برنج

برنج ایرانی طارم هاشمی عطری ۱۰ کیلویی اصل مازندران

برنج ایرانی طارم هاشمی

خرید جو خراسان شمالی و خرید برنج طارم محلی مازندران بهترین گزینه ها هستند.
اگر دنبال برنجی هستید که هم عطر و بو خوب داشته باشد و هم طعم دلنشین برنج طارم هاشمی را انتخاب کنید.
فروش برنج طارم هاشمی در قیمت های مقرون به صرفه در این مجموعه انجام می شود.
خرید و فروش عمده برنج شمال علی الخصوص برنج طارم هاشمی در کیسه های ۱۰ کیلویی و ۲۰ کیلویی می باشد.

برنج ایرانی طارم هاشمی

برنج ایرانی طارم هاشمی تاریخچه پیدایش و خصوصیات کیفی محصول

برنج ایرانی طارم هاشمی که ابتدا در یکی از شهر های گیلان کشف شد.
این برنج توسط کشاورز گیلانی به نام آقای یوسف هاشمی کشف گردید.
این کشاورز متولد روستای چاپارخانه از بخش خمام در استان گیلان می باشد.
برنج هاشمی از همه جهات بسیار شبیه به برنج طارم می باشد.
علت نامگذاری این برنج به برنج طارم هاشمی نیز به همین موضوع ارتباط دارد.

برنج هاشمی از جمله برنج های خوش عطر منطقه مازندران و گیلان محسوب می شود.
برنج هاشمی دانه هایی به رنگ سفید مایل به کرم دارد.
دانه های برنج هاشمی از نظر شکل ظاهری بسیار به برنج طارم مشابهند.
تنها فرقی که بین برنج طارم هاشمی و طارم وجود دارد اینست که برنج هاشمی دانه چاق تر دارد.

برنج هاشمی در هنگام پخت پلو خوشمزه تر و لذیذ تری دارد.
علت خوشپخت تر بودن آن چربی بیشتر دانه برنج می باشد.

برای اینکه چربی دانه برنج را درک کنید می توانید چند دانه از آن را بین دو دست بمالید.
این کار به شما کمک می کند که از میزان چرب بودن و بوی دانه برنج مطلع شوید.

برنج ایرانی طارم هاشمی

عطر برنج ایرانی طارم هاشمی

برنج هاشمی عطر بسیار قوی دارد.
عطر برنج تحت تاثیر عوامل زیادی است.
یکی از مهمترین عوامل موثر در عطر برنج نو و کهنه بودن آن است.
لازم به ذکر است که عطر برنج کهنه و نو با هم متفاوت نیز می باشد.
عطر برنج نو معمولا بیش از برنج کهنه می باشد.
برنج کهنه عطر ضعیف تری دارد اما معمولا پخت بهتری دارد.

عواملی در عطر برنج تاثیر گذارند که در زیر اشاره شده است:

  1. برداشت با کمباین ها و ماشین آلات کشاورزی مدرن عطر برنج را می کاهد
  2. سفید کردن برنج نیز باعث کاهش عطر برنج خواهد شد.

در گذشته برنج در ساقه و شلتوک چند روز می ماند تا خشک شود و سپس عملیات جدا کردن شلتوک آن انجام می شد.
اما امروزه ماشین آلات مدرن به سرعت و در همان روز برداشت کار جدا کردن شلتوک را انجام می دهند.
این موضوع باعث ضعیف شدن عطر برنج می شود.

جو در بازارگاه مورد پسند اکثر مشتریان می باشد.
بنابراین سعی بر سفید کردن دانه برنج می شود که در این راه مقدار زیادی از سبوس برنج برداشته می شود.
همین موضوع باعث کاهش عطر برنج می شود.

اما در مجموع اگر به دنبال برنجی با خصوصیات تمام عیاز برنج ایرانی هستید برنج طارم هاشمی ایرانی گزینه بسیار عالی می باشد.
محصولات برنج طارم هاشمی ما به قدری خوش عطرند که نیاز نیست آنها را در دستتان بگیرد و بو کنید.
شما می توانید عطر برنج های ما را حتی از کیسه سر بسته استشمام کنید.

برنج ایرانی طارم هاشمی

اصل بودن برنج طارم هاشمی

موضوع مهم در رابطه با برنج و خرید این محصول اصل بودن آن است.
بسیاری از برنج های موجود در بازار ممکن است تضمینی برای اصل بودنشان وجود نداشته باشد.

ما در این مجموعه برنج اصل را در اختیارتان می گذاریم و در صورت هر گونه نارضایتی می توانید برنج را مرجوع کنید.

برای خرید و مشاوره برای محصولات با ما تماس بر قرار کنید.

این مطلب چه اندازه برایتان مفید بوده است؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد رأی: 0

منتظر اولین رای شما هستیم 👋

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *