برنج شیرودی
خرید انواع برنج شیرودی پرمحصول درجه یک شمال مازندران و گیلان با قیمت جدید بازاری و مناسب
برنج شیرودی جزو بهترین برنج های ارقام پرمحصول میباشد
برنج شیرودی ظاهری مشابه به برنج هاشمی دارد و تنها تفاوت آنها در عطر این دو برنج است (برنج شیرودی عطر کمی دارد)
از خصوصیات برنج شیرودی باید به خوشپختی و مجلسی بودن برنج شیرودی آن اشاره کرد.
نحوی پخت برنج شیرودی
کیفیت پخت برنج ایرانی درجه یک شیرودی پس از برداشت و طبخ، در حد نسبتا مطلوبی است. بهترین روش برای طبخ این محصول کته کردن می باشد. بعد از این آزمایش، برنج شیرودی در زمین های کشاورزی اطراف آمل، تنکابن و چالوس در رنج بیشتری کشت شد و به خاطر محصول بیشتر و مقاومت بالاتر آن، این برنج در این نواحی مورد استقبال قرار گرفت.
مشخصات ظاهری برنج شیرودی
برنج شیرودی درجه یک از نظر ظاهر شباهت بسیاری به برنج هاشمی دارد. عده ای از تاجرین سود جو از این شباهت سو استفاده کرده و برنج شیرودی را به جای برنج هاشمی و یا مخلوطی از این دو به فروش می رسانند. گاها افراد خبره نیز نمی توانند این دو برنج را از هم تشخیص دهند. ارقام پر محصول دارای خصوصیات مختلف از قبیل مقاومت در برابر آفات، بیماریها و تقویت کیفیت دانه می باشند. از نظر کیفی این محصول دارای عطر و طعم کم نسبت به برنج محلی (برنج تالش، برنج هاشمی) دارد و از نظر خوراک نیز از برنج هاشمی و طارم پایین تر است.
برای خرید برنج شیرودی و لذت بردن از عطر و طعم لذیذ آن می توانید در فروشگاه اینترنتی برنج تالش هر میزان از برنج که نیاز دارید را سفارش دهید. برنج تالش محصولی درجه یک و تضمین شده را در سریع ترین زمان ممکن برای شما ارسال خواهد کرد.
برنج شیرودی از نوع اقلام پرمحصول برنج است و علت قیمت ارزان این نوع برنج نیز همین است. برنج شیرودی از نظر ظاهری بسیار به هاشمی شباهت داشته و از نظر کیفیت طعم و پخت در حد مطلوب وخوب بوده اما بعد از طارم ، هاشمی ، فجر و علی کاظمی قرار دارد .همچنین استفاده از ان در رستوران های شرکت های صنعتی بزرگ و مراسم و نذری بدلیل به صرفه بودن پیشنهاد میگردد .
لازم بذکر است هر چه قدر زمان ماندگاری این محصول (برنج شیرودی)بیشتر باشد کیفیت ان نیز بهتر می گردد .
برنج استخوانی شیرودی یا برنج شیرودی، که از انواع برنج پرمحصول می باشد، برنجی است که در نواحی شمالی کشور کشت می شود. برنج شیرودی از نظر شکل ظاهری بسیار شبیه به برنج طارم هاشمی است، که برای افراد غیرمتخصص در زمینه برنج قابل شناخت نیست. به همین دلیل برخی افراد سودجو این نوع برنج را با انواع دیگر مخلوط می کنند و یا آن را به اسم برنج طارم به فروش می رسانند.
برنج شیرودی به زعم کارشناسان موسسه تحقیقات برنج کشور دارای کیفیت پخت مطلوب در مقایسه با سایر ارقام پرمحصول و قابل قبول در مقایسه با طارم هاشمی است، هر چند از لحاظ عطر و طعم در مراتب پایین تری نسبت به برنج طارم هاشمی قرار دارد. دلیل پایین بودن قیمت برنج شیرودی در مقایسه با انواع طارم، جدا از عطر و طعم آن، مربوط به پرمحصول بودن این برنج است. برنج شیرودی به دلیل کیفیت خوب و قیمت مناسب، برای مراسم ها، رستوران دارها، آشپزخانه ها، ادارت و شرکت ها، بسیار اقتصادی است. توصیه می شود به جای استفاده از انواع برنج خارجی نامرغوب، از برنج شیرودی استفاده نمایید.
توصیه دیگر این است که برنج شیرودی را بگذارید تا چند ماه بماند، چون شاهد پخت بهتر و عطر و طعم مناسب تری با گذشت زمان خواهیم بود.
مقالات علمی در زمینه برنج شیرودی را می توانید از اینجا و یا اینجا مطالعه فرمایید.
برنج خارج شده از کارخانه شالیکوبی را بوجار یا الک می کنند که جهت جدا کردن برنج های خرد از کامل، معمولا این عملیات را چند بار انجام می دهند. معمولا پس از سه بار غربال یا بوجار کردن، درصد خرده های برنج تقریبا به صفر می رسد. برنج دو الکه (دو بار الک شده) دارای مقدار دانه های خرده است که البته به چشم نمی آید و قیمت کمتری نسبت به سه الکه دارد.
برنج شیرودی
خرید برنج شیرودی به دلیل کیفیت خوب و قیمت مناسب، برای مراسم ها، رستوران دارها، آشپزخانه ها، ادارت و شرکت ها، بسیار اقتصادی است . خریداران محترم می توانند به جای استفاده از انواع برنج خارجی نامرغوب، از برنج شیرودی استفاده نمایید . توصیه می شود که برنج شیرودی را بگذارید تا چند ماه بماند، چون شاهد پخت بهتر خواهیم بود.
برنج شیرودی به زعم کارشناسان موسسه تحقیقات برنج کشور دارای کیفیت پخت مطلوب در مقایسه با سایر ارقام پرمحصول و قابل قبول در مقایسه با طارم هاشمی است، هر چند از لحاظ عطر و طعم در مراتب پایین تری نسبت به برنج طارم هاشمی قرار دارد. برنج شیرودی، که از انواع برنج پر محصول می باشد، برنجی است که در نواحی شمالی کشور کاشت می شود. برنج شیرودی از نظر شکل ظاهری شبیه به برنج طارم هاشمی است، که برای افراد غیرمتخصص در زمینه برنج قابل شناخت نیست. به همین دلیل برخی افراد سودجو این نوع برنج را با انواع دیگر مخلوط می کنند و یا آن را به اسم برنج طارم به فروش می رسانند.
شما عزیزان می توانید جهت خرید برنج شیرودی در وبسایت با کارشناسان ما در تماس باشید و این محصول مناسب را خریداری نمایید.