برنج

خرید بهترین برنج شمال ایران

گفتنی های زیادی در مورد برنج شمال ایران و کیفیت متمایز آن از سایر برنج های ایرانی و خارجی وجود دارد.
انواع برنج ایرانی مرغوب وجود دارد که همگی آنها با کیفیت و معطر هستند.
عطر و طعم برنج شمال مرغوب از همه برنج های ایرانی بهتر می باشد.
برنج شمال ایران از نظر عطر و طعم و اندازه ری بعد از پخت از سایر برنج ها بهتر می باشد.

برنج شمال ایران

آشنایی با انواع برنج شمال

برنج شمال ایران

منطقه شمال ایران به دلیل موقعیت بسیار خوب جغرافیایی خود برای کشت انواع محصولات کشاورزی مناسب می باشد.
منطقه مازندران و گیلان در دامنه کوه البرز با پوشش گیاهی گسترده و سفره های آب زیر زمینی گسترده می باشد.
بارش باران های فصلی با حجم زیاد آب مورد نیاز کشاورزی زا فراهم می کند.
شرایط آب و هوایی و جغرافیایی خوب در طی سالیان متمادی باعث ایجاد خاک حاصل خیز و مرغوب برای این زمینه شده است.
در این شرایط مهیای بسیار عالی انواع برنج مرغوب که در سالهای زیاد مورد کاشت قرار گرفته اند آزمایش شده و بهترین انواع برنج انتخاب شده و کاشت و برداشت آنها ادامه یافته است.

انواع بسیار زیادی از برنج در استان مازندران در گذشته و اکنون کشت میشده و کشت می شود.

مهمترین محصولاتی که هم اکنون در شمال کشور کشت می شود محصولات کیفی می باشند.

بهترین محصولات کیفی مازندران برنج طارم محلی و برنج طارم هاشمی می باشد.

در استان مازندران گونه های طارم زیادی از گذشته کشت می شده که مهمترین آنها به قرار زیر می باشد:

برنج طارم سنگی

برنج طارم رشتی

برنج طارم صدری

و اخیرا برنج طارم هاشمی

برنج طارم هاشمی به دلیل اینکه میزان محصول بیش تری از سایر محصولات طارم داشت در حال حاضر بیش تر کشت می شود.

برنج طارم هاشمی فرقش با گونه طارم دیگر اینست که عطر آن مقداری کمتر و لی پخت بسیار بهتر و مجلسی تر دارد.

میزان محصول دهی برنج هاشمی از برنج طارم تقریبا دو برابر بیش تر است.

برنج هاشمی به ازای هر ۱۰۰۰ متر زمین ۴ خروار و برنج طارم ۲ خروار برنج می دهد.
بنابراین صرفه اقتصادی برنج هاشمی بهتر می باشد.
از طرفی برنج های طارم به دلیل عطر بهتر همچنان کنار گذاشته نشده و کشت می شوند.

برنج شمال ایران

بازار فروش برنج شمال مرغوب

برنج شمال که انواع مختلفی داشته و همانطور که گفته شد انواع آن از گذشته تا حال مورد آزمایش قرار گرفته است.
بهترین انواع آن که در بالا ذکر کردیم و برنج دم سیاه که مربوط به منطقه گیلان می باشد.
استان گیلان به دلیل آب و هوای مرطوب و میزان منابع آبی فراوان همانند استان مازندران در زمینه کشت برنج پیشرو است.
برنج دم سیاه گیلان بهترین و نمونه عالی برنج است که کم محصول ولی خصوصیات آن چشمگیر است.
میزان پخت برنج دمسیاه و قد کشیدن آن بسیار خوب بوده و علی رغم اینکه حتی از محصولات طارم نیز کم محصول تر است اما همچنان کشت آن ادامه دارد.

دیگر انواع برنج های منطقه گیلان می توان برنج دم زرد و حسن سرایی را نام برد که از خانواده برنج صدری هستند.

محصول قابل توجه دیگری مانند برنج علی کاظمی در سالهای اخیر بسیار کشت می شده و جای برنج هاشمی را در منطقه گیلان گرفته بوده است.
برنج علی کاظمی عطر و طعم بسیار خوبی داشته است.
اما برنج علی کاظمی نیز به دلیل اینکه شرایط کشت دشواری داشته اخیرا جای خود را به برنج هاشمی داده است.

برنج علی کاظمی نیز به دلیل کیفیت خوبش همچنان در برخی مناطق مورد کشت قرار می گیرد.
برنج علی کاظمی نیز مانند برنج طارم خوش عطر و بو می باشد.

در پایان گفتنی است که برنج علی کاظمی و برنج هاشمی به پاس کوشش های فراوان آقای هاشمی و کاظمی به نام ایشان به ثبت رسیده اند.

انواع کاظمی و هاشمی برنج تراریخته نبوده و برنج های سنتی بوده اند که به صورت طبیعی اصلاح شده اند.
لذا جهت مصرف این برنج ها هیچ گونه نگرانی از اصلاح ژنتک و تراریخته بودن وجود ندارد.

 

این مطلب چه اندازه برایتان مفید بوده است؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد رأی: 0

منتظر اولین رای شما هستیم 👋

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *