برنج

قیمت برنج طارم محلی بابل عطری

قیمت برنج طارم محلی بابل

قیمت برنج طارم محلی بابل در بازار امروز برنج قدری با نوسان روبرو است.
که به علت کمبود برنج علی الخصوص برنج شمال که قیمت برنج طارم محلی بابل ازاین قاعده استثنا نبوده و شامل افزایش قیمت برنج می شود.
از نظر عطر و بو و طعم بسیار خوشمزه و با کیفیت است.
از این لحاظ دست کمی از رقبای خود یعنی برنج طارم محلی فریدونکنار و طارم محلی دابو آمل ندارد.
قیمت برنج طارم محلی بابل

قیمت برنج طارم محلی بابل

بابل بزرگترین شهرستان تولید کننده برنج در کشور می باشد و نخستین علامت تشویقی استاندارد به برنج کار بابلی اعطا شده است.
برنج طارم محلی شهر بابل یکی از پر طرفدارترین برنج های منطقه می باشد و با رقیبان خود از شهر های مختلف استان مازندران به رقابت می پردازد.
برنج طارم محلی بابل تقریبا هم قیمت با برنج های شهر فریدونکنار و آمل می باشد.
قیمت برنج طارم محلی از ۲۵۰۰۰ تومان الی ۳۲۵۰۰ متغییر است که بستگی به نوع محصول و شرایط و مقدار معامله فرق می کند.

برنج طارم محلی و سودمندی آن برای بدن

قیمت برنج طارم محلی بابل

برنج یکی از مواد غذایی پر مصرف نیمی از جمعیت جهان محسوب می شود.

برنج ماده غذایی است که سرشار از نشاسته است.
بعد از پخت بسیار نرم و خوش مزه بوده و قابلیت اینرا دارد که با انواع مواد غذایی مختلف ترکیب شود و مصرف شود.
برنج قابلیت سازگاری با هر نوع طعم و مزه ای را دارد و این نظر ماده غذایی پر کاربردی محسوب می شود.
برنج دارای بافت نرمی است که به بسیاری از غذاها میتواند افزوده شده و طبع آنها را تکمیل نماید.

اطلاعات تغذیه ای زیر توسط USDA برای یک فنجان انواع برنج از دانه بلند الی دانه کوتاه ارائه شده است:

  1. کالری ۲۴۲
  2. چربی ۰٫۴ گرم
  3. سدیم ۰ میلی گرم
  4. کربوهیدرات ۵۳٫۴ گرم
  5. فیبر ۰٫۶ گرم
  6. قند ۰ گرم
  7. پروتئین ۴٫۴ گرم

کربوهیدرات در برنج طارم محلی بابل

قیمت برنج طارم محلی بابل

بیش از ۵۳ گرم کربوهیدرات در یک وعده برنج سفید وجود دارد.
فقط مقدار کمی از آن کربوهیدرات از فیبر حاصل می شود.
بیشتر آن نشاسته و مقدار کمی از  آن شکر است.

شاخص گلیسمی برنج سفید ۷۳ برآورد می شود.
از طرف دیگر ، شاخص گلیسمی برنج قهوه ای حدود ۶۸ است.
برنج دانه کوتاه نسبت به دانه بلند , برنج قهوه ای.، دانه متوسط ​​دارای شاخص گلایسمی بالاتر است.

تمام برنج ها در اصل غله کامل هستند.
یعنی اینکه لایه سبوس آنها به آن چسبیده است و طی مراحلی باعث جدا شدن لایه سبوس و سفید شدن آن می شود.
این کار توسط دستگاهی انجام می شود که برنج در این دستگاه به آرامی غلتانده می شود و لایه سبوس با ظرافت خاصی از آن جدا میشود.
تا دانه یک دانه فرآوری شده باشد و دیگر یک دانه کامل نباشد.

سفید کردن دانه برنج زمان پخت را کاهش می دهد و ماندگاری غله را افزایش می دهد.

ویتامین ها و مواد معدنی برنج طارم محلی بابل

قیمت برنج طارم محلی بابل

برنج می تواند منبع خوبی از ویتامین های گروه B (از جمله تیامین ، نیاسین و ریبوفلاوین) و آهن باشد.
برنج همچنین منبع عالی منگنز و منیزیم است.

برنج قهوه ای ویتامین بیشتری نسبت به برنج سفید فراهم می کند .۳ علاوه بر تیامین و منیزیم ، برنج قهوه ای حاوی سلنیوم است که بر عملکرد تیروئید تأثیر می گذارد و در فرآیندهای آنتی اکسیدانی مهم است.

فواید سلامتی برنج

قیمت برنج طارم محلی بابل

برنج می تواند بخشی از یک رژیم غذایی متعادل باشد ، به خصوص اگر انواع برنج قهوه ای فرآوری نشده را انتخاب کنید. بسیاری از مزایای سلامتی برنج از ویتامین ها و مواد معدنی تأمین شده حاصل می شود.

 

از استخوان ها ، اعصاب و عضلات پشتیبانی می کند

قیمت برنج طارم محلی بابل

منیزیم جزساختاری استخوان ها است که در صدها واکنش آنزیمی درگیر در سنتز DNA و پروتئین ها نقش دارد.
برای هدایت عصبی مناسب و انقباض عضلات مورد نیاز است.

 

این مطلب چه اندازه برایتان مفید بوده است؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد رأی: 0

منتظر اولین رای شما هستیم 👋

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *