برنج

فروشگاه عمده برنج طارم محلی گیلان

برنج طارم محلی

برنج طارم محلی از محصولات معطر و درجه یک شمال محسوب می شود.
برنج طارم گیلان و طارم مازندران از بهترین نمونه های برنج منطقه می باشند.
برنج محلی با کیفیت باید ویژگی های مناسب با قیمت عادلانه برای فروش داشته باشد.
ویژگی هایی که برنج طارم محلی دارد آنرا بسیار مناسب برای سلامتی کرده است.
برنج طارم محلی

نکاتی برای تشخیص کیفیت برنج طارم محلی

برنج طارم محلی از محصولات بومی سنتی شمال ایران محسوب می شود.
مهمترین نکته درباره برنج طارم محلی اینست که این برنج کاملا سنتی می باشد.
کشت برنج طارم محلی بسیار سخت و طاقت فرسا بوده و زحمت زیادی را میطلبد.
این محصول نسبت به برنج هاشمی محصول کمتری می دهد و برداشت آن سخت تر است.

برنج طارم شمال در انواع مختلفی وجود دارد که معروفترین برنج طارم محلی برنج طارم سنگی میباشد.
البته برخی برنج دم سیاه را نیز جزو انواع طارم به حساب می آورند و با نام طارم دم سیاه می شناسند.

نوع دیگری از برنج طارم به نام طارم صدری که در کذشته بیش تر کشت میشده است نیز وجود دارد.
برنج طارم رشتی در منطقه مازندران شهر های فریدونکنار و بابل در سالهای گذشته کشت میشد.
برنج طارم رشتی به عنوان یک برنج درجه یک و تمام عیار شناخته می شود.

برنج طارم محلی

معروفترین برنج طارم محلی

بیش ترین نوع برنج طارم محلی که امروزه یافت می شود برنج طارم سنگی میباشد.
برنج طارم سنگی اصطلاحا در بین کشاورزان شمالی به سنگ طارم معروف است.
این برنج دارای ویژگی های برجسته ایست که نمونه تمام عیار برنج طارم میباشد.
عطر برنج طارم سنگی بسیار بیشتر از انواع دیگر طارم می باشد و بیش تر قد می کشد.

 

برنج طارم محلی

توزیع مستقیم برنج طارم گیلان

تولید و فروش برنج طارم محلی از دیرباز شغل نیاکان ما در شمال کشور بوده است.
تولید انبوه این محصول که با زحمت و مشقت فراوان توسط دست هاب پینه بسته کشاورزان شمالی انجام می شود.
برنج طارم محلی درجه یک و اعلا با خصوصیات بسیار جذاب و عطر و رایحه ای به یاد ماندنی می باشد.
این برنج دارای دانه هایی محکم و استخوانی و رنگ سفید شفاف می باشد.
برنج طارم محلی گیلان خصوصیات برجسته یک برنج درجه یک واعلی را کامل در خود دارد.
این نوع برنج توسط کشاورزان زحمت کش و با تجربه در سالهای متمادی کشت شده است.
تولید و توزیع این محصول بعد از طی مراحل زیاد به صورت کاملا ارگانیک و سالم از نظر تغذیه به بازار عرضه می شود.

برنج طارم محلی

ویژگی های ظاهری برنج طارم

تشخیص برنج طارم سنگی و محلی از برنج های دیگر منطقه شمال توسط افراد خبره می تواند انجام شود.
برنج طارم ظاهری کشیده تر دارد و رنگ آن سفید است که به کرم می زند.
طول دانه آن ۷٫۶ میلی متر است که بعد از قد کشیدن به اندازه ۱۲٫۳ میلی متر میرسد.
برنج کشت دوم طارم میزان بیشتری قد می کشد و به اندازه ۱۵٫۱۲ میلی متر می رسد.

برنج طارم محلی

طارم دم سیاه اعلا

تاریخچه برنج طارم

برنج طارم اولین بار در شهر طارم زنجان کشت شده است.
برخلاف نظرات برخی که شهر طارم در نزدیکی مازندران و گیلان است طارم در شهر زنجان میباشد.
ابتدا این نوع برنج در شهر طارم کشت شده است>
هنوز هم این برنج در شهر طارم کشت می شود و ویژگی های آن بسیار شبیه به برنج طارم فریدونکنار است>

محدودیت هایی برای کشت این برنج وجود داشت که کشاورزان طارمی کمتر علاقه به کشت برنج طارم نشان دادند.

بسیاری از نیاز های کشت برنج طارم در مازندران و گیلان وجود داشت.
بنابراین کشت این گونه مهم در شهر های شمالی انجام شد.
با گذشت سالها انواع گونه های طارم در شمال کشور کشت و مورد بهره برداری شد.

همه گونه های طارم دارای عطر و رایحه بسیار دل نشین هستند.
برنج های وارداتی از این مزیت بی بهره بوده و مزیت اصلی برنجهای طارم همینست.

برنج طارم محلی

خواص برنج طارم از نظر ارزش غذایی و سلامتی بدن

  • از فواید برنج ایرانی می توانیم به سرشار بودن آن از کربوهیدارات اشاره کرد که باعث تامین انرژی برای سوخت و ساز بدن است ،همچنین فاقد کلسترول بودن برنج باعث شده تا بتواند بخش مهم و عمده ایی از یک برنامه غذایی متعادل را تشکیل دهد .
  • بعلاوه این ماده مغذی علاوه بر ویتامین B دارای ویتامین های دیگر مانند : ویتامین D، کلسیم، فیبر، آهن، تیامین و ریبوفلاوین و …. می باشد .
  • نشاسته مقاوم از دیگر فواید برنج ایرانی می باشد، برنج از نشاسته مقاوم تشکیل شده است که به شکل هضم‌نشده به روده می‌رسد و به رشد باکتری‌های مفید برای عملکرد عادی روده‌ها کمک می‌کند.
  • برنج طارم بخاطر سهل الهضم بودن احساس نفخ و سنگینی به شخص دست نمی دهد.
  • باعث کاهش استرس و افسردگی می شود.
  • مفید برای عملکرد صحیح قلب و مغز است.
  • عملکرد صحیح دستگاه ایمنی و عصبی بدن را به همراه دارد.
  • فاکتوری مهم برای تقویت پوست و موهاست.
  • برای درمان یبوست و سوء هاضمه مفید است.
برنج طارم محلی

برنج هاشمی دودی گیلان

پخت برنج طارم به روش کته یا آبکشی؟

برنج طارم از دسته محصولاتی است که بهتر است به روش کته پخت شود.
چربی و نشاسته موجود در برنج طارم بیشتر است و برنج کته خوبی از آن از آب در می آید.

اگر برنج طارم محلی را برای مصرف خانگی تهیه می کنید سعی کنید از روش کته استفاده کنید.

  • این روش باعث حفظ بسیاری از ویتامین های موجود در برنج می شود.
  • میزان نشاسته بیشتری در برنج میماند.
  • برنج خوش مزه تر و خوش عطر تر می شود.

برنج طارم محلی

طریقه پخت برنج طارم محلی به روش کته

ابتدا به میزان نفرات از پیمانه برنج برداشته و آنرا به مدت چند ساعت خیس نمایید.

برنج را با آب ولرم یا سرد شسته و زیاد برنج را چنگ نزنید، ممکن است به هنگام پخت شکسته و خرد شود. و به مدت ۳ الی ۴ ساعت با آب و نمک بخیسانید.  برنج را در آب جوش ریخته وبگذارید برنج جوش بیاید.

آب مورد نیاز تقریبا به اندازه انگشت اشاره بالاتر از سطح برنج باشد. می توان برای قد کشیدن بهتر برنج دو قاشق آبلیمو یا آب نارنج اضافه کرد.

برای آبکشیدن، برنج را بین انگشتتان فشار دهید اگر له شد زمان آبکشی برنج است و اگر نه به برنج زمان پخت بیشتری بدهید. دقت کنید اگر برنج تازه باشد، دانه هایش زودتر از برنج قدیمی میپزد و شل می شود.پس باید دقت داشته باشید هنگامی که برنج روی آب ظاهر شد حتماً سریع آبکشی کنید.

برنج را در قابلمه مورد نظر به صورت هرمی منتقل کنید و چند حفره با کفگیر در وسط برنج ایجاد کنید تا بخار از کف به سقف قابلمه آمده و برنج زودتر دم بکشد. کمی آب روی برنج بپاشید تا سرعت دم کشیدن برنج سریع شود. قابلمه را روی اجاق با شعله کم به مدت ۲۵ دقیقه زمان پخت دهید.

این مطلب چه اندازه برایتان مفید بوده است؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد رأی: 0

منتظر اولین رای شما هستیم 👋

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *