برنج

فروش برنج لاهیجان خوش پخت و درجه ۱

برنج ایرانی طارم

فروش برنج لاهیجان, خرید برنج ایرانی, فروشگاه برنج در شمال, فروشگاه برنج مازندران, فروش برنج صادراتی, فروش برنج عمده ایرانی, فروش برنج فریدونکنار, فروش برنج هاشمی, فروش برنج ارزان قیمت, خرید برنج آنلاین, خرید برنج اینترنتی, خرید برنج با تخفیف, خرید برنج به صورت عمده, خرید برنج تعاونی, خرید برنج تناژ بالا

فروش برنج لاهیجان

فروش برنج لاهیجان

برنج هاشمی یکی از محبوب ترین از انواع برنج موجود در گیلان  ایران است که به  آن برنج مجلسی هم گفته می شود.
علاوه بر قیمت مناسب ، برنج اصل هاشمی دارای کیفیت و طعم بسیار عالی می باشد.
مقاومت بالای برنج هاشمی در برابر آفت ها  موجب می شود تا کشاورزان از سم کمتری برای کاشت و پرورش این برنج بی نظیر استفاده کنند که در نهایت یک برنج «ارگانیک» به دست مخاطبان آن می رسد.
برخی از برنج های پخته شده ، برخی از انواع برنج ،اگر سرد شوند، سفت شده و دیگر به خوش طعمی بار اول نیستند، اما برنج هاشمی این گونه نیست و هر بار طعم خوش خود را دارد.
طول این برنج بین ۷ تا ۸ میلیمتر است.ضمنا اختلاف قیمت برنج هاشمی بین، برنج هاشمی استان گیلان و برنج هاشمی استان مازندران گاها دیده شده است که (قیمت در گیلان مقدار اندکی بالاتر است و) برخی این اختلاف را کیفیت بهتر برنج هاشمی استان گیلان می دانند.
بیشترین مقدار کشت برنج در شالیزارهای گیلان را برنج هاشمی به خود اختصاص داده است.

فروش برنج لاهیجان

لایه های اصلی برنج

بیرونی‌ترین لایه برنج پریکارپ نام دارد که بسیار سخت و شفاف است. پوست دانه زیر این بخش قرار گرفته که از لحاظ پروتئین و چربی غنی ، ولی از نظر نشاسته‌ای فقیر است. پس از پوست ، لایه آلورن هست که جزء آندوسپرم می‌باشد, بنابراین ضمن عمل پوست کنی, بخش عمده‌ای از مواد مغذی برنج از دست می‌رود.
اکثر مردم آسیا از برنج تغذیه می‌کنند. این ماده غذایی کامل نیست، چون میزان پروتئین و اسید آمینه آن خیلی کم است.
برنج گلوتن ندارد، پروتئین عمده آن اوریزنین (oryzenin ) می‌باشد.

فروش برنج لاهیجان

ترکیب اصلی برنج

ترکیب اصلی برنج ، نشاسته است که عمدتا در آندوسپرم قرار گرفته است. برنجهایی که آمیلو پکتین بیشتری دارند لعاب بیشتری داده و انبساط آنها موقع پخت کم است. برنج را پس از جوشاندن و دم کردن، همراه با گوشت ، ماهی و انواع سبزی میل می‌کنند.
در تهیه نشاسته ، شیرینی هم از آن استفاده می‌شود.
البته در کشورهایی که انحصارا از برنج به عنوان غلات خود استفاده می‌کنند، بیماریهای مختلف سوء تغذیه از جمله بری بری ، کاهش رشد افراد ، کاهش توان نیروی کار دیده می‌شود.
برنج را باید همراه با سایر غلات مصرف نمود. چون مصرف آن به تنهایی تمام نیازهای غذایی بدن را بر آورده نمی‌سازد.

این مطلب چه اندازه برایتان مفید بوده است؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد رأی: 0

منتظر اولین رای شما هستیم 👋

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *