برنج

فروش ویژه برنج فجر برای مصارف رستوران

برنج شمال درجه یک

فروش برنج فجر برای مصارف رستوران این روزها بسیار باب شده است و علت آن خصوصیات بی نظیر این برنج پر محصول است که آن را تبدیل به یک برنج کارآمد با قیمت خوب برای مصارف رستوران نموده است. فروش برنج فجر برای پخت برنج برای مصارف رستوران و کیترینگ ها و آشپزخانه ها بسیار رونق دارد. و خرید برنج فجر به این مراکز توصیه می شود.

فروش برنج فجر

فروش برنج فجر برای مصارف رستوران

صاحبان رستوران ها و کترینگ های بزرگ همیشه این سوال را از ما می پرسند که بهترین برنج برای رستوران ها و کترینگ ها چیست به طوری که هم معطر باشد، هم خوشپخت باشد و هم قیمت بسیار مناسبی داشته باشد؟

ما قصد داریم در این مقاله برنجی را به رستوران ها و کترینگ ها معرفی و پیشنهاد کنیم که از سه ویژگی زیر برخوردار است:

  1. خوش عطر است.
  2. خوش پخت است.
  3. قیمت مناسبی دارد.

برنج فجر به دلیل دارا بودن ویژگی های فوق می توانید انتخاب عالی برای مصارف رستورانی باشد که هم می تواند مشتری های رستوران را از نظر کیفیت قانع کند و هم دارای قیمت بسیار مناسبتری می باشد.

فروش برنج فجر

ویژگی های برنج فجر

صاحبان رستوران ها و یا مسئولین خرید رستوران ها در خرید برنج ایرانی فجر باید به چند پارامتر مهم توجه کنند. زیرا شباهت برنج فجر ایرانی به برنج های خارجی منجر به این شده است تا خیلی از کلاهبرداران برنج خارجی یا ترکیب برنج خارجی و فجر را به نام برنج فجر ایرانی بفروشند.

پس تشخیص تفاوت های کلیدی میان برنج فجر ایرانی و برنج های خارجی می تواند به شما در خرید برنج اصیل و ایرانی فجر درجه یک کمک کند:

  1. برنج فجر ایرانی شکل و قالب سوزنی دارد (دو سر سوزنی است) بنابراین اغلب به آن برنج فجر سوزنی می گویند ولی بخاطر استحکام برنج فجر اعلاء در مقابل جوشیدن و قدرت پخت بالا به آن برنج فجر استخوانی نیز گفته می شود. اما برنج های خارجی کمی چاق تر و درشت هستند و به شکل سوزنی نیستند.
  2. رنگ برنج فجر ایرانی و برنج های خارجی به رنگ کریستالی است. ولی برنج فجر ایرانی کمی به رنگ سبز متمایل است در حالی که برنج های خارجی به رنگ روشن نزدیکتر است.
  3. برنج ایرانی فجر معطر و خوش عطر است ولی برنج های خارجی هیچ عطر و بویی ندارند.
  4. برنج فجر ایرانی درجه یک کمی حالت روغنی دارد به طوری که با گرفتن یک مشت از برنج فجر شمال در دستان خود و فشردن آن احساس خواهید کرد که برنج ها بدون اصطکاک بر روی یکدیگر می‌غلتند ولی برنج های خارجی خشک و زیر هستند.

فروش برنج فجر

آموزش پخت برنج رستورانی

در رستوران ها معمولا به دو روش مدت بلند و مدت کوتاه ( فوری ) طبخ انجام میشود
اگر مدت زمان کافی برای پخت دارید از روش مدت بلند که همان طرز پخت به روش آبکش میباشد عمل کنید

اما برای آماده کردن برنج فوری از روش مدت کوتاه
که در این مقاله به شما آموزش میدهیم طبخ میشود و بسیار راحت میباشد.

در این روش چون وقت کافی برای پخت برنج نداریم قاعدتا باید بدون ته دیگ در نظر بگیرید منتهی بعد از آماده شدن میتوانید مقداری کره و زعفران به آن اضافه کنید.

دو قابلمه حاوی آب را بر روی شعله گاز قرار دهید، در یکی از قابلمه ها بعد از جوشیدن برنج بریزید و نمک به اندازه کافی به آن بزنید.

فروش برنج فجر

پخت سریع برنج

سپس بعد از آماده شدن برنج آن را در آبکش فلزی خالی کنید و آبکش را بر روی قابلمه ای که آب در حال جوشیدن است قرار دهید
و آن را بپوشانید با شدت بخار و برخورد به دانه های برنج به مدت ده دقیقه برنج آماده خواهد شد

و اگر دقت کرده باشید برنج ها در رستوران معمولا با کره سرو میشوند و ته دیگه ندارند، جز اینکه ته دیگه از قبل آماده بوده باشد.

فروش برنج فجر

طرز تهیه برنج رستورانی مجلسی

ابتدا برنج را در محلولی از آب و نمک بخیسانید ( به کهنه و تازه بودن برنج توجه کنید )
برنج هرچه کهنه تر باشد باید بیشتر خیس بخورد بعد از خیساندن
برنج را به درستی بشویید و اینکار را دو الی سه بار تکرار کنید

در مرحله بعد قابلمه ای مناسب با توجه به حجم برنج انتخاب کنید و دو سوم آن را با آب پر کنید و بجوش بیاورید
سپس بعد جوشیدن برنج را از آبکش به قابلمه انتقال دهید و بعد از ۱۰ دقیقه یک دانه از برنج را در دست خود له کنید
بطوریکه برنج نه سفت باشد نه خمیر!در مرحله بعد چند تکه یخ جهت شوک به برنج و قد کشیدن آن به آب جوش اضافه کنید

بعد از ذوب شدن یخ برنج را هم بزنید و فورا برنج را آبکش کنید در حین آبکش کردن به آن آب ولرم بزنید
و منتظر بمانید تا آب کاملا از آب کش جدا شود اگر مایل به ته دیگ داشتن برنج هستید
کف قابلمه ای که قرار است برنج در آن دم بکشد را روغن بریزید

به انتخاب خود ته دیگ را قرار دهید ( سیب زمینی، نان لواش، ترکیب برنج با زعفران و… )
سپس برنج را از آبکش به داخل قابلمه انتقال دهید و با دم کنی درب آن را ببندید
( استفاده از دم کنی باعث میشود برنج شفته نشود )

در پنج دقیقه ابتدایی شعله زیر قابلمه را زیاد کنید تا ته دیگ جا بیافتد
و سپس روی شعله ملایم جهت دم کردن برنج قرار دهید
بعد از ۲۰ دقیقه بر روی دانه های برنج روغن اضافه کنید تا برنج چرب شود
و بعد از انتظار ۴۰ دقیقه برنج آماده میشود.

این مطلب چه اندازه برایتان مفید بوده است؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد رأی: 0

منتظر اولین رای شما هستیم 👋

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *