برنج

فروش عمده برنج طارم هاشمی اصل مازندران

خريد برنج طارم

تفاوت ها در فروش برنج طارم هاشمی اصل شمال که از خود شمال باشد و با قیمت متناسب با خرید از تولید کننده باشد در بسیاری از جهات سخت میباشد و پیدا کردن فروشنده مطمئن و امانت دار سخت میباشد.

فروش عمده برنج طارم

خرید از فروشنده برنج طارم هاشمی تولید کننده

اطمینان به فروشنده ای که برنج طارم هاشمی اصل و یکدست بفروشد ممکن است کمی برای خریدار مشکل باشد.
خرید از فروشنده ای که به او اطمینان داشته باشیم منجر به خرید های بعدی میباشد چرا که اطمینان لازم از کیفیت و قیمت ایشان وجود دارد.
اما از این لحاظ که برنج طارم هاشمی بهترین نوع برنج باشد همواره جای سوال است چرا که این نوع برنج قطعا از نوع بهترین های طارم است اما از نظر طعم خوش مزه بودن درجه یک است.

فروش عمده برنج طارم

چند نوع برنج طارم داریم

برنج طارم که اصلا از استان زنجان آمده و به نام شهری که در ابتدا در آن کشت شده است یعنی شهر طارم نامیده شده است.
این برنج برنجی بسیار با کیفیت بوده که به پر طرفدار ترین برنج در عصر حاضر بدل شده است.
طارم انواع مختلف دارد که در حال حاضر بهترین و معروفترین آن برنج طارم هاشمی میباشد.

انواع طارم:

طارم هاشمی

طارم سنگی

طارم امرالهی

طارم محلی

طارم امیری

طارم دیلمانی

طارم رشتی

طارم صدری

بهترین انواع طارم که در حاضر وجود دارند این انواع بالا می باشند که بیش تر در منطقه مارندران کشت می شوند.
برنج طارم نسبت به سایر انواع کشت بهتری داشته عطر و طعم بهترین نیز دارد.

نام های دیگری از طارم در بازار وجود دارد گه بیش تر به بازاریابی مربوط می شوند
از قبیل: طارم استخوانی,

فروش عمده برنج طارم

برنج طارم هاشمی :

برنج طارم هاشمی در واقع ترکیبی از طارم و هاشمی می باشد. بعد از کشف برنج هاشمی توسط کشاوزی به نام آقای یوسف هاشمی در سال ۶۴، کشت آن توسعه پیدا کرد و به تولید انبوه رسید. برنج هاشمی به دو دسته ی کلی تقسیم می شود که شامل برنج هاشمی سرد و برنج هاشمی گرم است.

برنج سرد هاشمی ساقه ی باریک تری نسبت به نوع گرم آن دارد. منظور از سرد بودن برنج، طبع ومزاج آن نیست که در طب سنتی به آن پرداخته می شود. منظور از سرد و گرم بودن برنج این است که طارم سرد هاشمی، یک هفته تا ده روز دیر تر از نوع گرم آن می رسد.

از زبان خود آقای یوسف هاشمی نوع سرد برنج هاشمی بهتر از نوع گرم آن است. برنج هاشمی از آن گونه برنج های ایرانی است که به دلیل استفاده کمتر از سموم و کود های شیمیایی ضمن کشت، در برابر آفات مقاومت بیشتری دارد و سالم تر است. قیمت این نوع برنج نیز به دلیل اینکه جزء برنج های اعلا به حساب می آید و عطر و بوی بی نظیری را پس از پخت در خانه ایجاد می کند، نسبت به باقی برنج ها بالاتر است.

این مطلب چه اندازه برایتان مفید بوده است؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد رأی: 0

منتظر اولین رای شما هستیم 👋

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *