برنج

قیمت برنج شیرودی بابل و فریدونکنار عمده

برنج شمال رفسنجان

قیمت برنج شیرودی در سال ۹۹ یکی از مسائلی است که جواب آن ممکن است برای برخی از افراد مشخص نباشد و مسئله قیمت این محصول با توجه به کیفیت آن برای مصرف کننده عزیز روشن نباشد. ما در این مقاله مسائل مهم از قبیل ارزش قیمت به کیفیت محصول را بررسی خواهیم کرد.

قیمت برنج شیرودی

قیمت برنج شیرودی

قیمت برنج شیرودی در سال ۹۸ افزایش چشم گیری داشته و افزایش قیمت این محصول در سال ۹۹ نیز اذامه پیدا کرده و هم اکنون شاهد نوسانات و افزایش اختلاف قیمت این محصول با محصولات نظیر برنج طارم و برنج هاشمی هستیم.

در واقع برنج شیرودی یک نوع برنج سرد می باشد که جزو ارقام پر محصول برنج شمال است.
و قیمت آن در گذشته اختلافی به اندازه شاید ۱۰۰۰ تومان با برنج طارم و هاشمی داشته است اما امسال به دلیل افزایش قیمت برنج اختلاف قیمت این محصول با برنج طارم زیاد شده و حذودا ۶۰۰۰ تومان می باشد.

اصولا انواع برنج پر محصول که شامل برنج ندا و فجر هم می باشد این اختلاف قیمت را دارا می باشند.

میزان برداشت برنج پر محصول تقریبا دو الی سه برابر برنج طارم می باشد و این یک دلیل اصلی برای کمتر بودن قیمت این نوع برنج می باشد.

شناخت برنج شیرودی از طارم هاشمی

قیمت برنج شیرودی

برنج شیرودی دانه هایی بسیار شبیه به برنج طارم دارد و احتمال اشتباه شدن آن با برنج طارم بسیار زیاد است به همین خاطر برخی بازاریان و سودجویان در پی این هستند که آنرا به جای برنج طارم بسته بندی کرده و بفروشند.
بنابراین در باید حتما به این موضوع توجه ویژه داشت.

برنج شیرودی همانند برنج طارم دانه هایی با اندازه بلند دارد و رنگ دانه ها هم بسیار به برنج طارم شبیه می باشد. و همانند برنج طارم دارای رنگ استخوانی یا همان رنگ سفید مایل به کرم می باشد.
عکس برنج شیرودی را میتوانید در تصویر زیر ببینید.

قیمت برنج شیرودی

تفاوت های برنج شیرودی و طارم در چیست؟

قیمت برنج شیرودی

در نظر داشته باشید که برنج طارم و برنج شیرودی دو نوع برنج کاملا متفاوت با سطح کیفیت متمایز می باشند و برنج طارم بسیار با کیفیت تر است که باید حتما این قضیه مد نظر قرار گیرد. چرا که بسیاری از مسائل خرید را تحت تاثیر قرار میدهد.

لازم به ذکر است که برنج شیرودی یک نوع برنج پر محصول است و قیمت برنج شیرودی از برنج طارم پایین تر می باشد. پس باید دقت کافی در خرید و فروش این محصول صورت گیرد.

  1. برنج شیرودی نسبت به برنج طارم دارای پخت و قد کشیدن و عطر و طعم کمتر می باشد.
  2. دانه های برنج شیرودی کشیده تر و لاغر تر از برنج طارم می باشند.
  3. برنج شیرودی عطر و طعم برنج طارم را ندارد.
  4. برنج شیرودی باید حتما بعد از پخت سریع مصرف شود و ماندگاری بالا ندارد.( سفت و خشک می شود.)

 

طریقه مصرف و کاربرد برنج شیرودی

قیمت برنج شیرودی

کم بودن کیفیت برنج شیرودی دلیل بر این نمی باشد که این نوع برنج قابل مصرف نبوده و با اینکه قابل مصرف نباشد بلکه این برنج در رده کیفی پایین تری نسبت به انواع کیفی درجه یک مثل طارم و هاشمی می باشد.

برنج پر محصول را می توان برای مصارف مختلفی مورد استفاده قرار داد که از جمله آن بسیاری از رستوران ها و آشپزخانه های مرکزی و اداره جات و شرکت ها برای طبخ برنج از این نوع برنج استفاده می کنند و قیمت پایین آن بسیار مقرون به صرفه می باشد.

برنج های پر محصول استفاده های دیگری هم دارند که از جمله آن اینست که از آنها می توان برای طبخ آش, شله زرد, سوپ, شیرینی و … استفاده کرد.

برنج شیرودی یا طارم شیرودی

برنج شیرودی را به دلیل شباهت ظاهری زیادش به برنج طارم برنج طارم شیرودی هم مینامند.
این در حالی است که برنج شیرودی به هیچ وجه برنج طارم نمی باشد.
برنج شیرودی, برنج فجر و برنج ندا همگی از برنج های پر محصول و با کیفیت شمال هستند.

برنج پر محصول بیش تر در منطقه مازندران خصوصا شهر بابل که یکی از قطب های تولید برنج پر محصول در مازندران است کشت میشود.
استان گلستان و گرگان نیز در زمینه برنج پر محصول و مخصوصا برنج فجر بسیار سابقه دارد.

برای خرید انواع برنج پر محصول و اطلاع از قیمت آنها از جمله خرید برنج شیرودی و قیمت روز برنج شیرودی با ما در ارتباط باشید.

این مطلب چه اندازه برایتان مفید بوده است؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد رأی: 0

منتظر اولین رای شما هستیم 👋

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *