برنج

خرید و قیمت برنج پاکستانی

خرید و فروش برنج پاکستانی

برنج پاکستانی قیمت بسیار مناسبی در میان برنج های خارجی دارا می باشد.
علاوه بر قیمت بسیار مناسب که برای اقشار ضعیف قابل خرید میباشد هم کیفیت درخور توجه نیز دارد.

برنج پاکستانی قیمت

انواع برنج پاکستانی درجه یک قیمت مناسب

برنج پاکستانی قیمت

برنج پاکستانی همانطور که از نامش برنج باسماتی پیداست در دسته برنج های بسیار مرغوب و معطر به شمار می رود.
این نوع برنج در خود کشور پاکستان تولید شده و یکی از مهم ترین غلات در این کشور محسوب می شود.
برنج پاکستانی در سطح گسترده ای در کشور ما نیز به فروش می رسد که نشان از محبوبیت بالای این نوع برنج در ببین مردم ایران دارد.

انواع مهمی از برنج پاکستانی در ایران به فروش می رسد و بازاریان بر روی آن کار می کنند.
از جمله معروفترین این برنج های برنج باسماتی ۱۱۲۱ می باشد.
البته لازم به ذکر است که برنج هندی برنجی است که از نظر کیفیت از پاکستانی درجه بالاتری دارد.
اما باید به این نکته توجه داشت که همه انواع برنج هندی وارد ایران نمی شود.
برنج دانه بلند ۱۱۲۱، برنج دانه بلند ۱۵۰۹ و برنج سوگاندا از بیش ترین واردات برنج هندی به کشور را به خود اختصاص می دهند.

انواع مهم برنج پاکستانی نیز که وارد کشور می شود برنج ۱۱۲۱، سوپر کرنل و ۳۸۶ است.
انواع برنج ۳۸۶ به دلیل قیمت و کیفیت بسیار خوب در بین برنج های پاکستانی بسیار معروف هستند.
لازم به ذکر است که این برنج ها بسیار به برنج های ایرانی شباهت داشته و از نظر کیفیت نیز نزدیک به برنج های ایرانی می باشند.

برنج پاکستانی قیمت

مقایسه قیمت و خواص برنج ایرانی و خارجی

بسیاری از برنج های پاکستانی و هندی فرآوری می شوند به این ترتیب بسیاری از مواد مغذی موجود در پوسته برنج به مغر و دانه آن وارد می شود.
لازم به ذکر است که بسیاری از خواص و ریز مغذی های ضروری مورد نیاز بدن در پوسته و سبوس برنج موجود است که با پوست کنی و سفید سازی برنج از بین خواهد رفت بنابراین برای اینکه این مشکل بوجود نیاید فرآوری محصول باید حتما انجام شود.

فرآیند فرآوری برنج های پاکستانی و هندی برای اینکه ارزش غذایی برنج از دست نرود انجام می شود.
در این فرآیند دانه برنج کامل (شلتوک) در محفظه بسته نیم جوش می شود.

مقادیری از ویتامین ها بخصوص ویتامین های گروه ب، املاح معدنی و مقادیری چربی و پروتئین پوسته و سبوس وارد بافت دانه می شوند.

لازم به ذکر است که فرآیند فرآوری که بر دانه انجام می شود رنگ دانه را از سفید به رنگ زرد طلایی تبدیل می کند.

 

 

این مطلب چه اندازه برایتان مفید بوده است؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد رأی: 0

منتظر اولین رای شما هستیم 👋

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *