برنج دودی هاشمی یک برنج با طعم نوستالژی می باشد.
انواع دیگر برنج دودی از جمله برنج شیرودی در بازار به شکل برنج دودی موجود است.
حتی برنج دودی صدری نیز به عنوان برنج دودی درجه یک گیلان عرضه می شود.
اما بهترین و مقرون به صرفه ترین برنج دودی در واقع برنج دودی هاشمی می باشد.
مقایسه برنج هاشمی با برنج شیرودی
تفاوت ها بین دو محصول کیفی و کمی بسیار است.
بسیاری از تفاوت ها در ظاهر و پخت این دو محصول است.
برنج هاشمی به عنوان برنج کیفی معرفی شده است و قابلیت های پخت بیش تری دارد.
برنج هاشمی برنجی مجلسی و خوش خوراک است.
عطر برنج هاشمی بسیار خوش و چربی خاصی در آن وجود دارد.
در مقایسه با برنج هاشمی برنج شیرودی فقط ظاهری شبیه به برنج هاشمی دارد.
اما از نظر پخت به هاشمی نخواهد رسید.
شیرودی را معمولا برای اداره جات, مجالس و رستوران ها مورد استفاده قرار می دهند.
برای چنین مراکزی که به دنبال برنجی که هم کیفیت و هم ارزان قیمت باشد خوب است.
اما برنج هاشمی برنج مجلسی و خوش عطر است.
هم برای مصارف خانگی و هم مصارف رستوران, شرکت ها و اداره جات می تواند مورد استفاده قرار گیرد.
بنابراین برنج دودی این دو محصول نیز به همین شکل می باشد.
برنج شیرودی دودی کیفیت شیرودی را دارد با عطر دودی که به همراه آن است.
برای افرادی که به طعم دودی برنج علاقه مند هستند مناسب است.
اما پیشنهاد ما استفاده از برنج هاشمی به عنوان برنج دودی میباشد.
فروشگاه بزرگ برنج هاشمی دودی کیلویی
در گذشته های دور برنج و دیگر محصولات مانند گوشت و ماهی را دودی می کردند.
انواع گوشت و ماهی را نمک سود و دودی می کردند برنج را فقط دودی می کردند.
این کار را برای اضافه کردن عطر دودی انجام نمی دادند بلکه برای افزایش ماندگاری این کار انجام می شد.
دودی کردن محصولات باعث می شد حشرات و شپشک به برنج نزند و ماندگاری آن را بالا می برد.
استفاده از برنج دودی امروزه نیز ادامه پیدا کرده و بیش تر به خاطر عطر دودی دلپذیر این برنج می باشد.
تقریبا همه انواع برنج را می توان دودی کرد و مصرف کرد.
مصرف برنج دودی همیشه توصیه نمی شود چرا که برای سلامتی بدن مضر است.
برنج دودی را حداکثر هفته ای یک بار الی دو بار باید مصرف کرد.
برنج قهوه ای هاشمی و سلامتی بدن
برای سالم ماندن و افزایش سلامتی و تندرستی خود از برنج های سالم مثل برنج قهوه ای استفاده کنید.
برنج قهوه ای هاشمی بهترین برنج است که برای سالم ماندن مزایای بسیاری دارد.
برنج قهوه ای هاشمی دارای لایه ای سبوس در قسمت خارجی است.
این لایه سبوس در برنج هاشمی باعث بسیاری از خواص برنج قهوه ای می باشد.
بهترین خاصیت سبوس که از قدیم شناخته شده است، به فیبر آن برمیگردد که از یبوست و چاقی پیشگیری میکند.
حسن دیگر سبوس، القای حس سیری است زیرا مثلاً غلات سبوسدار بیشتر از غلات تصفیه شده در دستگاه گوارش میمانند و آب به خود میگیرند و احساس سیری بیشتری به فرد میدهند.
فایده دیگر سبوس، کاهش جذب کلسترول است که باعث کاهش چربی خون شده و غیرمستقیم از بروز بیماریهای قلبی- عروقی پیشگیری میکند. سبوس ۱۸-۱۵ درصد کلسترول خون را پایین میآورد؛ مثلاً فردی که کلسترول ۲۲۰ دارد، اگر روزانه نان کامل مصرف کند، این کلسترول به زیر ۲۰۰ یعنی حد طبیعی میرسد.
سبوس جذب قند را نیز کم میکند و زمینه ابتلا به دیابت را کاهش میدهد.
این ماده غیرمستقیم بر فشارخون هم تأثیر دارد. به این ترتیب که کاهش وزن و کاهش چربی خون میتواند باعث کاهش فشارخون شود اما مستقیم در درمان فشارخون موثر نیست.
در ضمن جویدن بهتر و بیشتر سبوس نیز برای دندانها مفید است.
سبوس حاوی چه مواد مغذی ای است؟
دلیل اصلی مغذی بودن سبوس، وجود ویتامینهای گروه B است.
وقتی سبوس غلات جدا میشود، ویتامینهای B1 یا تیامین، B3 یا نیاسین و بیوتین در آنها کم میشود.
در واقع، منبع اصلی ویتامینهای گروه B غلات هستند اما نانهای سفید و بدون سبوس از این لحاظ فقیر تلقی میشوند.
به علاوه، در غلات، انواع مواد معدنی مثل آهن، منیزیم، کلسیم و فسفر نیز وجود دارد.
اما وجود فیبر در سبوس غلات جذب این مواد معدنی به خصوص آهن و کلسیم را تأمین می کند.
مجموعه باران ارائه کننده بهترین انواع برنج هاشمی دودی و قهوه ای می باشد.
برای خرید و مشاوره قیمت با ما در ارتباط باشید.