برنج

برنج طارم هاشمی محلی اصل و خوش عطر شمال

برنج طارم هاشمی شمال

انواع مختلف برنج در شمال کشور وجود دارد اما برنج طارم هاشمی محلی شمال امتیازاتی ویژه ای دارد
این امتیازات برنج طارم هاشمی محلی شمال را از بقیه برنج های شمال متمایز می کند.
انواع برنج شمال که یکی از آنها برنج طارم محلی شمال است
از نظر کیفیت رقیب برنج طارم هاشمی محلی شمال است
برنج طارم هاشمی محلی شمال بسیار از نظر طعم و مزه مطلوبند
انتخاب بسیار خوبی با قیمت ارزان و مقرون به صرفه می باشند.

برنج طارم هاشمی محلی

برنج طارم هاشمی محلی و خصوصیات بارز کیفیتی آن

برنج طارم هاشمی محلی

برنج طارم هاشمی محلی که در واقع همان برنج هاشمی خودمان است و اولین بار توسط کشاورز زحمت کش گیلانی به نام آقای یوسف هاشمی تولید شد و به بازار عرضه گردید از رقم های پر مصرف برنج شمال می باشد و تقریبا اکثریت تولید برنج توسط کشاورزان می باشد.

علت استقبال زیاد از این برنج برای تولید انبوه در منطقه شمال کشور اعم از استان مازندران وگیلان گیاه مقاوم این محصول بی نظیر است که در برابر کرم ساقه خوار بسیار مقاوم بوده و محصول خوبی می دهد یعنی اینکه به ازای هکتار نسبت به برنج طارم محصول بیش تری می دهد و برای کشاورز مقرون به صرفه تر می باشد.

برنج طارم هاشمی محلی از لحاظ کیفیت محصول از برنج طارم محلی چیزی کمتر ندارد
برنج طارم هاشمی محلی دربرخی خصوصیات ممکن است که از برنج طارم محلی برتری داشته باشد.

مزه و خوراک برنج طارم هاشمی محلی از برنج طارم محلی در مواردی بهتر است و نرم تر و چربی بیشتری دارد.

فرق برنج طارم هاشمی محلی و برنج هاشمی محلی

برنج طارم هاشمی محلی

برنج طارم محلی و برنج هاشمی محلی از نظر خصوصیات کیفیت بسیار به هم شبیه بوده و دو گونه تقریبا برادر به حساب می آیند.

برنج هاشمی از تیره برنج بینام بوده که همانند آن دارای مقاومت نسبت به سرما می باشد
مناسب برای کشت دوم و همچنین مقاوم نسبت به آفات مخصوصا کرم ساقه خوار برنج می باشد.

کرم ساقه خوار برنج یک مشکل جدی برای کشاورزان بوده به طوری که اگر جلوی آنرا نگیرند تا ۵۰% محصول را از بین خواهد برد.
بنابراین مهم است که برنج در برابر این آفت مقاوم باشد.

برنج هاشمی این قابلبت را داشته و کمک مهمی برای کشاورز به حساب می آید.

از طرفی ویژگی های کیفی برنج طارم بسیار شبیه به برنج هاشمی است و این دو می توانند در کنار هم با بذر های مخلوط شده در یک زمین کشاورزی کشت شوند و برآیند آن می شود برنج طارم هاشمی محلی که بسیار خوش پخت و خوش عطر می شود چرا که خصوصیات دو محصول بی نظیر را با هم دارد.

 

 

 

این مطلب چه اندازه برایتان مفید بوده است؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد رأی: 0

منتظر اولین رای شما هستیم 👋

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *