برنج

خرید برنج طارم عطری هاشمی بدون واسطه

خرید برنج طارم هاشمی

رنج طارم را چلویی تر از برنج هاشمی می ‌شناسند. چون طارم دارای ظاهر استخوانی و برای پخت در مهمانی ها گزینه مناسب تری نسبت به برنج هاشمی است. چون این برنج به شکل دانه دانه در می آید. همین مسئله باعث شده که برنج هاشمی فربه تر از برنج طارم به نظر برسد و طعم بهتری نسبت به آن داشته باشد

برنج طارم شمال

برنج طارم عطری

برنج طارم نوعی برنج ایرانی است که نام آن برگرفته از روستایی در استان زنجان است.
برنج طارم ظاهر کشیده و رنگ سفید مایل به کرم دارد, بسیار معطر است و بعد از پخت خوب ری میکشد.
این نوع برنج از نظر کمی ضعیف است یعنی در واحد هکتار نسبت به سایر گونه ها مقدار کمتری محصول می دهد اما کیفیت بالایی دارد. به همین دلیل کشاورزان تمایلی به کاشت آن ندارند و دیگر کشت نمی شود.

برنج شمال کم ترین قیمت

 

برنج طارم هاشمی چیست؟

نوعی برنج در استان مازندران کشت می شود که به برنج طارم هاشمی یا طارم ندا معروف است این برنج قد کوتاه تری نسبت به برنج طارم عطری و برنج هاشمی دارد و به طور کلی هم از نظر پخت و هم عطر از برنج هاشمی ضعیف تر است به همین دلیل قیمت پایین تری نسبت به برنج هاشمی دارد.

برنج کشت دوم شمال

معرفی ویژگی‌های انواع برنج هاشمی

برنج هاشمی یکی از باکیفیت‌ترین انواع برنج ایرانی است که علاوه بر کیفیت عطری و طعمی دارای مزایا و ویژگی‌های منحصر بفردی در تولید است. این برنج دارای ساقه‌های نازکی است که آفت‌های مختلفی مثل کرم ساقه خوار امکان رشد و فعالیت در آن را ندارند و در نتیجه این برنج نیاز به سم پاشی کمتری دارد و به همین دلیل به عنوان یک برنج ارگانیک و سالم شناخته می‌شود.
برنج هاشمی در رقم‌های مختلفی تولید می‌شود و هر رقم از آن کیفیت و مزایایی خاصی دارد. از مهم‌ترین انواع برنج هاشمی می‌توان به این موارد اشاره کرد:
برنج دودی هاشمی: در این نوع برنج هاشمی را با شیوه دودی کردن تولید می‌کنند و در این حالت به آن برنج دودی هاشمی می‌گویند.
برنج قهوه‌ای هاشمی: در این حالت برنج رقم هاشمی را قبل از پوست گیری حرارت می‌دهند و مواد مقوی در پوسته شلتوک برنج به مغز آن تزریق می‌شود و برنج رنگ قهوه‌ای به خود می‌گیرد.
برنج عطری هاشمی: در این حالت برنج به صورت کلی پوست گیری می‌شود و برنج سفید تولید شده از این حالت برنج عطری هاشمی است.

برنج کشت دو شمال

دستور پخت برنج هاشمی به روش کته

ابتدا برنج را درون قابلمه ریخته و چندین بار آبکشی می کنیم
به ازای هر پیمانه به یک و نیم پیمانه آب و یک چهارم قاشق چایخوری نمک به آن اضافه می کنیم و به مدت 3 ساعت در گوشه ای میگذاریم تا خیس بخورد.
قابلمه را روی شعله ملایم گاز قرار می دهیم تا آب برنج تبخیر شود و برنج دم بکشد.
اگر برنج را بدون خیس کردن خواستیم بپذیم ابتدا با شعله زیاد آب برنج را به نقطه جوش می رسانیم و سپس شعله گاز را بسیار کم می کنیم تا آب برنج تبخیر شود و برنج دم بکشد.
زمان دم کشیدن برنج در روش کته بستگی به میزان حرارت شعله گاز دارد اما به صورت حدودی 45 دقیقه زمان نیاز داریم.
همچنین با تست کردن دانه های برنج زیر دندان هم می توانیم متوجه پخته شدن برنج شویم.
به این نکته توجه داشته باشید که اگر برنج را خیس کردیدم و حجم برنج زیاد شد باید قابلمه را عوض کنیم تا در موقع پخت, برنج جای لازم را داشته باشد. برنج خیس خورده نباید بیشتر از یک سوم ارتفاع قابلمه را پر کند.

 

 

این مطلب چه اندازه برایتان مفید بوده است؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد رأی: 0

منتظر اولین رای شما هستیم 👋

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *