برنج

قیمت و فروش عمده و خرده برنج فجر کشت ۹۹

فروش عمده برنج فجر

فروش عمده برنج فجر یکی از برنج های پر طرفداری که به دلیل یکسری از ویژگی هایش آنرا نسبت به برنج های پر محصول دیگر متمایز ساخته و آنرا مناسب برای برخی مصارف از قبیل مراکز طبخ غذا نموده است. برنج فجر سوزنی در واقع یک برنج پر محصول است با خصوصیات شبیه به برنج کیفی که می تواند در مراکز رستورانی و… مورد استفاده قرار گیرد.

فروش عمده برنج فجر

برنج فجر چیست؟

برنج فجر در واقع یک از ارقام پر محصول می باشد این برنج در واقع در ابتدای فصل کاشت برنج نشا کاری شده ولی فصل برداشت آن با گونه های کیفی متفاوت بوده و در انتهای شهریور ماه برداشت می شود.

در حالی که برنج های کیفی اکثرا در مرداد ماه برداشت می شوند.

برنج فجر رقمی شبیه به برنج طارم می باشد. تفاوت هایی در این رقم برنج با گونه طارم وجود دارد که درشکل ظاهری و پخت این برنج خلاصه میشود.
شباهت آن با برنج طارم در عطر و بو و اندازه دانه و قد کشیدن آن مربوط می شود.

این گونه پر محصول دانه هایی با ظاهر کریستالی و دو سر سوزنی داشته و به اصطلاح شفاف تر می باشد.

اما از نظر پخت و قد کشیدن همچنینن عطر و بو با برنج طارم برابری می کند.

گفتنی است که عطر این برنج در حد برنج طارم نیست ولی برخلاف برنج پرمحصول دارای عطر و بو می باشد.

همینطور این برنج از لحاظ پخت باید گفت که بعد از طبخ و سرد شدن مقداری خشک می شود که باید بعد از پخت زود مصرف شود.
این خصوصیات این برنج را برای طبخ در رستوران ها و مراکز طبخ غذا مناسب می نماید.

فروش عمده برنج فجر

برنج فجر در چه مکان هایی کشت می شود؟

برنج فجر در همه استان های شمالی کشور کشت می شود. و نام های زیادی به آن نسبت می دهند.
ممکن است حتی برنج طارم فجر نامیده شود. اما در واقع برنج فجر از خانواده طارم نیست اما خصوصیات شبیه به طارم دارد.
نام دیگر ی که به آن نسبت می دهند برنج فجر سوزنی است که به دلیل شکل ظاهری دانه خام آن می باشد.

فروش عمده برنج فجر

طریقه پخت برنج فجر چگونه است؟

پخت برنج فجر به سه روش آبکش, کته و پخت رستورانی انجام می شود.

نکته قابل توجه در مصرف برنج فجر اینست که برنج پخته شده باید زود مصرف شود چون ممکن است نرمی و لذیذ بودنش را از دست بدهد.

ابتدا برنج را در محلولی از آب و نمک بخیسانید ( به کهنه و تازه بودن برنج توجه کنید )
برنج هرچه کهنه تر باشد باید بیشتر خیس بخورد بعد از خیساندن
برنج را به درستی بشویید و اینکار را دو الی سه بار تکرار کنید

در مرحله بعد قابلمه ای مناسب با توجه به حجم برنج انتخاب کنید و دو سوم آن را با آب پر کنید و بجوش بیاورید
سپس بعد جوشیدن برنج را از آبکش به قابلمه انتقال دهید و بعد از ۱۰ دقیقه یک دانه از برنج را در دست خود له کنید
بطوریکه برنج نه سفت باشد نه خمیر!در مرحله بعد چند تکه یخ جهت شوک به برنج و قد کشیدن آن به آب جوش اضافه کنید

بعد از ذوب شدن یخ برنج را هم بزنید و فورا برنج را آبکش کنید در حین آبکش کردن به آن آب ولرم بزنید
و منتظر بمانید تا آب کاملا از آب کش جدا شود اگر مایل به ته دیگ داشتن برنج هستید
کف قابلمه ای که قرار است برنج در آن دم بکشد را روغن بریزید

به انتخاب خود ته دیگ را قرار دهید ( سیب زمینی، نان لواش، ترکیب برنج با زعفران و… )
سپس برنج را از آبکش به داخل قابلمه انتقال دهید و با دم کنی درب آن را ببندید
( استفاده از دم کنی باعث میشود برنج شفته نشود )

در پنج دقیقه ابتدایی شعله زیر قابلمه را زیاد کنید تا ته دیگ جا بیافتد
و سپس روی شعله ملایم جهت دم کردن برنج قرار دهید
بعد از ۲۰ دقیقه بر روی دانه های برنج روغن اضافه کنید تا برنج چرب شود
و بعد از انتظار ۴۰ دقیقه برنج آماده میشود.

فروش عمده برنج فجر

فروش عمده و خرده برنج فجر

فروش برنج فجر رستورانی در مجموعه باران به صورت عمده و خرده انجام می شود هر گونه سوال در مورد فروش و مصرف این نوع برنج در سایت جواب داده می شود کافی است تماس بگیرید.

این مطلب چه اندازه برایتان مفید بوده است؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد رأی: 0

منتظر اولین رای شما هستیم 👋

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *