برنج

برنج شیرودی جایگزین برنج طارم برای رستوران ها

یرنج طارم هاشمی

یرنج شیرودی از لحاظ ظاهری شبیه برنج طارم است براس همین بهترین گزینه برای رستوران دارها و تالارهای پذیرایی برنج شیرودی است که قیمت مناسب و کیفیت بهتری از برنج پاکستانی دارد

ایا برنج شیرودی بهتر از طارم برای رستوران

برنج شیرودی بعد از طارم محلی دومین برنج پر مصرف شمال بوده معروف است‌. از برنج طارم عطر کمتری دارد ولی سفیدتر و درشت تر هست.
دلیل ارزان بودن آن، خرید بدون واسطه از کشاورز میباشد.

برنج شیرودی یا استخوانی چیست !؟

در دسته ارقام پر محصول است . این برنج یک برنج ایرانی با کیفیت متوسط می‌باشد.
این برنج در واقع حاصل ترکیب دو رقم برنج طارم هاشمی و برنج خزر می باشد که بیشتر در استان مازندران و شهرهای چالوس، تنکابن و آمل کشت می شود.
برنج شیرودی پس از برنج های طارم، هاشمی، فجر، علی کاظمی بهترین کیفیت از نظر پخت و طعم دارد.

خرید برنج شیرودی

ویژگی های ظاهری برنج اصل شیرودی:

1. رنگ دانه سفید و تا حدی کدر
2. رنگ شلتوک کاهی
3. طول دانه خام: ۷٫۲
4. عطر نسبتا متوسط
5. شکل ظاهری شبیه به طارم هاشمی
6. معمولا یکدست است و خرده برنج ندارد

برنج شیرودی رستورانطارم هاشمی

طبع برنج شیرودی:

برنج برنجی با طبع سرد است که بیشتر در مناطق کوهستانی و سردسیر شمالی مثل استان مازندران کشت و برداشت می شود.
از آنجایی که کیفیت پخت این برنج به سایر برنج های معروف ایرانی از جمله طارم و هاشمی نمی رسد، قیمت آن نیز از این برنج ها کمتر است.
با اینحال کیفیت و ماندگاری پس از پخت آن بسیار برتر از برنج های خارجی می باشد به همین دلیل در رستوران ها ، مجالس و مراسم ها مختلف ترجیح داده می شود.

یرنج شیرودی

 

 

این مطلب چه اندازه برایتان مفید بوده است؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد رأی: 0

منتظر اولین رای شما هستیم 👋

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *