برنج

برنج ایرانی طارم عطری اعلا

برنج ايراني

برنج ایرانی طارم عطری در رده برنج کیفی بالا و رده برنج با ماندگاری بعد از پخت فوق العاده قرار می گیرد
برنج طارم محلی عطر و طعم و کیفیت پخت آن عالی می باشد.
وضعیت برنج طارم محلی در بازار و ذائقه پسندی آن در نزد مصرف کنندگان ایرانی بالا است.

برنج ایرانی طارم عطری

برنج طارم محلی عطری ۱۰ کیلوگرمی

برنج ایرانی طارم عطری

برنج طارم محلی از توده محلی شهرستان بابل میباشد.
این نوع برنج دارای کیفیت عالی و طعم و عطر می باشد.
ابتدا این برنج و لپه ریز آذرشهر در اراضی شالیزاری شهرستان مزبور کشت می شد و در طی سال های متمادی از طریق کشاورزان به سایر مناطق استان مازندران انتقال و کشت گردید.
برنج طارم محلی کیفیت پخت مطلوبی داشته و ذائقه پسندی آن در نزد مصرف کنندگان ایرانی مناسب است.

این نوع برنج شکل دانه قلمی و رنگ سفید دارد.
رنگ آن کمی متامیل به کرم نیز می باشد.

انواع برنج های ایرانی که در کشورمان زراعت می شود از نوع o.sativa بوده که برای ادامه رشد به آب زیاد نیاز دارد.
مبدا این نوع برنج از هندوستان و چین و دارای سه تیپ ایندیکا, ژاپونیکا و جاوانیکا می باشد.

برنج طارم محلی یکی از انواع برنج طارم می باشد.
به دلیل بومی بودن از سازش پذیری بسیار بالایی برخوردار است.
این برنج با آب و هوای مازندران سازش زیادی دارد.

برنج ایرانی طارم عطری

کیفیت پخت برنج طارم محلی

این برنج  و لپه فله امروز دارای کیفیت پخت بسیار خوب بوده و عموما عملکرد متوسط برخوردار است.
به دلیل داشتن آمیلوز مناسب خوش خوراک است.
از خواص دیگر این نوع برنج حساسیت به ورس, بیماری بلاست, خاصیت کود پذیری کم می باشد.

بهترین زمان برای خزانه گیری  این رقم دهه اول فروردین و مناسب ترین زمان برای نشا کاری دهه دوم اردیبهشت ماه است.

این رقم حساسیت به بیماری بلاست دارد در شرایط کشت سنتی مناسب ترین فاصله این رقم ۲۰ در ۲۰ و در روش کشت مکانیزه ۳۰ در ۱۴ سانتی متر است.
برنج طارم محلی به دلیل پنجه دهی و تعداد برگ کم تر به راحتی نور خوشید را در خود عبور داده و معمولا نور خورشید در حد مورد نیاز به پای بوته می رسد وبه همین لحاظ نسبت به شیت حساس نیست و استفاده از سموم کم تری دارد.

این مطلب چه اندازه برایتان مفید بوده است؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد رأی: 0

منتظر اولین رای شما هستیم 👋

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *