برنج

برنج هاشمی درجه یک شمال معطر بدون خرد و یکدست

پخش عمده برنج در زاهدان

خرید برنج هاشمی درجه یک شمال یک محصول برنج با کیفیت و ممتاز که با سلیقه هر خریدار سخت پسندی جور در می آید و انتخابی مطمئن برای برنج شمال می باشد. آیتم هایی که هر برنجی نیاز دارد تا بتواند با معیار های مشتری هم راستا باشد همگی در برنج هاشمی درجه یک شمال وجود دارد که می توانید به راحتی در هر اندازه و مقدار که نیاز دارید سفارش دهید تا در اسرع وقت برای شما در سرتاسر ایران ارسال گردد.

برنج هاشمی درجه یک شمال چیست؟

برنج هاشمی درجه یک

برنج هاشمی در واقع گونه کیفی و معروفی است که این روزها بسیار در منطقه مازندران و گیلان توسط کشاورزان کشت می شود و ویژگی های برجسته این محصول که از همه جهات مناسب و کامل می باشد باعث شده هم خریدار برنج و مصرف کننده و هم کشاورز و تولید کننده از آن راضی باشند.

 

برنج هاشمی خصوصیات ممتاز برنج طارم محلی را دارا می باشد و از سوی دیگر کشت این محصول در زمین کشاورزی با راندمان بیشتری می باشد و محصول بیش تری از سایر ارقام می دهد.

بهتر است بدانید که برنج هاشمی از تبار برنج بینام می باشد.

شباهت های هاشمی و برنج بینام

برنج هاشمی درجه یک

برنج طارم بینام برنجی است که بیش تر برای برنج کشت دوم مورد استفاده قرار می گیرد و به دلیل سرسخت بودن این گیاه در برابر سرمای پاییز انتخاب بسیار مناسبی برای کشت دوم می باشد.

شایان ذکر است که برنج هاشمی نیز از ویژگی های بینظیر برنج بینام بهره برده است و در کشت اول و دوم مورد استفاده قرار می گیرد.

بنا براین برنج هاشمی هم برنج کشت اول و هم محصول برنج کشت دوم دارد که به دلیل خصوصیات شبه برنج بینام است و همینطور این برنج عطر و طعم و قد کشیدن برنج بینام را نیز به ارث برده است.

برنج هاشمی شمال علاوه بر اینکه عطر و بوی خوبی دارد همینطور است که طعم بسیار لذیذی دارد که کمتر برنجی اینگونه است.

شاید این سوال در ذهن شما ایجاد شود که برنج شمال چه فرقی با برنج های خارجی دارد که آنها را متمایز می کند؟

در جواب باید گفت برنج شمال ایران که برنج هاشمی جزو بهترین های آنهاست به خاطر طعم و مزه و نرم بودن برنج بعد از پخت بسیار معروف و بی نظیر هستند در حالی که ما در برنج های خارجی چنین خصوصیاتی را نخواهیم داشت.

برنج هاشمی یکدست و بدون خرد

برنج هاشمی درجه یک

برنج هاشمی یک ویژگی دیگر نیز دارد و آن اینست که نسبت به رقم طارم معمولا کمتر خرد دارد.

برنج هاشمی معمولا دانه های با استحکام و استخوانی تر از برنج طارم دارد که این ویژگی کمک می کند که این محصول خیلی کم خرد داشته باشد معمولا خرد برنج هاشمی مرغوب در حد زیر ۵ درصد می باشد که آنهم با بوجار کردن برنج از بین خواهد رفت.

تشخیص برنج هاشمی

  1. برنج هاشمی جزو برنج های معطر منطقه شمال محسوب می شود بنابراین برنج هاشمی در وهله اول باید خوش عطر و بو باشد.
  2. دانه های برنج هاشمی به رنگ کرم و به اصطلاح نباتی شکل می باشد.
  3. دانه های ان معمولا کمی چاق تر از برنج طارم می باشد.
  4. بعد از پخت دانه های آن به اندازه ۴ الی ۵ میلی متر قد می کشند ( این مقدار در برنج کشت دوم بیش تر می باشد)
  5. برنج هاشمی را اگز در بین دو کف دست مالش دهید حالت چربی خاصی را حس خواهید کرد.

 

 

این مطلب چه اندازه برایتان مفید بوده است؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد رأی: 0

منتظر اولین رای شما هستیم 👋

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *