برنج

برنج ایرانی طارم و صادرات به کشورهای همسایه

برنج ایرانی طارم

برنج ایرانی طارم بهترین برنج در حال حاضر در شمال کشور است.
برنج ایرانی طارم ظرفیت زیادی برای صادرات به کشورهای همسایه نظیر ترکیه و عراق دارد.
کشورهایی نظیر عربستان و قطر نیز استقبال گسترده ای از برنج ایرانی خصوصا طارم محلی شمال دارند.
صادرات محصولات برنج به کشورهای اروپایی نیز به دلیل ارزش دلار در حال گسترش است.

برنج ایرانی طارم

برنج ایرانی طارم و تاریخچه پیدایش محصول در شهر طارم

تاریخچه و پیدایش برنج طارم محلی به استان زنجان بر می گردد.
که اولین بار در این استان و در شهر خوش آب و هوا و سر سبز طارم کشت شده است.

شهرستان طارم، یکی از شهرستان‌های استان زنجان است.
این شهرستان در شمال استان واقع شده و با استان‌های گیلان و قزوین و اردبیل همسایه می‌باشد.
برنج طارم از نظر خصوصیات و ویژگی های پخت بسیار خوب بوده است.

  • برنجی دانه بلند و خوش پخت بوده است.
  • این محصول  بسیار حساس به شرایط آب و هوایی بوده است.
  • مقاومت کمی نسبت به سرمای هوا داشته

به دلیل شرایط فوق با وجود داشتن کیفیت بالا به دلیل مشکلاتی کشت آن بسیار کم شده است.
در عوض کشت آن به شهر های شمالی استان مازندران و گیلان منتقل شده است.

در حال حاضر برنج طارم به عنوان بیش ترین محصول کشت شده در استان مازندران محسوب می شود.

دلیل این امر و کاشت بیش تر برنج طارم مخصوصا برنج طارم محلی چند نکته است که به آن می پردازیم:

  1. عطر و بو  و بو خوش پخت بودن این برنج
  2. دانه بلند بودن برنج  و قد کشیدن آن
  3. زود محصول دادن آن

برنج ایرانی طارم

برنج طارم هاشمی برنج عالی برای صادرات به کشورهای همجوار

برنج طارم هاشمی به دلیل خصوصیات ظاهری بسیار خوب و عطر وطعم عالی بسیار مناسب برای صادرات به کشورهای خارجی می باشد.
اما باید در نظر داشت که برنج صادراتی باید دارای ویژگی هایی باشد تا بتواند شاخص هایی که یک برنج خوب برای صادر شدن نیازمند است داشته باشد از جمله آنها اینست که برنج صادراتی باید ویژگی های زیر را داشته باشد:

  1. کاملا سورت خورده باشد و دارای خرد نباشد.
  2. برنج خالص باشد و با موارد بی کیفیت مخلوط شده نباشد.
  3. برنج تازه با عطر و بوی مطلوب باشد.
  4. برنج کیفی از قبیل برنج طارم هاشمی برای صادرات مناسب است
  5. برنج صادراتی حتما باید بسته بندی شکیل و درخور داشته باشد.
  6. بسته بندی های برنج صادراتی به گونه ای باشد که در روند صادرات محصول آسیب نبیند.
  7. برنج برای صادرات باید قیمت مناسب داشته باشد.

برنج ایرانی طارم

صادرات برنج به کشور ترکیه 

کشور ترکیه از دیرباز روابط تجاری بسیار خوبی با ایران داشته است.
و انواع داد و ستد های تجاری در کشور ترکیه و صادرات و واردات بسیاری از محصولات بین دو کشور انجام میشده است.
کشور ترکیه با پذیرفتن قوانین گمرکی اتحادیه اروپا در سال ۱۹۹۶ فصل جدیدی در مراودات تجاری خود رقم زد.

کشور ترکیه پیشرفت چشمگیری در کیفیت محصولات تولیدی ترک برای رقابت با اتحادیه اروپا داشته است.

علاوه بر این کشور ایران به دلیل مسائل تحریم و تحت فشار قرار گرفتن از طریق این مسائل بسیار مناسب برای صادرات محصولات مختلف از قبیل برنج می باشد.
به دلیل اینکه کشور ترکیه می تواند رابط خوبی برای کشور ایران برای ارتباط با کشور های اروپایی بوده باشد صادرات به این کشور یا صادرات از طریق کشور ترکیه فرصت بسیار مناسبی را برای تاجران ایرانی فراهم کرده است.

 

این مطلب چه اندازه برایتان مفید بوده است؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد رأی: 0

منتظر اولین رای شما هستیم 👋

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *