بسیاری از مصرف کنندگان شناخته شده است انواع و اقسام برنج اعلای شمال که قبلاً توضیح داده شد امل برنج‌های درجه یک و خوش پخت که شمال هستند که به صورت عمده و خرده فروشی معامله می‌شوند.

برنج اعلای شمال

برنج اعلای شمال برنج هاشمی

برنج هاشمی جزو رنج‌های درجه یک و اعلای شمال هستند ین برنج در سال‌های متمادی به صورت کشت سنتی در مازندران و گیلان نجام می‌شد این برنج توسط فردی به نام آقای یوسف هاشمی ر سال‌های گذشته کشف شد و بعد از کشف این برنج به دلیل خواص و کیفیت پخت بالای آن به بهترین نوع برنج و پرطرفدارترین آنها تبدیل شد برنج هاشمی دانه‌های بلند و قلمی دارد که رنگ آنها سفید  روغنی می‌باشد دانه‌های درشت و قلمی آنها باعث شده کیفیت طبخ بسیار بالایی به آن بدهد و همه مصرف کننده بنابراین برنج اعلای شمال در خطه مازندران و گیلان در شهرهای بابل بابلسر و فریدون کنار داوودشت آمل پهنا به جویبار همگی از این نوع برنج به عنوان برنج اعلای شمالی یاد می‌کنند.

برنج طارم هاشمی

برنج طارم هاشمی، از مشهورترین انواع برنج در کشور است که در مناطق مختلفی از ایران، به ویژه در مناطق شمالی کشت و تولید میشود، این نوع برنج به دلیل داشتن قد مناسب، عطر و طعم دلپسند و همچنین ارزش غذایی بالا، جایگاه خاصی در سفره‌ های خانواده‌ های ایرانی، رستوران‌ها و شرکت‌ ها دارد، در پایین تر به توضیحات بیشتری در مورد برنج طارم هاشمی و انواع مختلف آن اشاره خواهیم کرد.

 

مجموعه برنج کاسپین با قرار داشتن در مرکز بهترین مناطق کشت برنج طارم هاشمی، در شهرستان‌های بابلسر و فریدونکنار، این امکان را دارد تا برنج طارم هاشمی درجه یک و به میزان 100% خالص را با قیمت اصلی و بدون واسطه به مشتریان عزیز ارائه نماید.

برنج اعلای شمال

برنج اعلای شمال برنج طارم کشت دوم

برنج طارم کشت دوم ه بیشتر از نوع برنج امراللهی و بی‌نام هستند جزو برترین و خوش پخت‌ترین برنج‌های مازندران هستند این برنج دو سه برابر بیشتر از انواع عادی برنج و کشت اول خت و قد می‌کشد بنابراین یک برنج مجلسی و شاهانه ی‌باشد پخت این برنج بسیار بالاست  می‌تواند سفره هر ایرانی را چندین برابر زیباتر کند.

برنج طاروم کش دوم قیقتاً برنج اعلای شمال می‌باشد و سبت به برنج‌های دیگر بازار برتری ۱۰۰ درصد تضمینی دارد.

همونطور که گفته شد برنج طارم کشت دوم بیشتر در منطقه ازندران کشت می‌شود و شرایط آب و هوایی این مناطق اجازه کشت دوم را به کشاورزان این منطقه می‌دهد اگرچه کشت برنج به صورت کشت دوم بسیار سخت و در شرایط کم آبی و تابستان انجام می‌شود و معمولاً شرایط بسیار سختی تا برداشت که برداشت این محصول نیز در پاییز نجام می‌شود و احتمال بارش باران وجود دارد و کار را سخت‌تر خواهد کرد علاوه بر آن قدار محصول دهی در کشت دوم پایین‌تر بوده و هزینه‌های جانبی بالاتری دارد  محصول بهتر و با کیفیت‌تری تولید می‌شود که قیمت تمام شده محصول یعنی برنج اعلای چهارم کشت دوم نسبت به برنج کشت اول دری بالاتر می‌باشد.

برنج اعلای شمال

برنج اعلای شمال برنج شیرودی

برنج اعلای شمال برنج شیرودی که مرکز تولید آن و بهترین نوع آن در شهر بابل ی‌باشد نیز از جمله برنج‌های درجه یک با کیفیت عالی و اعلای شمال هستند این برنج بیشتر برای مجالس مهمانی‌ها ادارات مناسب است خت خوبی دارد و کیفیت آن مشابه برنج طارم هاشمی می‌باشد اما عطر آن نسبت به برنج هاشمی کمتر می‌باشد و عطر ضعیفی دارد این نوع برنج جایگزین بسیار خوب و مطمئن سبت به برنج‌های خارجی که هیچگونه طعم و مزه‌ای ندارند می‌باشد و ۱۰۰ درصد سبت به برنج‌های خارجی بهتر و محصول شاورزان ایرانی و تولید داخل می‌باشد.

برنج اعلای شمابرنج قیمت مقرون به صرفه دارد و بیشتر خرید و فروش این محصول به صور عمده به تاجران ی‌باشد این محصول کمتر برای صارف خانگی مورد استفاده قرار می‌گیرد و بیشتر برای مصرف خانگی برنج طارم هاشمی یشنهاد می‌شود.

این مطلب چه اندازه برایتان مفید بوده است؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد رأی: 0

منتظر اولین رای شما هستیم 👋

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *