برنج

برنج کشت دوم شمال سال ۱۴۰۰ تازه و درجه یک

خرید برنج

برنج کشت دوم مازندران مخصوص این استان میباشد و کشت دوم در شهر ها و استان های دیگر وجود ندارد.
برنج کشت دوم ویژگی هایی چند برابر بهتر از برنج کشت اول دارد و همین موضوع باعث پر طرفدار بودن این برنج شده است.
این نوع برنج در تابستان کاشت شده و در فصل پاییز برداشت می شود.

برنج کشت دوم شمال

برنج کشت دوم مازندران چیست و چه فرقی با کشت اول دارد.

برنج کشت دوم شمال

برنج کشت اول برنج مرسوم در همه استان های شمال میباشد اما کشت دوم مخصوص استان مازندران است.
برنج کشت دوم برنجی از نظر کشت محدود و بسیار با کیفیت تر از کشت اول می باشد.
مهم ترین ومعروفترین برنج کشت دوم برنج بینام مازندران است.
این برنج هم ار نظر کیفیت عطر و هم طعم و پخت پذیری در درجه بسیار بهتری از برنج کشت دوم می باشد.

بسیاری از مشتریان برنج بسیار علاقه مند به برنج کشت دوم هستند چرا که پخت و قد کشی بالاتری دارد.
برنج کشت دوم شمال دو الی سه برابر کشت اول قد می کشد.
البته کیفیت بی نظیر آن باعث افزایش قیمت بیش تر آن نسبته به برنج کشت اول شده است.

برنج کشت دوم شمال

انواع برنج کشت دوم شمال

انواع مختلفی از برنج شمال و معروفترین آنها برای کشت دوم تست شده اند اما بهترین آنها برنج بینام بوده است.
برنج امرالهی نیز برای کشت دوم مورد استفاده قرار می گیرد اما بینام یا ( بهنام) از همه بهتر جواب داده است.
میزان قد کشی بینام از همه بهتر و بیش تر بوده است.

برنج طارم و طارم هاشمی نیز برای کشت دوم مورد استفاده قرار می گیرد و کیفیت بسیار بالایی دارند.
یکی از مزیت های برنج کشت دوم قد کشیدن آن می باشد که چند برابر بیش تر از کشت اول قد می کشد.

از ویژگی های ظاهری برنج کشت دوم میتوان رنگ برنج باشد که کمی به سبز میزند.
برنج کشت دوم به دلیل اینکه در برخی جهات مجبور به برداشت زود هنگام است و به فصل سرما می خورد ممکن است دانه های آن به رنگ سبز بزند که در برخی از برنج های کشت دوم دیده می شود.

مهم ترین مورد برای قضاوت برنج پخت برنج است که تا طبخ نشود نمیتوان قضاوت کرد که باید برنج را حتما با طبخ کرده تست نمود.

این مطلب چه اندازه برایتان مفید بوده است؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد رأی: 0

منتظر اولین رای شما هستیم 👋

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *