برنج

طرز پخت برنج شمال هاشمی درجه یک

برنج شمال ایران

طرز پخت برنج شمال هاشمی درجه یک با برنج های درجه یک دیگر شمال تقریبا شبیه هم است.
طرز پخت برنج فریدونکنار و برنج دم سیاه و دیگر برنج های شمال کشور با هم کمی متفاوت است.
طرز پخت برنج نو و کهنه و برنج تازه برداشت شده و با سایر موارد متفاوت است که به آن خواهیم پرداخت.
یکی از بهترین راه های پخت برنج ایرانی پخت به روش کته می باشد.

طرز پخت برنج شمال هاشمی

تفاوت پخت برنج های ایرانی در چه چیز است.

طرز پخت برنج شمال هاشمی

پخت برنج ایرانی در چند مورد با هم فرق می کنند.
مهمترین موضوع در پخت برنج ایرانی اینست که به تازه بودن و کهنه بودن برنج دقت زیادی شود.
برنج کهنه و نو با هم متفاوت هستند, برنج نو آب و رطوبت بیش تری در مغز خود دارد و بنا براین احتمال شل شدن برنج بیش تر است.
برنج نو را نباید بیش از ۲۰ دقیقه خیساند چرا که ممکن است شل در بیاید.
در عوض می توان برنج کهنه را ساعت ها خیس کرد که باعث بهتر شدن ری برنج می شود.

نکته مهم دیگر که بسیار برای کیفیت دار شدن برنج وجود دارد انتخاب قابلمه با سایز مناسب است.
قابلمه برای پخت برنج نباید زیاد بزرگ یا کوچک باشد.
قابلمه خیلی بزرگ باعث می شود که ته دیگ از مقدار عادی بیش تر شود و برنج خشک تر در بیاید.
قابلمه کوچک نیز باعث این می شود که ری برنج به اندازه کافی نشود.
در واقع کوچک بودن قابلمه باعث می شود برنج فضای کافی برای قد کشیدن نداشته باشد.

برنج های کیفی مثل برنج هاشمی و طارم بافت نرم وچربی دار دارند بنابراین ممکن است زود شفته شوند.
اما اگر نکات پخت صحیح رعایت شود بسیار برنج خوبی از آنها در می آید.
برنج های پر محصول معمولا خشک در می آید که باید دقت کرد که آب بیش تری برای پخت استفاده شود.
برنج پر محصول مثل ندا, شیرودی و فجر می باشد.

طرز پخت برنج شمال هاشمی

طرز پخت برنج شمال هاشمی و برنج دم سیاه چگونه است.

 

طرز پخت برنج دم سیاه با انواع برنج کیفی خیلی تفاوت ندارد.
یک اصل وقالب کلی برای پخت برنج وجود دارد که با رعایت کردن آن می توان برنجی خوب و با ظاهری زیبا طبخ کرد.

به صورت کلی طبخ برنج باید مراحل زیر را داشته باشد

مرحله اول شستن برنج از آلودگی می باشد.

خیساندن برنج که در برنج کهنه اگر از شب قبل یا چند ساعت باشد بهتر است.

خیساندن برنج نو نیز از نیم ساعت کافی می باشد.

خالی کردن آبی که برنج در آن خیس داده شده و مجددا به اندازه دو سوم قابلمه برای روش کته در آن آب بریزید.

اضافه کردن نمک که در روش آبکش با توجه به چشم انداز میزان آب در برنج ریخته می شود.

گذاشتن برنج بر روی شعله متناسب با قابلمه ای که انتخاب شده

اجازه به جوش آمدن برنج و قل خوردن چند دقیقه در همان حالت

برنج وقتی به همان حالت قل می خورد باید کمی آنرا تست کرد اگر به حالت کمی نرمی رسید می توان در آبکش خالی کرد

آب آن جدا می شود و بعد از روغن ریختن و استفاده از زردچوبه یا نان در کف قابلمه برای ته دیگ به قابلمه برگردانده می شود.

در مرحله آخر در صورت لزوم از دم کنی استفاده شده شعله کم می شود و زمان کافی برای دم کشیدن داده می شود.

بسیاری از برنج های شمال به این روش به راحتی آماده می شود.

برای خرید انواع برنج خوش پخت شمال با ما در ارتباط باشید.

 

این مطلب چه اندازه برایتان مفید بوده است؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد رأی: 0

منتظر اولین رای شما هستیم 👋

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *