برنج

فروشگاه انواع برنج شیرودی درجه یک ارزان

برنج شیرودی درجه یک

یکی از پر فروش ترین برنج های شمال برنج شیرودی درجه یک و  میباشد.
مشتریان اغلب درخواست یک برنج با قیمت ارزان را از ما دارند پیشنهاد اول ما برنج شیرودی ارزان قیمت می باشد.
استفاده انواع برنج شیرودی و لوبیا قرمز در شیراز با قیمت های مناسب و مقرون به صرفه بهتر از برنج های خارجی بی کیفیت می باشد.

برنج شیرودی درجه یک

طریقه پخت برنج شیرودی درجه یک

برنج شیرودی درجه یک از برنج های با کیفیت و دانه بلند شمال محسوب می شود.
پخت و طبخ این نوع برنج خیلی با برنج های دیگر تفاوت چندانی ندارد.
فقط موضوع مهمی که در پخت این نوع برنج اهمیت دارد اینست که این برنج قدری خشک تر از برنج طارم است.
بنابراین باید مقداری بیش تر در آب جوش قل بخورد تا نرم تر شود.

در کل برنج هایی مثل فجر و شیرودی و ندا برنج هایی با کیفیت و پخت خوب هستند اما باید بعد از پخت مصرف شوند.

برنج شیرودی ظاهری بسیار شبیه به برنج هاشمی دارد و مخلوط کردن این دو امروزه باب شده است.
باید دقت کرد این برنج قاطی با برنج هاشمی نباشد.
چون برنج شیرودی به زمان بیش تری برای طبخ نسبت به برنج هاشمی نیاز دارد و پخت برنج خوبی در نمی آید.
برنج هاشمی زود طبخ و نرم در می آید در حالی که شیرودی سفت تر و خشک تر می شود.
این ممکن است که برنج را به صورت دو مدل در آورد.

اگر قرار است که برنج شیرودی را مدتی بعد از پخت استفاده کنید سعی بر این باشد که در یک ظرف بخار پز گرم نگه دارید.

سرد شدن برنج شیرودی باعث می شود  که کمی سفت شود و نتوان بهره کافی از آن برد.

برنج شیرودی درجه یک

ارائه برنج شیرودی ارزان درجه یک

برنج شیرودی و برنج فجر برنج هایی با قیمت ارزان و پخت نسبتا خوب می باشند.

برنج فجر و شیرودی علی رغم قیمت ارزان به خوبی قد می کشند و در این مورد شگفت انگیز هستند.
این محصولات حتی به اندازه برنج هاشمی قد می کشند و جزو برنج های دانه بلند تلقی می شوند.

بنا برااین شما می توانید با قیمت چند هزار تومان ارزانتر برنج شمال با کیفیت بسیار نزدیک به برنج هاشمی تهیه کنید.

برنج شیرودی ارزان و درجه یک در اغلب موارد بهترین انتخاب برای شما می باشد.
بسیاری از مشتریان برنج اغلب به دنبال برنجی درجه یک با قیمت مناسب هستند پیشنهاد ما برنج شیرودی می باشد.

برنج شیرودی درجه یک

توزیع برنج طارم شیرودی درجه یک

برنج شیرودی و فجر در دسته برنج طارم قرار نمی گیرند اما اغلب اوقات به این نام خوانده می شوند.
برنج طارم شیرودی و برنج طارم فجر علت این نامگذاری خصوصیات و پخت بسیار مناسب و شبیه به طارم می باشد.

شما اگر برنج فجر را با برنج هاشمی پخت کنید از نظر اندازه قد کشیدن تقریبا تفاوتی بین این دو وجود ندارد.
تنها تفاوت این دو در میزان عطر محصول می باشد.
برنج هاشمی عطر بهتری نسبت به فجر و شیرودی دارد.

برنج طارم شیرودی در بسته بندی های ۱۰ کیلویی در کیسه های نخی با کیفیت بهترین گزینه برای خرید است.
برنج شیرودی درجه یک در این بسته بندی ها ی شکیل و مرغوب با قیمت مناسب عرضه می شود.

برنج شیرودی درجه یک

منطقه کشت برنج شیرودی در مازندران

برنج شیرودی در منطقه گیلان تقریبا کشت نمی شود و کشت آن صفر است.
با توجه به اینکه شیرودی محصول پر کاربردی است و مشتریان خاص خود را دارد در منطقه مازندران به وفور یافت می شود.

تجارت برنج پر محصول همیشه رونق خود را دارد و همیشه هیجان انگیز است.
برنج شیرودی به دلیل کیفیت بالا تر نسبت به برنج های ایرانی دیگر (غیر از برنج شمال) و همینطور قیمت ارزان بسیار مورد توجه هلدینگ های مواد غذایی است.
تجارت و خرید و فروش عمده این محصول می تواند سود بسیار خوبی را برای عمده فروش این محصول به ارمغان آورد.

اکثر رستوران ها و مراکز عرضه مواد غذایی به بسته بندی برنج شیرودی و قیمت ارزان آن علاقه خاصی نشان می دهند.
بیشتر مصرف کنندگان برنج به دنبال برنج شیرودی ارزان قیمت می باشند.

فروشنده برنج شیرودی ارزان می تواند از این طریق فروش بسیار خوبی داشته و تجارت پر سودی را داشته باشد.

برنج شیرودی درجه یک

ویژگی های گیاه برنج شیرودی

برنج شیرودی نسبت به سایر برنج های پر محصول و یا اصلاح نژاد شده ویژگی های متمایزی دارد.
این برنج نسبت به بقیه دانه های کشیده تر و قد بلند تر دارد و در برابر آفات و بیماری های رایج برنج مقاومت بیش تری از خود نشان می دهد.
به همین علت نیازی چندانی به سم پاشی در دوران کشت این محصول نمی باشد و محصول سالم تری به دست می آید.

همانطور که ذکر شد مقاومت برنج شیرودی نسبت به کرم ساقه خوار, بیماری قارچی بلاست و پوسیدگی ساقه کم بوده و در خصوص کرم برگ خوار احتمال دارد که این برنج را درگیر کند.

زود رس تر بودن این برنج و لوبیا قرمز کیلویی نسبت به محصولات دیگر خانواده خود و تعداد زیاد دانه در یک خوشه از برتری های برنج شیرودی می باشد.
یک ویژگی قابل توجه دیگر اینست که با گذشت زمان عطر و طعم این برنج بهتر شده و بر مرغوبیت آن افزوده می شود.

برنج شیرودی درجه یک

بهترین روش پخت برنج شیرودی

  • روش آبکش: برنج را یک تا دو ساعت در آب ولرم (و نه سرد) و مقداری نمک قراردهید. سپس آب برنج را تخلیه کرده و برنج خیس خورده را درون آب در حال جوش بریزید.
    پس از نیم پز شدن برنج، آن را درون آبکش ریخته و یک لیوان آب سرد روی برنج بریزید. پس از اینکه آب برنج کاملا کشیده شد و به حالت تقریبا خشک درآمد، برنج را درون قابلمه بریزید و آن را روی شعله کم قرار دهید.
    پس از حدود ۳۰ دقیقه برنج شما حاضر خواهد بود.
  • روش کته: ابتدا برنج را یک و نیم تا دو ساعت در آب ولرم (و نه سرد) و مقداری نمک قراردهید.
    به ازای هر پیمانه برنج کهنه، یک و نیم پیمانه آب و به ازای هر پیمانه برنج نو، یک پیمانه آب بریزید.
    برنج را روی شعله زیاد قرار داده و کمی روغن اضافه کنید.
    حرارت زیاد تا زمانی ادامه می یابد که آب برنج کاملا تبخیر شود (این مدت زمان حدود پانزده دقیقه پس از جوش آمدن آب است).
    سپس شعله گاز را کم کنید تا برنج کاملا دم بکشد.
    حدود سی دقیقه (بدون ته دیگ) و حدود چهل دقیقه (با ته دیگ).

برنج شیرودی درجه یک

قیمت برنج شیرودی درجه یک تولید روز ۱۰ کیلو گرمی

انتخاب برنج شیرودی یک انتخاب به صرفه برای مصرف خانگی می باشد.
قیمت پایین برنج‌های پرمحصول به دلیل کم بودن عطر و طعم آنهاست، اما باید در نظر گرفت در زمان انتخاب برنج، نکات دیگری هم اهمیت دارد.
به عنوان مثال قیمت پایین‌تر این محصول در بازار می‌تواند برای مصرف کنندگان ایرانی گزینه مناسبی باشد تا برای مراسم‌های بزرگ مانند اعیاد و مراسم‌های مذهبی و پخت غذاهای نذری مانند شله زرده، در حجم‌های بالا، از آن استفاده نمایند.
به‌ویژه آنکه از لحاظ ویژگی‌های ظاهری برنج شیرودی برنجی ممتاز محسوب می‌شود و دانه‌های این برنج پس از پخت به شکل قابل توجهی قد می‌کشند.

این مطلب چه اندازه برایتان مفید بوده است؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد رأی: 0

منتظر اولین رای شما هستیم 👋

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *