برنج کشت دو شمال
مزایای برنج کشت دوم
1- پخت بسیار بالا برای طبخ
2- عطر و طعم بسیار زیاد نسبت به کشت اول
3- کشت دوم ضریب درصد آن در مرغوبیت بالاست
برنج کشت دوم یا به اصطلاح دوباره کشت به برنج هایی گفته میشود که کاشت آن ها بعد از برداشت کشت اول بوده و بهره برداری از آن در فصل پاییز و ماه آبان میباشد.
مراحل نگهداری کشت دوم همانند برنج کشت اول است فقط با این تفاوت که در زمان تهیه و آماده سازی خزانه نیاز به گرم داشتن بذر نیست زیرا در آن زمان آفتاب مناسب تابستان برای رشد و نمو بذر ها وجود دارد
برنج کشت دوم نخستین بار در شهرستان فریدونکنار و بابلسر استان مازندران کشت و برداشت شده است و اگر اطلاعات کوتاهی از برنج کشت دوم داشته باشید متوجه میشوید که اکثر تاجران و فروشندگان برنج از این شهرستان ها برنج کشت دوم به فروش میرسانند.
معرفی بهترین برنج کشت دوم شمال
دو نمونه از بهترین برنجهای کشت دوم شمال، برنج بینام و برنج طارم هستند.
این 2 نمونه، علاوه بر اینکه جزو برنجهای پر محصول محسوب میشوند، از برنجهای خوش عطر و خوشطعم شمال کشور به شمار میروند.
برنج کشت دوم چه برنجی است؟
معمولاً کشاورزان و شالیکاران در آغاز فصل بهار برای کاشت برنج اقدام میکنند و در فصل تابستان بهویژه مردادماه، این محصول را برداشت میکنند. درصورتیکه کشاورزان مجدداً زمین شالی را شخم بزنند و مجدداً برنج بکارند، به این نوع از برنج، کاشت دوم گفته میشود.
پس همانطور که از نام برنج کاشت دوم برداشت میشود، برنجهایی که در مرحله دوم و پس از کاشت اول در شالیزار کاشته میشوند، به نام برنج کشت دوم شناخته میشوند.