برنج طارم محلی مازندران قدیمی ترین و محبوب ترین برنجی است که تقریبا با ذائقه اکثر مردم ایران جور در می آید.
پر طرفدار بودن و عامه پسند بودن آن باعث شده که قیمت برنج طارم نسبت به بقیه ارقام متفاوت باشد.
برنج طارم یک خانواده شلوغ و پر جمعیت است که حد اقل ۱۰ فرزند دارد.
برنج طارم درجه یک را می توان برنج طارم محلی و طارم سنگی اصیل مازندران نامید.
برنج طارم مازندران
برنج یکی از پر مصرف ترین مواد غذایی و عضو ثابت سفره های ما ایرانیان است.
مردم ما از برنج های ایرانی و خارجی برای مصارف خود بهره می برند.
انواع برنج ایرانی در شمال, جنوب و غرب ایران تولید میشوند.
برنج طارم یکی از اسم رسم دار ترین این برنج ها محسوب می شود.
به اعتقاد بسیاری از مردم برنج ایرانی معطر بهترین انتخاب برای حضور در سر سفره هر ایرانی محسوب می شود.
برنج طارم اقسام مختلفی دارد که به بیش از ده نوع تقسیم می شود.
برنج طارم عطری هاشمی مازندران یکی از اعضای خانواده طارم می باشد.
در سالهای اخیر انواع برنج پر محصول معرفی شدند که آنچنان باید و شاید نتوانستند جای خود را باز کنند.
برنج طارم هاشمی مازندران به خاطر عطر و طعم خوبش و میزان محضول بیش تر مشتری پسندی خود را حفظ کرده است.
معرفی برنج طارم و پیدایش محصول
در ابتدای امر جالب است بدانید که برنج طارم از کجا آمده است و چرا به این نام نامگذاری شده است.
جالب است بدانید که طارم نام شهری در استان زنجان می باشد.
شهری خوش آب و هوا و سرسبز که یکی از شهر های شمالی استان زنجان می باشد.
این شهر در مجاورت با استان های قزوین, گیلان و اردبیل می باشد.”
محصولات شهر زنجان شامل: سیر, برنج و محصولات دیگر می باشد.
در شهر طارم زنجان روستایی وجود دارد به نام روستای درام که دارای آب و هوایی سرد است.
در این روستا رود هایی بسیار جاری است و رشته کوه هایی اطراف این روستا می گذرد و شرایط بسیار مساعدی برای کشاروزی فراهم نموده است.
هوای سرد و رطوبت کافی و میزان آب فراوان بر کیفیت محصولات این منطقه می افزاید.
انواع برنج طارم محلی
از انواع برنج طارم محلی مي توان به عنوان محبوب ترین نوع برنج ایرانی ياد كرد،از میان اقسام طارم ها، نوع برنج طارم محلی در مقایسه با رقم هاي دیگر برنج كه در شمال كشت مي شوند از نظر عطر و طعم، خوش خوراک تر و دلچسب تر بوده و ساعتها پس از پخت نرم باقی میماند.
برنج طارم محلی از نظر بهداشتی چون از میزان كمي از کودهای شیمیایی و سموم در مراحل تولید برخوردار بوده، دارای ارزش غذایی بالاتر و سلامت شیمیایی بیشتری می باشد.
از نظر بصری شکل دانه هاي برنج طارم محلی طویل، قلمی و رنگ آن سفید نزدیک به کرم و دارای مرغوبیت پخت عالی و طعم و عطر کم نظیر میباشد. میزان پروتئین دانه ٤/٨ تا ١٢ درصد و نسبت تغییر طول دانه ٨/١ درصد ،آمیلوز دانه ٢/٢٠ تا ٧/٢٢، متوسط قوام ژل ٧٥/٥٦و gt آن متوسط، حدود ٥٨/٣- ٠٤/٤است.
مرغوبیت برنج طارم محلی تحت تاثیر عوامل زیادی مانند:نور خورشيد،چگونگی زاویه ی پرتو نور،حاصلخيزي خاك و در آخر رعايت تناوب كشت می باشد و در حالتي كه كشاورزان این موارد را به خوبي رعايت كنند محصولي با كيفيت و قابل رقابتي مي توانند توليد كنند.
آشنایی با فرایند تولید برنج طارم در مازندران
برنج طارم محلی در ماه فروردین کشت آن شروع می شود.
طی مراحلی آماده کردن بذر برای کاشت در اوایل فصل بهار انجام میشود.
خزانه ها برای کاشت بذر آماده می شوند.
شالیزار نیز برای نشا کاری مهیا می شوند.
بذر ها در داخل خزانه کاشته می شوند.
و مدتی بعد که نشا ها بلند می شوند از خزانه خارج و در زمین کشاورزی کاشته می شوند.
بعد از کاشت آبیادی زمین زراعی و وجین کردن انجام می شود تا به مرحله برداشت برنج برسد.
در اوایل مرداد ماه برنج به مرحله نهایی رشد خود رسیده و آماده برداشت می شود.
برنج طارم از لحاظ کمی بسیار ضعیف هستند و محصول محدودی دارند.
اما از نظر عطر و کیفیت بی رقیب هستند.
قیمت عمده برنج طارم درجه یک مازندران
قمیت برنج طارم محلی مازندران تقریبا یکسان با برنج هاشمی در بازار است.
البته برنج های طارم محلی شهر های مختلف قیمت های متفاوتی خواهد داشت.
برنج طارم محلی فریدونکنار بهترین و خوش پخت و خوش عطر ترین در نوع خود است.
عطر برنج فریدونکنار برای همه مشتریان که از آن استفاده کرده اند بی نظیر است.
قیمت عمده برای محصول برنج طارم محلی مازندران معمولا قیمت بسیار خوبی دارد.
برنج مازندران برای ارسال به شهرستان اگر در مقدار کم باشد ممکن است برای خریدار مقرون به صرفه نباشد.
برنج که به صورت عمده در تناژ بالا ارسال می شود در هزینه های ارسال صرفه جویی شده و مقرون به صرفه در می آید.
برای خرید و سفارش برنج طارم محلی اعلا مازندران با ما در ارتباط باشید.