برنج

خرید وفروش وقیمت برنج شمال عمده

خرید و قیمت برنج عطری درجه یک شمال

قیمت و‌خرید وفروش برنج در شمال به صورت عمده یکی از دغدغه هایی است که برنج فروشان و بنکداران و برنج‌فروشان و سایر خریداران عمده برنج در سر دارند که توضیحاتی در این باره در زیر میدهیم

برنج اصل شمال

 

قیمت روز برنج طارم استخوانی

برای اطلاع از قیمت برنجی که با نام طارم استخوانی راهی بازار می شود بهتر است در لیست قیمتی که برایتان قرار داده ایم نرخ شیرودی را دنبال کنید.
همه ی برنج فروشان قدیمی و با تجربه می دانند که طارم اصلا برنجی استخوانی نبوده و شیرودی را درون گونی هایی با نام طارم استخوانی میریزند تا راحت تر و با قیمت بیشتر بفروشند.
قیمت برنج طارم واقعی با قیمت برنج هاشمی در یک رنج است و طارم چون ظاهرش به زیبایی هاشمی نیست کمی ارزان تر است.

خرید برنج شمال عمده

برنج طارم استخوانی چیست؟

همانطور که گفتیم طارم استخوانی همان شیرودی است که نامی جعلی برایش ساخته اند و ساختن این اسم جعلی به دلایل زیر است:

طارم برنجی خوشنام در میان مردم است.
مردم برنج استخوانی و مجلسی را دوست دارند.
ترکیب طارم و استخوانی یک اسم برنج فریبنده اما در نظر مردم خوب به وجود می آورد.
فروشنده های سودجو و متقلب با این کار شیرودی ارزان قیمت را به قیمت طارم با کیفیت می فروشند.
اگر روی گونی چاپ شیرودی بزنند همه متوجه کیفیت و قیمت واقعی برنج می شوند.
خرید برنج شمال عمده

تفاوت های طارم فریدون کنار و شیرودی

۱٫ طارم برنجی عطری است.
۲٫ شیرودی اصلا معطر نیست.
۳٫ طارم پخت نرم و لذیذی دارد.
۴٫ شیرودی خشک و بی مزه است.
۵٫ طارم کمی قطور است.
۶٫ شیرودی قدی استخوانی و کشیده دارد.

چطور میشود برنج را بهتر طبخ کرد

برای طبخ بهتر برنج باید خصوصیات آن نوع برنج را کامل دانست برای مثال برنج‌هایی مثل شیرودی و ندا رنج‌هایی هستند که ممکن است بعد از طبخ و مصرف در صورت نگهداری در یخچال کمی سفت و خشک شوند بنابراین بهترین راه حل این است که به میزان نیاز از این موارد طبخ گردد.

برنج طارم هاشمی ک برنج خوش عطر و بو می‌باشد که طبخ آن بسیار ساده است و در صورت نگهداری بعد از مصرف به هیچ وجه خشک  بیات نمی‌شود یعنی می‌توان آن را چندین بار گرم و مصرف کرد برنج‌های پرمحصول این خاصیت را ندارند.

برنج کشت دوم هترین نوع برنج می‌باشد که ه اندازه دو برابر طارم هاشمی قد می‌کشد و خصوصیات طعم و مزه بسیار خوبی دارد.

برای طبخ برنج شمال همیشه سعی کنید که برنج را در هنگام جوشیدن تست کنید اگر نرمی لازم را به دست آورد آن را در آبکش خالی نمایید همیشه سعی کنید که برنج شما را به روش آبکشی طبخ نمایید. چون این نوع برنج‌ها اغلب ممکن است که در صورت پخت به شکل دمی کمی شفته شود و خوب در نیاید در صورت پخت به صورت آبکشی برنج شما بازتر خوشمزه‌تر می‌شود.

این مطلب چه اندازه برایتان مفید بوده است؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد رأی: 0

منتظر اولین رای شما هستیم 👋

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *