برنج

صادر کننده برنج دم سیاه هاشمی

برنج دم سیاه هاشمی

برنج دم سیاه یا برنج دم سیاه هاشمی یکی از محبوبترین و پر مصرف ترین انواع برنج طارم ایرانی است.
به دلیل محبوبیت بی حد و حصر برنج دم سیاه ایرانی ممکن است از نام آن برای فروش محصولات دیگر استفاده شود.
برنج دم سیاه هاشمی با برنج هاشمی صادراتی فرق هایی دارد اما شباهت های بسیاری نیز با هم دارند.برنج دم سیاه هاشمی

معرفی مشخصات برنج دم سیاه هاشمی

برنج دم سیاه و برنج هاشمی دو برنج معروف و پر طرفدار می باشند.
رقابت بین این دو نوع برنج بسیار زیاد بوده و هر کدام ویژگی های مخصوص خود را دارا می باشند.
مقایسه بین دو برنج هاشمی و دم سیاه می تواند مشخصات برنج دم سیاه را بهتر معرفی کند.

برنج طارم دم سیاه بر عکس محصولاتی مثل ندا, شیرودی و فجر مقدار محصول بسیار کمتری در واحد هکتار می دهند.
برنج طارم دم سیاه به شرایط ویژه ای برای کشت نیاز دارد.

یکی از این شرایظ ویژه دسترسی به آب بسیار فراوان مانند آب رودخانه در کنار زمین زراعی است.

حاصل خیزی خاک و بهره فراوان خاک از ریز مغذی ها نیز از عوامل دیگر مورد نیاز است.

این شرایط را تنها درصد کمی از شالیزار های استان گیلان دارا میباشند.

این موضوع باعث می شود که این نوع برنج در مساحت یکسان محصول کمتری بدهد .

محصول کمتر در واحد هکتار در قیمت تمام شده محصول بسیار موثر است.

برنج دم سیاه هاشمی

معرفی برنج طارم دم سیاه

برنج طارم دم سیاه در واقع برنجی با خصوصیات عطر و طعم بسیار خوب است.
نام برنج دم سیاه را به دلیل اینکه شکل شلتوک این نوع برنج بلند و سیاه است به این نام می خوانند.

اما برنج طارم دم سیاه با برنج دم سیاه آستانه اشرفیه فرق دارد.

برنج دم سیاه قلمی تر و کشیده تر می باشد.
برنج طارم دم سیاه حدود ۷/۵ میلی متر طول دانه خام آن است.
بعد از پخت به ۱۲/۵ میلی متر می رسد.

از ویژگی های منحصر به فرد این نوع برنج اینست که بعد از پخت و سرد شدن مجدد قابل مصرف می باشد.

برنج دم سیاه هاشمی

تشخیص برنج دم سیاه چگونه صورت می پذیرد

برنج دم سیاه دارای دانه هایی چرب است که این موضوع با مالش دانه های آن در بین دو دست آشکار می شود.

با این وجود شباهت هایی اساسی بین برنج طارم دم سیاه و برنج هاشمی وجود دارد.

برنج دم سیاه هاشمی

 

مشخصات برنج هاشمی و مقایسه آن با برنج دم سیاه

برنج هاشمی یکی از شبیه ترین محصولات برنج شمال به برنج طارم دم سیاه است.
برنج هاشمی بر خلاف برنج طارم دارای دانه های چاق تر با حجم بیش تر میباشد.
و همچنین دانه های آن بلند تر از برنج علی کاظمی به نظر می رسد.

طول دانه خام آن ۷/۵ میلی متر بوده و بعد از پخت به ۱۳ میلی متر نیز می رسد.
رنگ دانه این نوع برنج سفید متمایل به کرم می باشد.

برنج هاشمی بعد از پخت ماندگاری بسیار خوبی دارد.
طعم برنج هاشمی بسیار خوب است و عطر آن در حد برنج طارم دم سیاه است.

برنج هاشمی از دسته برنج هایی است که بعد از پخت و سرد شدن مجددا چندین بار می توان استفاده کرد.

برنج دم سیاه هاشمی

 

خرید بهترین برنج دم سیاه ایرانی

برای خرید برنج دم سیاه ایرانی شما میتوانید با مالیدن این برنج بین دو کف دست خودتان از چربی دانه های آن مطمئن شوید.
برنج های با کیفیت مانند برنج دم سیاه چربی خاصی را در این آزمایش از خود نشان می دهند.

در هنگام خرید باید دانست که برنج طارم تنها طارم دم سیاه نیست.
برنج طارم انواع و اقسام مختلفی دارد مثل: برنج طارم هاشمی, برنج طارم سنگی و طارم دم سیاه

برای خریدن برنج طارم دم سیاه باید به دنبال فروشنده معتبر باشید که آشنا به برنج باشد و یا در منطقه گیلان زندگی می کند.

برنج های متفرقه ممکن است به نام برنج دم سیاه به شما فروخته شود حتما دقت کنید و از اصل بودن برنج مطمئن شوید.

 

این مطلب چه اندازه برایتان مفید بوده است؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد رأی: 0

منتظر اولین رای شما هستیم 👋

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *