برنج

مراکز توزیع برنج سرگل شیرودی درجه یک

برنج سرگل شیرودی

پر استفاده ترین و خوش قیمت ترین برنج مازندران برنج سرگل شیرودی است.
خرید و قیمت جو شیرودی گیلان درجه یک برای برخی از مراکز مثل رستوران ها و مراسمات خاص بسیار مقرون به صرفه است.
اواخر سال معمولا فصل توزیع برنج شیرودی می باشد و بیش تر کشاورزان برای سود بیش تر در آن موقع برنج شیرودی خود را می فروشند.

برنج سرگل شیرودی

نکاتی برای شناخت بهتر برنج سرگل شیرودی

برنج شیرودی به دلیل اینکه هم پخت خوب دارد و هم قد می کشد به عنوان برنج شمال با کیفیت متوسط بسیار پر استفاده است.
این برنج بسیار مناسب برای کارخانجات و ادارات که برای پرسنل خود غذا طبخ می کنند می باشد.
برنج سرگل شیرودی از خصوصیات و ارزش غذایی خوبی برخوردار است.
تنها مشکل این برنج نداشتن عطر قوی است.

برنج شیرودی برنجی است که به اندازه برنج طارم فد می کشد اما بلافاصله بعد پخت باید مصرف شود تا خشک نشود.

شباهت ظاهری بسیار زیاد آن به برنج هاشمی باعث شده برخی سودجویان از آن به صورت مخلوط با برنج هاشمی استفاده کنند.

این موضوع براحتی با طبخ برنج آشکار می شود.
برنج شیرودی برنجی با خصوصیات پخت ضعیف تر از هاشمی می باشد.

برنج سرگل شیرودی

برنج شیرودی دو الکه چیست؟

برنج را بعد از شالیکوبی به دلیل اینکه برنج های شکسته در آن موجود است الک می کنند.
شکسته شدن برنج بعد از شالیکوبی معمولا اجتناب نا پذیر است.

پروسه بوجار شدن یا الک شدن سه مرحله را شامل می شود.

بیش تر فروشندگان محلی برنج را یک بار الک می کنند.
اما اگر مشتری مایل باشد برنج دو بار الک می شود که درصد خرد آن بسیار پایین می شود.
برنجی را که سه بار الک کنند دیگر به صورت برنج صفر درصد شکسته در می آید.

برنج سرگل شیرودی

فروشنده عمده برنج شیرودی درجه یک

برنج شیرودی برنجی بسیار اقتصادی و به صرفه است.
این برنج برنجی کمیاب و میزان آن در بازار کم است.
مشتری های برنج شیرودی مشتری های خاصی هستند.
نحوه پخت برنج شیرودی با برنج هاشمی و طارم متفاوت است.

برنج شیرودی در شهر های خاصی در مازندران و گلستان کشت می شود.
بنابراین فروشندگان عمده برنج شیرودی درجه یک نیز در این شهر ها حضور دارند.
ما در این مجموعه برنج شیرودی درجه یک شهر بابل را به شما ارائه می کنیم.
شهر بابل در تولید انواع برنج پر محصول علی الخصوص برنج شیرودی بسیار معروف است.

برنج ندا و شیرودی برنج هایی هستند که بسیار به صرفه و اقتصادی و مناسب برای انواع مصارف می باشند.

برنج سرگل شیرودی

برنج شیرودی پر محصول و اقتصادی

برنج شیرودی به زعم کارشناسان موسسه تحقیقات برنج کشور دارای کیفیت پخت مطلوب در مقایسه با سایر ارقام پرمحصول و قابل قبول در مقایسه با طارم هاشمی است، هر چند از لحاظ عطر و طعم در مراتب پایین تری نسبت به برنج طارم هاشمی قرار دارد. دلیل پایین بودن قیمت برنج شیرودی در مقایسه با انواع طارم، جدا از عطر و طعم آن، مربوط به پرمحصول بودن این برنج است. برنج شیرودی به دلیل کیفیت خوب و قیمت مناسب، برای مراسم ها، رستوران دارها، آشپزخانه ها، ادارت و شرکت ها، بسیار اقتصادی است. توصیه می شود به جای استفاده از انواع برنج خارجی نامرغوب، از برنج شیرودی استفاده نمایید.

توصیه دیگر این است که  برنج شیرودی را بگذارید تا چند ماه بماند، چون شاهد پخت بهتر و عطر و طعم مناسب تری با گذشت زمان خواهیم بود.

برنج سرگل شیرودی

روش پخت برنج شیرودی :

روش آبکش: برنج را یک تا دو ساعت در آب ولرم (و نه سرد) و مقداری نمک قراردهید.
سپس آب برنج را تخلیه کرده و برنج خیس خورده را درون آب در حال جوش بریزید.
پس از نیم پز شدن برنج، آن را درون آبکش ریخته و یک لیوان آب سرد روی برنج بریزید.
پس از اینکه آب برنج کاملا کشیده شد و به حالت تقریبا خشک درآمد، برنج را درون قابلمه بریزید.
آن را روی شعله کم قرار دهید.
پس از حدود ۳۰ دقیقه برنج شما حاضر خواهد بود.

روش کته: ابتدا برنج را یک و نیم تا دو ساعت در آب ولرم (و نه سرد) و مقداری نمک قراردهید.
به ازای هر پیمانه برنج کهنه، یک و نیم پیمانه آب و به ازای هر پیمانه برنج نو، یک پیمانه آب بریزید.
برنج را روی شعله زیاد قرار داده و کمی روغن اضافه کنید.
حرارت زیاد تا زمانی ادامه می یابد که آب برنج کاملا تبخیر شود (این مدت زمان حدود پانزده دقیقه پس از جوش آمدن آب است).
سپس شعله گاز را کم کنید تا برنج کاملا دم بکشد. حدود سی دقیقه (بدون ته دیگ) و حدود چهل دقیقه (با ته دیگ).

توجه:جو هاشمی امروز تازه برداشت شده، نباید بیش از نیم ساعت خیس بخورد و بایستی کمتر از حد معمول جوش بخورد.

ما در این مجموعه انواع برنج پر محصول مازندران را با کیفیت و قیمت مناسب عرضه می کنیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *