برنج

مرجع خرید برنج هاشمی دم زرد معطر

برنج هاشمی دم زرد صدری برنج درجه یک گیلان می باشد.
گیلان علاوه بر اینکه برنج هاشمی معطر و خوش طعمی دارد تولید برنج صدری دم زرد نیز یکی از محصولات این منطقه است.
برنج دم زرد گیلان طرفداران و مشتریان زیادی از شهرستان های مختلف دارد.
، برنج حسن سرایی گیلان و برنج دم زرد از محصولات صدری بسیار با کیفیت و ممتاز گیلان می باشند.

برنج هاشمی دم زرد

روش پخت برنج هاشمی دم زرد

برنج هاشمی دم زرد

طریقه پخت انواع برنج صدری کمی مشکل است و احتیاج دارد که کمی در آن دقت شود.
انواع برنج شمال به دلیل اینکه نشاسته بسیار خوبی دارند باید با احتیاط طبخ شوند.
برای کسانی که همواره از برنج های خارجی استفاده می کردند برنج ایرانی نظیر برنج دم زرد و دم سیاه طبخ دشواری دارد.
برنج های صدری برنج های خوش پخت و معطری هستند اما مانند برنج های خارجی نیستند که جدا جدا شوند.
برنج دم زرد را اگر می خواهید که دانه دانه آن باز شود باید به روش آبکش پخته شود.

روش کته برای برنج های ایرانی روش خوبی است اما نمی توان برنجی مجلسی از آن در آورد.
روش کته برای برنج هایی نظیر طارم و دم سیاه برای مصرف شخصی بسیار خوب است.
عطر و طعم آن هم چند برابر می شود اما برای مهمانی ها مناسب نمی باشد.

برنج هاشمی را می توان برای مهمانی ها با خیال راحت طبخ کرد که بسیار مجلسی و خوش پخت می باشد.

اما در کل برنج های شمال باید با مقدار کمتری آب و زمان بیش تر برای دم کشیدن آماده شود تا برنج بهتر در آید.

برنج دم زرد که کمتر از سه ماه از برداشت کذشته باشد نو محسوب می شود.
بنابراین باید مدت زمان خیلی کمتر برای خیساندن آن در نظر گرفت.

اما اگر برنج دم زرد کهنه باشد میتوان از شب قبل خیس کرد.

حتما توجه شود که برای روش آبکشی دو سوم قابلمه از آب پر شود.
در صورت امکان کمی روغن به برنج اضافه شود.

طریقه پخت برنج به صورت آبکش به این صورت است:

  1. ابتدا برنج را شسته آب آن را به میزان لازم می رسانیم
  2. نمک و روغن اضافه می کنیم
  3. و روی حرارت قرار می دهیم
  4. بعد اینکه به جوش آمد مقداری تست می کنیم باید مقداری نرم شده باشد که به آبکش خالی کنیم
  5. برای ته دیگ از کره و زعفران یا هر چیز دیگر استفاده کرده و برنج را به قابلمه اضافه می کنیم.
  6. سپس زمان کافی با شعله کم می دهیم تا به خوبی دم بکشد.

شعله حتما باید کم باشد تا ته دیگ به مقدار کم و خوب به وجود بیاید.

برنج هاشمی دم زرد

تولید انواع برنج هاشمی معطر

بسیار پر کاربرد و خوش پخت است.
تنها برنجی است که هم قیمت خوبی دارد و هم کیفیت خوب دارد.
ما به همه مشتریان خودمان حتما برنج هاشمی را پیشنهاد می دهیم.

علت آن هم طریقه پخت بسیار آسان و قیمت بسیار مقرون به صرفه می باشد.
برنج هاشمی علی رغم دیگر برنج ها بسیارمجلسی و دانه دانه می شود.

تولید برنج هاشمی در مقیاس بسیار گسترده تری از انواع دیگر برنج شمال صورت می گیرد.
برنج هاشمی گیلان و مازندران از بهترین برنج های کشور محسوب می شود.

برای خرید و مشاروه برای خرید با ما در ارتباط باشید.

این مطلب چه اندازه برایتان مفید بوده است؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد رأی: 0

منتظر اولین رای شما هستیم 👋

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *