برنج

فروش و حراج برنج طارم محلی مازندران

فروش برنج طارم محلی

فروش برنج طارم محلی درجه ۱ با قیمت بسیار عالی و با کیفیت و سورت شده و بوجار شده در شهر های معروف کشت برنج از جمله بابل و فریدونکنار و آمل که دیرینه کشت برنج درازی دارند انجام می شود برای امتحان ما کافی است یکبار ما را تست کنید.

فروش برنج طارم محلی

آشنایی با برنج طارم محلی

برنج هایی که در مناطق مختلف کشور کشت می­شوند در واقع بومی و محلی همان منطقه هستند و معمولا بسیار خوش عطر و طعم می­باشند.
برنج طارم محلی در استان مازندران کشت می­شود و در واقع این استان را می­توان محل برداشت دو نوع برنج محلی دانست.

  • برنج طارم محلی: این محصول در واقع یکی از زیرمجموعه­ های برنج طارم است ولی میتوان گفت نسبت به برنج هاشمی دارای اندازه کوچکتر و پخت قوی­تری می­باشد.
  • برنج فجر محلی: این برنج دارای عطر بسیار خوبی بوده و قیمت مناسب آن باعث شده که در بسیاری از کترینگها و رستورانها مورد استفاده قرار گیرد.

فروش برنج طارم محلی

روش تشخیص برنج خوب طارم

آیا شما هم دغدغه خرید برنج مرغوب و باکیفیت را دارید؟ آیا مشخصات یک برنج لاشه خوب را میدانید؟ همراه ما باشید تا در این مورد اطلاعات مفیدی در اختیارتان قرار گیرد.

شما میتوانید مقداری از برنج را در کف دست خود ریخته و مشخصات ظاهری آن را بررسی کنید و در این رابطه نکات زیر بسیار کمک کننده است:

  • یکدست بودن برنج: دانه های برنج باید دارای اندازه و رنگ یکسان و شفافی باشند.
    خشک بودن برنج: برنجی که به خوبی خشک نشده باشد، پوک است و برای تست این موضوع میتوان دانه برنج را در زیر دندان فشرد، برنجی که خوب خشک شده باشد به راحتی شکسته و خرد نمیشود.
  • بندنداشتن برنج: دانه­های برنج خوب یکپارچه و بدون ترک و بند هستند و علت بنددار شدن دانه های برنج، در معرض هوای سرد قرارگرفتن دانه ها بعد از خروج از کارخانجات شالیکوبی می­باشد.
  • نیمه بلوری بودن برنج: برنج خوب و باکیفیت ایرانی رنگی نیمه شفاف دارد.
  • عطر و طعم برنج: برنج با کیفیت ایرانی دارای عطر و طعم خاص و منحصربفردی میباشد و برای تشخیص آن می توان دانه ­های برنج را در بین دو کف دست قرار داد و در آنها دمید و باید بوی خوبی به مشامتان برسد.
  • کاملا همسان نبودن دانه های برنج : برنجهای طبیعی و باکیفیت دانه های کاملا همسان ندارند.

فروش برنج طارم محلی

فروش برنج طارم محلی

مگر می شود در ایران زندگی کرد و طعم و عطر برنج طارم محلی را نچشید. به جرات می توان گفت که کمتر کسی می تواند جلوی شکم خود را در برابر این نوع برنج بگیرد حتی اگر چند ثانیه قبل یک وعده غذایی خورده باشد. این برنج که هم اکنون در اکثر رستوران های معتبر ساحلی دریای خزر طبخ و پخت و در اختیار مشتریان قرار می گیرد توانسته محبوبیت بسیار زیادی را در بین افراد کسب نماید. بنابراین دسترسی شما به برنج طارم محلی اعلا برنج خیزترین استان های کشور که قبلا همیشه به سایر کشورها صادر می شد فراهم شده است.

اگر تا کنون این نوع برنج تایلندی عمده را مصرف و استفاده نکردید پیشنهاد میکنم همین امروز برای اولین بار و حداقل برای یک بار هم که شده طعم و عطر دلچسب این برنج را بچشید و خودتان را از لذت خوردن برنج طارم محلی اعلا بی نصیب نکنید. همین الآن با ما تماس بگیرید تا توضیحات تکمیلی بیشتری در اختیارتان بگذاریم.

این مطلب چه اندازه برایتان مفید بوده است؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد رأی: 0

منتظر اولین رای شما هستیم 👋

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *