برنج

پخش عمده برنج گیلان در تهران

پخش عمده برنج گیلان

پخش عمده برنج گیلان در تهران و سایر کلان شهر ها توسط بازاریان و برنج فروشان معتبر شمالی انجام میشود.
پخش عمده برنج گیلان ارزان در شهر تهران می تواند یکی از شغل های پر در آمد باشد.
مراکز فروش عمده بسیاری در شهر تهران برای پخش عمده برنج گیلان وجود دارد.
در این مراکز بهترین برنج های گیلان به از جمله برنج دم سیاه به فروش می رسد.
قیمت برنج گیلان بر اساس عرضه و تقاضای برنج در تهران و سایر کلان شهر ها می باشد.

پخش عمده برنج گیلان

دلایل اقتصادی بودن پخش عمده برنج گیلان

پخش عمده برنج گیلان

 

برنج گیلان دارای کیفیت و تنوع زیادی می باشد.
انواع محصولات معطر برنج در گیلان کشت می شود.
برنج دم سیاه گیلان و برنج هاشمی گیلان از جمله مهمترین محصولات برای پخش عمده برنج گیلان می باشند.
عطر و طعم بی نظیر و ری کردن برنج گیلان آنرا جزو پر طرفدار ترین محصولات برنج شمال کرده است.

بازاریان و برنج فروشان زیادی در تهران مشغول به کار هستند.
همچنین پخش عمده برنج گیلان در تهران می تواند پتانسیل های زیادی برای کسب درآمد ایجاد کند.
خرید و فروش برنج گیلان می تواند تجارت بسیار پر سودی باشد.
برای ورود به این حرفه چند شرط اساسی لازمه کار است:

  1. اول اینکه بتوانید ارتباط خوبی با تامین کنندگان درستکار در شمال کشور برقرار کنید.
  2. قیمت های خوب به همراه کیفیت متناسب با قیمت به مشتری عرضه کنید.
  3. بازاریابی خوبی برای برنج خود داشته باشید.
  4. امتیاز تخفیف برای مشتریان همیشگی و خرید های مقادیر بالا

پخش عمده برنج گیلان برنج هاشمی

برنج هاشمی در واقع پر طرفدار ترین برنج کشت شده در منطقه گیلان می باشد.
برنج هاشمی نه تنها در گیلان بلکه در استان مازندران نیز بیش ترین سطح زیر کشت اراضی کشاوزی را شامل می شود.
علت اینکه برنج هاشمی بیش تر از بقیه انواع برنج کشت می شو چیست؟

برنج هاشمی بهترین رقم کشت شده در شمال نمی باشد.
برنج دم سیاه گیلان و زرد دم که از خانواده صدری هستند برنج های بهتر با پخت و ری مناسبتر هستند.
اما رقم هاشمی در این ماراتن از این انواع سبقت گرفته است.
علت این موضوع را باید در فطرت و حرکت به سوی راحتی دانست.
برنج هاشمی بسیار کشت راحتتر دارد و عطر و طعم نسبی برنج طارم را دارد
علاوه بر آن برنج هاشمی گیلان چربی خاصی دارد که آنرا بسیار خوشمزه می کند.

فرق جزئی که برنج هاشمی با صدری دارد در میزان ری کردن آن است.
برنج هاشمی و طارم محلی قدری کمتر از برنج دم سیاه ری می کنند بنابراین برخی بسیار بیش تر به دم سیاه علاقه مند هستند.

 

این مطلب چه اندازه برایتان مفید بوده است؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد رأی: 0

منتظر اولین رای شما هستیم 👋

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *