بهترين برنج ايراني كدام است؟ اين سوال براي بسياري از افراد پيش مي آيد اما جواب دادن به اين سوال مستلزم دانستن مسائل زيادي است كه بايد به آن پرداخته شود.
تعريف
برنج بعد از گندم دومين محصول مهم غذايي مورد استفاده در بين مردم جهان است.
بيش ترين كالري و كربوهيدرات مورد استفاده در بين مردم جهان مربوط به برنج و گندم مي باشد.
رژيم غذايي برنجي معمولا توسط همه مردم در سراسر كشور مورد استفاده قرار مي گيرد.
برنج هاي زيادي از برنج هاي ايراني در بازار موجود است و تنوع زيادي تقريبا در مورد برنج در كشور وجود دارد.
به همين دليل بسياري از تجاران برنج سعي در دستگاري آن دارند.
با اين وجود با رعايت چند نكته ضروري مي توان بهترين برنج ايراني را تشخيص داد.
بهترين برنج برنج ايراني معطر
برنج منبع اصلي كربوهيدرات و سرشار از پروتئين ها، ويتامين ها و مواد معدني مي باشد.
به طور كل بيش ترين كالري روزانه مربوط به بدن از برنج تامين مي شود.
نيمي از مردم جهان براي تامين كالري روزانه مورد نياز خود از برنج مورد استفاده قرار مي دهند.
توليد برنج در ۵۰ كشور برتر توليد كننده برنج انجام مي شود.
توليد برنج در دنيا از ۵۸۶ ميليون تن از سال ۲۰۰۳ تا ۲۰۱۳ به حدود ۷۳۸ ميليون تن افزايش يافته است.
بزرگترين توليد كننده برنج در جهان كشور چين بوده كه حدود ۲۰۵ ميليون تن برنج را توليد مي كند.
ساير توليد كنندگان برنج كشور هايي نظير: هند، اندونزي، بنگلادش، ويتنام، تايلند و ميانمار مي باشد.
اما در بين همه اينها برنج ايراني معطر بهترين برنج و معروفترين آنها مي باشد كه افتخاري براي كشور است.
ميزان توليد برنج در ايران
ايران ۲٫۴ ميليون تن برنج در سال توليد مي كند.
الگوي مصرف مواد غذايي مردم در ايران نشان دهنده اينست كه ايرانيان در روز ۱۰۰ گرم برنج مصرف مي كنند.
برنج بعد از نان و گندم پرمصرف ترين ماده غذايي مي باشد.
قيمت زياد برنج مانع مصرف آن نمي شود و با توجه به قيمت بيش تر از آن همچنان جاي خود را در سفره ايراني دارا مي باشد.
انواع غذاهاي قومي و سنتي
در سال های اخیر، بسیاری از محققان روی غذاهای سنتی و قومی کار کرده اند. آنها وقت و تلاش خود را صرف تحقیقات علمی و معرفی غذاهای قومی به جامعه جهانی کرده اند.
به طور کلی، غذاهای قومی ایرانی به دو گروه غذاهای پایه گندم و برنج تقسیم می شوند. غذایی با پایه گندم در فرهنگ ایرانی غذایی است که همراه با نان گندم سرو می شود، و همچنین غذاهای ساخته شده توسط گندم یا آرد گندم. مردم ایران معمولاً یک یا دو بار در روز یک غذای پایه برنج میخورند، اگرچه وعده اصلی برنج آنها ظهر مصرف می شود. در بسیاری از خانواده های ایرانی، یک وعده غذایی به عنوان یک ماده غذایی در نظر گرفته نمی شود، مگر اینکه یک غذای حاوی بهترین برنج ایرانی در آن قرار داده شود، حتی اگر غذاهای زیادی تهیه شوند.