برنج

آشنایی با چند نوع برنج ایرانی خوب و اصیل

برنج در شمال

خرید یک برنج ایرانی خوب با خصوصیات اصیل و ممتاز برنج ایرانی بسیار لذت بخش است.
اگر بدانید چه محصول و با چه ویژگی هایی را می خواهید انتخاب کنید.
برنج اصیل ایرانی دارای طعم بسیار دلپذیر و خوشمزه ای است که همیشه در ذهن می ماند.
بسیاری از برنج های ما دارای عطر ناب برنج ایرانی هستند که خصیصه منحصر به فرد آنها می باشد.

برنج ایرانی خوب

انواع برنج خوب ایرانی

برنج ایرانی خوب

برنج ایرانی به طور کلی به چهار دسته تقسیم بندی می شود:

  1. صدری
  2. طارم
  3. گرد
  4. پر محصول

برنج های دم سیاه, دم زرد, دم سرخ همه از خانواده برنج صدری بوده و از بهترین برنج های منطقه گیلان محسوب می شوند.

برنج طارم محلی و انواع طارم دیگر و همینطور برنج هاشمی از انواع با کیفیت در دسته طارم می باشند.

برنج گرد که خانواده برنج لنجان و برنج عنبر بو از این خانواده هستند و بسیار خوش عطر و پخت خوبی دارند.

برنج پر محصول نظیر ندا, شیرودی و فجر که همگی دانه بلند بوده و برنج مجلسی و قد کشیده می باشند.

اما کدام برنج ایرانی خوب است و بهتر است که خرید ما از این نوع برنج باشد.

این موضوع بیش تر بستگی بودجه برای خرید برنج دارد
محصولات با کیفیت و پر طرفدار برنج دارای قیمت بالاتری هستند.

اگر سقف قیمت را در نظر بگیریم و قیمت بالای ۳۴۰۰۰ تومان بخواهیم خرید کنیم.
برنج صدری و برنج های کشت دوم طارم و هاشمی بسیار انتخاب خوبی هستند.

اگر قیمت را پایین تر در نظر بگیریم و زیر ۳۴ هزار تومان الی ۳۰ هزار تومان در نظر بگیریم می توانیم از برنج طارم کشت اول و هاشمی کشت اول استفاده نماییم

قیمت های پایین تر نظیر ۲۳ الی ۲۵ هزار تومان نیز برای برنج های پر محصول نظیر ندا, شیرودی و فجر می تواند انتخاب خوبی باشد.
برنج عنبر بو نیز برنجی با دانه متوسط ولی با کیفیت است
این برنج می تواند انتخاب خوبی باشد چرا که قیمت در حد پر محصول دارد.

اما در میان برنج های پر محصول برنج فجر برتری داشته و اختلاف قیمت زیادی با دیگر محصولات آن ندارد.

انواع سلیقه ها در انتخاب برنج خوب ایرانی

برنج شمال کشور اکثرا خوب قد می کشند و همه ویژگی های لازم را دارند.
برنج طارم محلی, هاشمی و برنج صدری که همگی بی نظیر و بسیار زیاد قد می کشند.

برخی از مصرف کنندگان برنج ممکن است به خاطر خوب قد کشیدن برنج خارجی در پی خرید برنج خارجی باشند.
اما باید توجه داشت که برنج خارجی درست است که خیلی خوب قد می کشد اما ویژگی های پخت برنج ایرانی اصیل را ندارد.

برنج ایرانی اصیل از جمله برنج طارم و برنج هاشمی و انواع برنج کشت دوم این محصولات بسیار خوب قد می کشند.

برنج کشت دوم به جرعت به اندازه برنج خارجی قد می کشد و هر دانه آن ۲/۵ برابر دانه نپخته قد می کشد علاوه برآن بسیار عطر دلپذیری دارد و هضم آن بسیار آسان است اما برنج خارجی مانند این برنج ها ممکن است چنین شرایطی و چنین کیفیتی را نداشته باشد.

اگر فقط و فقط ظاهر برنج برایتان با اهمیت است برنج خارجی بهتر است اما اگر علاوه بر ظاهر طعم و مزه و سهل الهضم بودن هم برایتان اهمیت دارد برنج ایرانی نظیر طارم و برنج هاشمی و دم سیاه بهتر هستند.

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *