برنج

فروش برنج شیرودی دانه بلند به قیمت عمده

فروش عمده برنج شیرودی

فروش عمده جو خراسان شمالی که برنجی با ویژگی هایی بسیار شبیه به برنج طارم می باشد و از لحاظ قد و قواره دانه های با اندازه برنج طارم و برنج هاشمی می باشد. برنج پر محصول شیرودی که جزو موارد با کیفیت برنج های پر محصول است با نازل ترین قیمت و به قیمت عمده در این مجموعه به فروش می رسد.

برنج شیرودی چیست 

فروش عمده برنج شیرودی

برنج شیرودی از ارقام پر محصول برنج شمال کشور می باشد. این برنج خصوصیاتی بسیار شبیه به برنج طارم دارد.
برنج شیرودی به اندازه ای به برنج طارم شباهت دارد که برخی از برنج فروشان این محصول را با برنج طارم مخلوط کرده و به فروش می رسانند.
البته این کار از لحاظ اخلاقی دارای مشکل است ولی برخی از افراد سود جو به دلیل شباهت ظاهری این دو برنج این کار را انجام می دهند.

برنج شیرودی همانند دیگر ارقام پر محصول در شرایط آب و هوایی شمال کشور به خوبی کشت و برداشت می شود.
با شروع فصل کشاورزی و ایجاد خزانه برنج این محصول نیز وارد خزانه شده در اواخر اردیبهشت ماه نشا کاری شده و در اوخر شهریور برداشت می شود توجه شود که برنج پر محصول دیرتر از برنج کیفی برداشت می شوند و برنج سرد نامیده می شوند.

ویژگی های دانه برنج شیرودی

فروش عمده برنج شیرودی

 

 

  1. رنگ دانه سفید و تاحدی کدر
  2. طول دانه ۷ میلی متر
  3. اندازه دانه بعد از پخت ( ری کردن) ۱۲ میلی متر
  4. عطر متوسط
  5. ظاهر شبیه به طارم هاشمی دارد.

 

مناطق کشت برنج شیرودی

فروش عمده برنج شیرودی

برنج شیرودی در شهر های شمالی از قبیل نکا, بهشهر, آمل و خصوصا در بابل بسیار کشت می شود.
شهر بابل رتبه اول را در زمینه کشت برنج پرمحصول در منطقه و کشور دارا می باشد و به همین دلیل است که پتانسیل خوبی برای فروش عمده برنج شیرودی و فروش عمده برنج ندا و فجر که از دیگر ارقام پر محصول می باشند دارا می باشد.

با توجه و التفات به این موضوع مجموعه باران در تامین و فروش عمده برنج شیرودی و پر محصول نهایت تلاش و سعی خود را برای جلب رضابت مشتری انجام خواهد داد.

 

موارد مصرف برنج شیرودیفروش عمده برنج شیرودی

موارد مصرف برنج شیرودی بیشتر برای مصارف رستوران, غذا خوری میباشد.
موارد دیگر در ادارجات, مراسمات, جشن ها, و بیمارستان ها و غیره می تواند برای طبخ برنج مورد استفاده قرار گیرد.

طبخ برنج شیرودی 

فروش عمده برنج شیرودی

برنج شیرودی را می توان به دو روش آبکش و کته طبخ کرد, برنج شیرودی به خوبی ری می کند و شبیه به برنج طارم و هاشمی خوب قد می کشد اما نسبت به برنج هاشمی و طارم عطر و بو ندارد.
برنج شیرودی و همه برنج های پر محصول بعد از طبخ باید مصرف شده و برای طولانی مدت نباید بعد پخته شدن نگه داشته شوند چون ممکن است نرمی خود را از دست دهند.

آیا برنج شیرودی تراریخته است؟

فروش عمده برنج شیرودی

برنج شیرودی از ارقام پر محصول برنج شمال است که این محصول در واقع یک نوع برنج ترا ریخته یا اصلاح ژنتیک شده است که از تلاقی ارقام طارم دیلمانی وخزر پدید آمده است.
این کار به این جهت انجام شد تا بتوان هم محصول زیاد در مقیاس کمتر زمین کشاورزی شبیه به برنج خزر پر محصول و هم برنج با کیفیت شبیه به ویژگی ها ی برنج طارم تولید شود.

برنج شیرودی به نام های مختلفی نامیده می شود از جمله:

  1. استخوانی شیرودی
  2. برنج مجلسی
  3. برنج طارم درباری
  4. برنج سلطانی

 

فروش عمده برنج شیرودی

فروش عمده برنج شیرودی

 فروش عمده جو در بازارگاه در شهر بابل که یکی از شهر های معروف در زمینه فروش برنج پر محصول می باشد. و بهترین کیفیت برنج شیرودی و فجر را برای شما به ارمغان خواهد آورد برای اطلاع از قیمت فروش نحصولات به صورت عمده با ما تماس برقرار نمایید.

این مطلب چه اندازه برایتان مفید بوده است؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد رأی: 0

منتظر اولین رای شما هستیم 👋

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *