برنج

فروشگاه برنج ایرانی برنج شمال خرید مستقیم

 فروشگاه برنج ایرانی با خرید مستقیم و بی واسطه برنج های معطر ایرانی با کیفیت از تولید کننده مطمئن برنج شمال
با خیال راحت برنج های صد در صد خالص و مطمئن را به صورت اینترنتی دریافت کنید.
خرید بهترین انواع برنج های: هاشمی کشت اول و دوم, بینام کشت اول و دوم, برنج دودی و قهوه ای کاملا یکدست و خالص با قیمت ارزان در مجموعه برنج باران

فروشگاه برنج ایرانی

آنچه در اینجا میخوانید!

خرید برنج ایرانی و سرانه مصرف برنج توسط هر ایرانی

برنج یکی از مفید ترین غذا ها در سرتاسر دنیا محسوب می شود.
حدود نیمی از مردم دنیا از این ماده غذایی برای مصارف روزانه خود استفاده می کنند.
برنج جزو وعده های اصلی غذایی مردم دنیا مخصوصا در آسیا مورد استفاده قرار می گیرد.
در کشور ما ایران انواع مختلفی از برنج ایرانی که خاص مناطق ایران می باشد پرورش داده می شود.
برنج های ایرانی از نظر عطر و کیفیت پخت برتری نسبت به برنج های خارجی دارند.
برنج ایرانی از غذاهای مورد علاقه همه ایرانیان می باشد.

ما ایرانیان بر سر سفره هایمان باید حتما برنج طبخ شده وجود داشته باشد.
بسیاری از غذاها و خورشت ها بدون برنج برای ما لطفی نخواهد داشت.

فروشگاه برنج ایرانی

برنج های ایرانی با ویژگی های مختلف و معرفی بهترین برنج های ایرانی

کشور ما ایران به دلیل اینکه کشوری چهار فصل بوده و همه گونه اقلیم را در آن می توان یافت انواع مختلفی از محصولات کشارزی را در گوشه گوشه خود جای داده است.
برنج با انواع مختلف و طعم های متفاوت در کشور ما کشت می شود.
از برنج های دانه کوتاه و گرد گرفته تا برنج های دانه بلند که هر کدام مربوط به یک منطقه از کشور مان میباشد

برنج های مختلف با ویژگی های ظاهری متفاوت و عطر و طعم متفاوت از شمال تا جنوب ایران کشت می شود.
در گذشته اکثریت برنج های ایرانی از نوع دانه کوتاه و متوسط بوده و شکل گرد و بیضی مانند داشته اند.
حتی در منطقه شمال ایران یعنی مازندران و گیلان نیز برنج های گرد و بیضوی کاشت می شدند.

برنجی که در سالهای گذشته در مازندران و گیلان کشت می شد برنجی به نام سرخ شهاک بوده است.
این نوع برنج رنگی قرمز داشته و به صورت بیضی بوده و یا دانه چاق داشته است.
این نوع برنج کیفیت چندانی نداشته است و پخت خوبی نداشت اما غالب کشت آن زمان و تولید برنج را تشکیل می داده است.

بعد ها برنج های طارم با کیفیت از منطقه زنجان که در نزدیکی شمال کشور بود و برنج های عطری با کیفیت و دانه بلند در آن کشت می شد به شمال انتقال داده شد و کشت آن آغاز شد.

انواع برنج چمپا, شستک دایی, و برنج سرخ شهاک از برنج های قدیمی منطقه شمال بوده که در قدیم برای کشت برنج مورد استفاده قرار می گرفت.

کشت برنج ایرانی در زمان های گذشته با مشقت بسیار زیاد انجام می شده است.
اجداد و نیاکان ما برای کشت برنج زحمت زیادی می کشیدند و از گاو آهن برای شیار کردن زمین استفاده می نمودند.
برای خرمن کوبی از اسب و قاطر استفاده می نمودند.
در نهایت بیش تر محصول کشاورزی شان را باید به خان و ارباب قریه تحویل می دادند.
برنجی که مورد مصرف خود کشاورز بود برنج های نیم دانه بی کیفیت بوده است.

فروشگاه برنج ایرانی

عصر جدید و انواع مختلف برنج های ایرانی در شمال کشور

برنج های شمال کشور در حال حاضر با کیفیت چندین برابر با کشت و زرع بسیار آسان و تولید چند برابر میباشد.
برنج هایی که در قدیم حتی برنج های طارم سنتی که کشت می شدند محصول محدودی داشتند.
مشکلات کشت این قبیل برنج ها بسیار بالا بوده علی رغم کیفیت که داشتند.

برنج طارم سنتی و قدیمی شمال نسبت به آفات مقاومت خوبی نداشته و به راحتی درگیر آفاتی مثل بلاست میشده است.

برنج طارم هاشمی جدید هم محصول بیش تری می دهد و هم به آفات و قارچ ها مقاوم تر است.
برنج شمالی ایرانی با تولید عمده و کیفیت چند برابری در مزارع شمال کشور کشت می شود.
برنج های پر محصول نیز نظیر برنج فجر و شیرودی را می توان به عنوان برنج هایی که هم از نظر کیفیت و هم از نظر میزان محصول نمونه هستند برای امر فروش بسیار مناسب دانست.

برنج صدری دم سیاه بهترین برنج کشت یک منطقه گیلان می باشد.
این برنج محصول محدود داشته اما عطر و پخت برنج آن بسیار بی نظیر است.

برنج طارم سنگی و طارم محلی بازمانده ای طارم سنتی کشت شده در مازندران هستند.

فروشگاه برنج ایرانی

برنج ایرانی کشت دوم بینام و طارم

برنج شمال علی الخصوص منطقه مازندران به دلیل منابع آب کافی در زمینه کشاورزی فعالیت ویژه ای دارد.
کشت برنج در فصل بهار در منطقه مازندران شروع و برداشت کشت اول در ماه مرداد انجام می شود.
انواع برنج گرم و برنج هایی نظیر طارم زودرس بوده و مرداد ماه یعنی ده روز اول مرداد برداشت می شوند.
برنج هاشمی نیز به همین منوال مانند برنج طارم می باشد.

در سالهای گذشته بحث کشت برنج به صورت کشت دوم خیلی در بورس نبوده و مشکلات مختلف اجازه کشت دوم را به کشاورز نمی داده است.
کم کم به مرور زمان و راحت تر شدن کشت برنج کشاورزان منطقه به این فکر افتادند که کشت دوم را نیز انجام دهند.

کیفیت کار کشت دوم به این گونه بوده بذر جدید در یک قسمت از زمین کشارزوی که برنج کشت اول در آن بوده کاشته شده و کشاورز بعد از برداشت کشت اول زمین کشاورزی را برای نشا آماده کرده و بذر ها را مجددا نشا می کنند.

بعد از نشا کاری که بعد برداشت کشت اول انجام می شود برنج رشد سریع خود را شروع کرده و تا آبان فصل پاییز آماده برداشت می شود.

فروشگاه برنج ایرانی

کیفیت و چگونگی برنج کشت دوم آیا در کشت دوم از سموم و کود های شیمیایی بیش تر استفاده می شود یا خیر؟

من باب برنج های کشت دوم باید گفت که این اقسام برنج ها که بیش تر از نوع برنج هاشمی و بینام هستند از کود و سموم بیش تر استفاده نمی شود.
برنج بینام و برنج هاشمی هر دو برنج های بسیار مقاوم بوده و در برابر آفات مقاوم هستند.
همینطور این دو گونه برنج در برابر سرما نیز بسیار مقاوم بوده و برای کشت دوم بسیار مناسب هستند.
فصل پاییز در مازندران ممکن است هوا سرد شود و سرد شدن هوا برای برنج مشکل زا می شود.
برنج از دسته محصولاتی است که برای کشت آن باید هم آب کافی وجود داشته باشد و هم نور آفتاب به مقدار کافی باشد.

برنج طارم هاشمی و بینام در برابر انواع آفات کشاورزی نظیر بلاست و حشرات نظیر کرم ساقه خوار مقاوم تر هستند بنابراین به سموم کم تری نیاز دارند.

علاوه بر این برنج کشت دوم به دلیل آماده بودن زمین کشاورزی و پرداخت بودن آن به دلیل کشت اول نیاز کمتری به کود های شیمیایی دارد.
به این ترتیب می توان برنج کشت دوم  ایرانی را یکی از بهترین و با کیفیت ترین برنج های ایرانی معرفی کرد.

فروشگاه برنج ایرانی

میزان قد کشی و عطر برنج کشت دوم

همانطور که گفته شد دو مدل برنج در استان مازندران به صورت کشت دوم وجود دارد.
برنج کشت دوم طارم هاشمی و برنج کشت دوم بینام
برنج کشت دوم نسبت به برنج کشت اول خیلی بیش تر قد می کشد.
میزان قد کشی برنج کشت دوم ایرانی مانند برنج خارجی می باشد.
با این تفاوت که کشت دوم ایرانی خوش طعم و خوش عطر نیز میباشد.

فروشگاه برنج ایرانی

 فرق هایی بین طارم هاشمی کشت دوم و بینام کشت دوم

طارم هاشمی برنجی کاملا عطری و خوش خوراک میباشد.
این برنج بیش ترین تولید برنج کشت اول را به دلیل عطری بودن و قد کشی مناسب به خود اختصاص داده است.
برنج کشت دوم هاشمی هم  عطر خیلی بیش تر دارد و هم بیش تر قد می کشد.
کشت دوم بودن این برنج کیفیت و خصوصیات خوب این نوع برنج را چندین برابر می کند.
علت قیمت بالای این محصول نیز به خاطر تولید کمتر به دلیل مشقات و مشکلات کشت دوم میباشد.

در کل برنج های کشت دوم برنج های روغنی تر و با ظاهری متفاوت از برنج کشت اول می باشند.
یعنی برنج کشت دوم هاشمی با کشت اول حتی از نظر ظاهر دانه خام نیز فرق دارد.
ظاهر برنج کشت دوم هاشمی کمی کرم رنگ تر و روغنی ترمی زند.
اما اختلاف واقعی آنرا بعد از پخت می توان درک کرد.

فروشگاه برنج ایرانی

برنج بینام کشت دوم چه خصوصیاتی دارد.

برنج بینام یکی از معروفترین برنج هایی است که کشت دوم آن بسیار پر طرفدار است.
این برنج به صورت کشت اول و دوم در مازندران کشت می شود.
کشت اول آن با ظاهر کاملا متفاوت نسبت به کشت دوم می باشد.
برنج کشت اول بینام ظاهری با دانه های کلفت و چاق تر از برنج هاشمی دارد و ضمنا روغنی تر است.
ظاهر دانه برنج بینام با رنگ کرم تر می باشد و پخت خیلی خوبی نیز دارد.
برنج کشت اول بینام مانند برنج هاشمی و طارم خوش طعم و خوش عطر است.

برنج کشت دوم بینام از لحاظ قد کشی بی مانند است و محصول برخی از مزارع به اندازه یک چوب کبریت قد می کشد.
بینام کشت دوم که کهنه شده باشد بیش ترین قد کشی را در بین برنج های ایرانی دارد.
یعنی برنج بینام کشت دوم را می توان قد بلند ترین برنج ایرانی نام برد.

فروشگاه برنج ایرانی

برنج ایرانی از نوع پر محصول

برنج های پر محصول که در سالهای اخیر توسط موسسه تحقیقات کشاورزی با گونه های بسیار زیادی پا به عرصه کشاورزی شمال گذاشتند در مجموع توانستند با ۳ گونه اصلی پر کاربرد و از نظر کیفی قابل قبول جای خود را باز کنند.

از همه آن برنجهای پر محصول که معرفی شدند در حال حاضر سه مدل کشت می شوند.

برنج فجر

برنج شیرودی

برنج ندا

برنج ندا برنجی پر محصول است که عطر ندارد اما دانه بلند می باشد.
برنج شیرودی برنجی با کیفیت می باشد که برای رستوران ها و ادرات بسیار استفاده می شود هم ارزان قیمت است و هم دانه بلند.
فجر گل سر سبد برنج های پر محصول است.
این برنج نه تنها عطر دارد بلکه دانه بلند نیز می باشد.
عطر آن از طارم کمتر است اما قابل قبول است.
فجر را می توان تنها برنج خوش عطر پر محصول دانست
اصلا فلسفه تولید فجر برای همین موضوع بوده که برنج های پر محصول عطر دار نبوده اند.

برنج فجر ظاهری کریستالی دارد که در ظاهر مقداری به برنج های خارجی که کریستالی هستند مشابه است.
این برنج در جهاتی پخت بسیار خوبی دارد و می تواند مانند برنج هاشمی پخت دهد.
برنج فجر مناسب برای امر صادرات و فروش به صورت عمده و ارسال به کل کشور می باشد.

لازم به ذکر است برنج های پر مخصول از لحاظ کیفیت به برنج سنتی نمی رسند.
باید در نظر داشت بعد از پخت و گذشتن زمان و سرد شدن ممکن است که خشک و سفت شوند.
این موضوع در مورد برنج فجر کمتر اتفاق می افتد.

قیمت این نوع محصولات بسیار مقرون به صرفه است و برای مصارف رستوران و اداره جات بسیار مناسب است.

فروشگاه برنج ایرانی

برنج های ایرانی منطقه گیلان و رشت

منطقه گیلان و رشت و شهر های اطراف از قبیل رودسر, لنگرود, آستانه اشرفیه و لاهیجان شهر هایی معروف برای کشت برنج میباشند.
برنج منطقه گیلان از بهترین برنج های شمال محسوب می شود.
میزان رطوبت بالا زمین های کشاورزی که در چهار فصل سال رطوبت خود را حفظ می کنند این شرایط را ایجاد کرده است.
کشت برنج در گیلان با مازندران تفاوت هایی دارد که اختلاف جزئی در آب و هوای این دو منطقه علت اصلی این موضوع می باشد.

تفاوت در اقلیم و آب و هوا باعث تفاوت هایی در گونه های همنام حتی می شود.
برای مثال برنج هاشمی گیلان ممکن است از نظر عطر و بو فرق هایی با هاشمی مازندران داشته باشد.
اما این گونه نیست که برنج گیلان کلا بهتر از برنج مازندران باشد.
کیفیت برنج را بیش ترکیفیت خاک زمین زراعی و موقعیت زمین زراعی در منطقه تعیین میکند.
برای مثال زمینی که در کنار رودخانه باشد چه در گیلان باشد یا چه در مازندران برنج بسیار بهتری خواهد داد.
آب رودخانه مواد مغذی و مواد معدنی را با خود دارد که آبهای دیگر ندارد و برنج بهتری را نتیجه می دهد.

فروشگاه برنج ایرانی

کشت برنج دم سیاه گیلان مرغوب ترین برنج سفید برنج دم سیاه معروف

بسیاری برنج دم سیاه مرغوب ترین برنج گیلان می دانند اما چرا برنج دم سیاه بهترین می باشد.
برنج دم سیاه از گونه برنج صدری برنجی بسیار حساس است که شرایط کشت بسیار سختی دارد.
این برنج در هر زمین کشاورزی و در هر شرایطی کشت موفقی نخواهد داشت.
زمین زراعی که برای کشت برنج دم سیاه مورد استفاده قرار می گیرد حتما باید در کنار رودخانه باشد چرا که این برنج به آب فراوان ترجیحا آب رودخانه نیاز دارد.

برنج دم سیاه دارای ساقه بسیار بلندی است که رشد زیادی دارد و بعد از رشد ساقه حتما خم خواهد شد.
باران یا باد های فصلی باعث خم شدن بیشتر این گیاه می شود.
خم شدن ساقه یه به اصطلاح فرش شدن آن باعث کم تر شدن محصول خواهد شد.
برداشت این نوع برنج نیز به دلیل خوابیدن سخت تر است.

برنج دم سیاه با شرایط خاصی که گفته شد در هر صورت یکی از بهترین ها می باشد.
قیمت برنج دم سیاه نیز نسبت به بقیه بیش تر می باشد.
علت قیمت بیش تر نیز کم بودن محصول و کییفیت بی نظیر آن است.

فروشگاه برنج ایرانی

محصولات دیگر برنج ایرانی استان گیلان غیر از برنج دم سیاه معروف

برنج های دیگری نیز در منطقه گیلان کشت می شود که از آنها نام می بریم
در مجموع برنج هایی که درگیلان کشت می شود با برنج های سنتی مازندران فرق هایی دارد.
در گیلان و منطقه رشت برنج های کم محصول بیش تر کشت می شود.
در گیلان برنج کشت دوم وجود ندارد به دلیل شرایط آب و هوایی امکان این موضوع وجود ندارد.
بارش باران بیش تر و سرد شدن به یکباره هوا ریسک زیادی برای کشت دوم ایجاد می کند.
بنابراین بومی ها و محلی های گیلان از کشت دوم استقبال ندارند.

لازم به ذکر است که غالب کشت برنج در گیلان برنج هاشمی است که البته در سالهای اخیر کشت آن زیاد شده است.
در سالهای قبل بیش ترین کشت برنج مربوط به گیلان برنج علی کاظمی بوده است.
اما در حال حاضر برنج هاشمی در گیلان نیز پر کشت ترین برنج به حساب می آید.

لازم به ذکر است که برنج فروشان و عمده فروشان گیلانی در برخی از جهات از برنج استان مازندران برای فروش به مشتریان خود استفاده می کنند.
این موضوع دو علت دارد:

  1. اولی اینکه برنج موجود این مناطق محدود است و جوابگوی مشتریان آنها نمی باشد.
  2. دوم کیفیت برنج مازندران برنج هاشمی بسیار نزدیک به برنج گیلان است و تفاوتی چندانی ندارد.

برنج علی کاظمی به دلیل مشکلاتی که داشت علی رغم کیفیت بیش تر جای خود را به هاشمی داشت.

داستان کشف برنج هاشمی و علی کاظمی را هم که همه ما به دلیل نقل آن در انواع سایت ها می دانیم.
این دو کشاورز زحمت کش با تلاش خود توانسته اند که برنجی به نام خودشان ثبت کنند و آنرا به تولید انبوه برسانند.

فروشگاه برنج ایرانی

دیگر برنج های صدری غیر از برنج دم سیاه که در گیلان کشت می شوند.

برنج صدری یکی از قدیمی ترین برنج های منطقه شمال است.
در مازندران نیز این نوع برنج کشت می شده است و امروزه کمابیش کشت آن انجام می شود.

برنج صدری که در گذشته در مازندران به نام صدری طارم معروف بوده برنجی بود که ساقه های بسیار بلندی داشت که در اواخر کشت به صورت صد در صد روی زمین فرش می شد.
این نوع برنج بازدهی کمی در محصول داشت اما کیفیت بسیار بالایی داشت.

برنج صدری در مازندرن به دلیل مشکلات آن دیگر کم کشت می شود.
مگر در منطقه هایی که شرایط خوبی از نظر زمین زراعی باشد.
کشاورزی که میداند زمین زراعی او کیفیت خوبی با خاک مرغوب دارد از این انواع طارم ممکن است کشت نماید.

صدری در استان گیلان به زیر شاخه های متنوعی دسته بندی می شود.

صدری دم سیاه

صدری دم زرد

صدری حسن سرایی

صدری دم قرمز

دم سیاه که با کیفیت ترین این گونه می باشد.
اما برنج های دیگر نیز از نظر کیفیت بسیار مرغوب اند.

برای دسته بندی و توضیح کیفیت برنج های دسته صدری و رتبه بندی آنها در بین برنج های ایرانی باید گفت که انواع صدری دم زرد و حسن سرایی از نظر کیفی بعد از برنج هاشمی قرار می گیرند.
همینطور برنج دم سیاه نیز در مرتبه بالاتر از آنها قرار می گیرد.
یعنی اگر کسی قصد خرید برنج با کیفیت بهتر از هاشمی و کمتر از دم سیاه بخواهد می تواند از این انواع بهره ببرد.

برنج علی کاظمی نیز معمولا عطر بسیار خوبی دارد و عطر آن از هاشمی ممکن است بیش تر باشد.

همه موارد گفته شده فوق به صورت حتمی نیستند و همانطور که گفته شد ممکن است یک نوع برنج هاشمی از دم زرد یا علی کاظمی بهتر باشد که بسته به شرایط کشت و نوع محصول دارد.

فروشگاه برنج ایرانی

انواع برنج ایرانی غیر از برنج شمال چه نوع برنج هایی هستند؟

در کشور ما ایران برنج های با کیفیت دیگری نیز وجود دارد که در مناطق غرب, جنوب و جنوب غربی و شمال غربی کشور کشت می شود.

برنجی که در شمال غربی کشت می شود برنج طارم زنجان می باشد که کیفیت ممتاز دارد.
برنج طارم مازندران و گیلان نیز منشا از برنج طارم زنجان می گیرد.
اگر به شهر زنجان سفر کرده باشید ممکن است به شهر طارم که شهری بسیار خوش آب و هوا ست نیز رفته باشید.
شهر طارم روستایی دارد که رودی در آن جاری است و برای کشت برنج طارم بسیار مناسب است.
برنج طارم یکی از معروفترین و محبوبترین برنج های ایرانی است.
مردم این حوالی از برنج های این منطقه استفاده می کنند و از کیفیت آن بسیار راضی هستند.
برنج طارم زنجان از برنج هایی است که در صدر بهترین برنج های ایرانی است.

فروشگاه برنج ایرانی

برنج لنجان اصفهان معروف ترین برنجی که با طارم رقابت دارد.

برنج لنجان که یکی از بهترین برنج هایی است که در اصفهان کشت می شود مباشد.
برنج لنجان نیز مانند انواع طارم خوش عطر و خوش پخت می باشد.
بسیاری از مصرف کنندگان برنج لنجان آنرا بهترین برنج می دانند.
قیمت برنج لنجان نیز بسیار بالا بوده و در ردیف برنج های گران قیمت ایرانی قرار می گیرد.
برنج لنجان از نظر قد و قد کشی کمی از برنج های شمال کمتر است و در مرتبه پایین تری قرار می گیرد اما کیفیت پخت و عطر خوبی دارد.

استان اصفهان و شهر مرکزی اصفهان دارای رودخانه زایند رود که در این شهر جاری است می باشد.
رودخانه زاینده رود از باتلاق گاو خونی منشا می گیرد.
این رودخانه بسیار برای کشت برنج در اصفهان حیاتی است و پر آب بودن آن لازمه کشت برنج در این شهر است.
سالهای گذشته که ذخیره آب زاینده رود کم شد کشت برنج در اصفهان با مشکلات زیادی روبرو شد.
کشاورزان این منطقه بسیار متضرر شدند و کسب و کارشان دچار رکود شد!
اما چیزی از نقاط قوت برنج لنجان اصفهان کم نشد.

برنج لنجان با پیشینه قدرتمند خود هم چنان بازار های خود را با پر آب شدن دوباره زاینده رود بدست آورد.

علاوه بر برنج لنجان گونه های دیگر برنج نیز در اصفهان کشت می شود.
برنج های از نوع:

برنج گرده

برنج نو گرانی

برنج سرخه

برنج لنجان

فروشگاه برنج ایرانی

تاریخچه برنج لنجان

برنج لنجان در واقع در شهرستان لنجان اصفهان کشت می شود.
این شهرستان سابقه ی دیرینه ای در کشت برنج دارد.
برنج لنجان اصفهان دیرینه ای نزدیک به دو هزار سال که به دوره ساسانی دارد بر میگردد.
گفته می شود در زمان قاجار شخصی به نام حاج محمد کاظم که کدخدای زرین شهر بود در طی سفر حج, با تعدادی از اهالی کامفیروز استان فارس همسفر شد, ذر آنجا با برنج آن منطقه که برنج چمپا نام داشت آشنا می شودو شلتوکش را به منطقه لنجان می آورد.
شلتوک برنج چمپا توسط این شخص کشت می شود و کشت برنج لنجان گسترش می یابد.

این برنج که از همان نوع برنج چمپا می باشد به خاطر کشت در منطقه لنجان به برنج لنجان معروف می شود.

در طومار شیخ بهایی که در حدود ۵۰۰ سال پیش نوشته شده این برنج برای خود حق آبه داشته است.
قبل از برنج لنجان در این منطقه برنج گرده کشت می شد.

فروشگاه برنج ایرانی

انواع برنج ایرانی در منطقه جنوب و جنوب غرب کشور

برنج های دیگر که بیش تر از نوع برنج های دانه گرد می باشند در منطقه جنوب کشور کشت می شوند.
برنج عنبر یکی از پر طرفدار ترین این برنج ها می باشد.
برنج عنبر بو شباهت زیادی به برنج چمپا دارد و به اعتقاد بسیاری از نوع برنج چمپا می باشد.
برنج عنبر بو اهواز بهترین برنج عنبر بو می باشد.
برنج عنبر بو شوشتر خوش عطر ترین و با کیفیت ترین آنها است.

برنج عنبر بو و برنج چمپا هر دو از نوع برنج های دانه گرد هستند.
برنج دانه گرد جنوب کشور کاملا عطری هستند اما در پخت و قد کشی مشکل دارند.
پخت این قبیل برنج ها خوب در نمی آید اما بسیار خوشمزه و خوش بو هستند.
برنج عنبر بو قیمت بسیار پایینی دارد و انتخاب اقتصادی محسوب می شود.
برنج عنبر بو طرفداران زیادی در کلان شهر ها مانند تهران و کرج دارد.

یک گونه برنج دیگر به نام برنج کامفیروزی نیز وجود دارد که در استان فارس, شیرازکشت می شود.
همه انواع برنج های نامبرده شده از انواع برنج دانه گرد میباشد.
برنج کامفیروزی در جنوب کشور طرفداران زیادی دارد.
منطقه سیستان بلوچستان بیش تر از برنج های خارجی و برنج کامفیروزی استفاده می کنند.

فروشگاه برنج ایرانی

کیفیت برنج ایرانی در مقایسه با انواع برنج خارجی

انواع مختلفی از برنج ایرانی در اقصا نقاط ایران کشت می شود که هر کدام از آنها با ذائقه هر ایرانی در آن منطقه سازگار است.
همه برنج های ایرانی برنج های سنتی که بومی شده آن منطقه می باشند می باشند.
برنج ایرانی هم خوش عطر است و هم طعم بسیار خوبی دارد.
مهم ترین برتری برنج ایرانی نسبت به برنج های خارجی از قبیل هندی و پاکستانی عطر و طعم آن است.
برنج های وارداتی از برنج های ایرانی بیش تر قد می کشند اما طعم ضعیفی دارند و در واقع هیچ طعمی ندارند.

فروشگاه برنج ایرانی

عطر برنج ایرانی

عطر برنج ایرانی در طعم آن بسیار موثر میباشد.
رایحه خوش برنج ایرانی در هنگام طبخ و میل کردن طعم آن را بسیار خوشمزه تر می کند.
تنوع کیفی برنج ایرانی از همه جهات باعث شده که هر کسی بتواند به تناسب سلیقه از یک نوع برنج ایرانی استفاده کند.

برنج های شمالی با عطر و رایحه قوی شالیزار های شمال کشور با کیفیت ترین محصولات ایرانی هستند.
مجموعه باران با نگاهی نو به برنج ایرانی و توجه به ذائقه هموطنان عزیز بهترین برنج های شمال کشور که از بهترین شالیزارهای کشاورزی می باشند در اختیار شما قرار می دهد.

 

این مطلب چه اندازه برایتان مفید بوده است؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد رأی: 0

منتظر اولین رای شما هستیم 👋

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *