برنج

برنج ایرانی خوب و ارزان

برنج ایرانی خوب

پخش انواع برنج ایرانی ارگانیک خوب سعی دارد بهتربن نوع محصول را ارائه نماید. برنج انواع گوناگون دارد و در جهان هزار نوع برنج کشت میشود. برنج یکی از محصولاتی است که از زمانهای گذشته  کشت میشده است. برنج گیاهی است که بیشتر در مناطقی که آب و هوای مرطوب و پر آب میروید. برنج ایرانی خوب  یکی از آن دسته برنج هایی است که در دنیا با معروفیت بالایی برخوردار است و خیلی هم خوش پخت و خوش عطر است که بیشتر در استان گیلان و مازندران تولید میشود.

برنج ایرانی خوب

فاکتور های مهم خرید یک برنج خوب

برنج جزء غلات است ویکی از محصولی است که طرفدار زیادی دارد. برنج یک گیاه یکساله ای است در فصل تابستان محصول میدهد. بیشترین تولید برنج در استانهای مازندران و گیلان است. سالانه ۸۰ درصد برنج ایران در این دو استان تولید میشود. برنج در ایران و بین مردم جزء یکی از اصلی ترین وعده های غذایی به شمار میرود. برنج طارم یکی از برنج هایی است که در هنگام پخت طعم و عطر بالاتری نسبت به سایر برنج ها دارد.

برنج یکی از معروفترین غلاتی است که بیش از نصف مردم جهان از آن استفاده میکنند. برنج یکی از محصولی است که در مناطق آسیای شرقی رشد میکرده و امروزه مردمان آسیای جنوبی هم به کشت آن مشغول هستند.

برنج ایرانی با کیفیت بیشتر در نواحی جلگه ای و آبخیز میروید. شما برنج اصل شمال را میتوانید در شهرهایی که در سمت دریای خزر وجود دارد پیدا کنید. اگر به مقدار زیاد بخواهید میتوانید در فصل تابستان به مازندران و گیلان بروید و در همان مناطق با خود کشاورزان اصلی معامله کنید.

برنج ایرانی خیلی با کیفیتتر از برنج های هندی و پاکستانی است . برنج ایرانی را میتوان از روی عطر و رنگ آن تشخیص داد. یک برنج خوب برنجی است که رنگ آن سفید باشد و هنگام پخت عطر خوبی داشته باشد.

برنج طارم یکی از برنج هایی است که طرفدار زیادی دارد. بیشتر کسانی که آشپزخانه و رستوران دارند از این نوع برنج استفاده میکنند که خیلی خوش طعم است.

برنج ایرانی خوب

فروش بهترین برنج ایرانی اصل شمال

برنج ایرانی ارگانیک خوب یکی از برنج های پرطرفدار است و برنج ایرانی محصولی است که به کشورهای دیگر هم صادر میشود. در طی سالیان اخیر فروش برنج ایرانی خیلی پرسود بوده است. همچنین به دلیل کیفیت آن در جهان مورد توجه افراد قرار گرفته است. قیمت این محصول در همه ی شهرها یکسان نیست. چرا که در شهرهایی که تولید میشود مناسب تر از شهرهای دیگر است. فروش بهترین برنج اصل شمال کار پرسودی است که دلیل آن پرطرفدار بودن مردم است.

طور کلی برنج ایرانی خوب باید مشخصات زیر را داشته باشد:

  1. رنگ برنج: اولین ویژگی برنج خوب و درجه یک رنگ مناسب برنج است. برنج خوب باید توسط دستگاه شالیکوبی به خوبی خشک شده و تراشیده شده و رنگ شفاف و سفید (متمایل به رنگ کَره ای) داشته باشد.
  2. درصد خلوص برنج: برنج خوب باید کاملا خالص و یکدست باشد.
  3. سایز برنج: برنج درجه یک بایستی سایز مناسب و نسبتا درشتی داشته باشد. نه لاغر و کشیده و نه چاق و کوتاه.
  4. درصد خرد برنج: به صورت استاندارد نباید بیشتر از ۲ درصد برنج شکسته و خرد در برنج خوب وجود داشته باشد.
  5. عطر و بوی برنج: برنج درجه یک اصولا بوی خوشی دارد و بوی رطوبت نمی دهد.
  6. پخت و طعم برنج: برنج خوب بایستی به خوبی قد کشیده و رِی خوبی داشته باشد و از طعم لذیذی برخوردار باشد.
  7. انواع برنج خوب ایرانی در استان مازندران به چهار نوع بر اساس پارامترهای قالب برنج، عطر برنج و پخت برنج دسته بندی می شوند. به ترتیب اولویت شامل موارد زیر میباشند:
    1. برنج بینام کشت دوم یا امراللهی کشت دوم
    2. برنج دونوج طارم هاشمی یا راتون
    3. برنج طارم هاشمی کشت اول
    4. برنج فجر

    برای خرید برنج ایرانی خوب و اصیل مازندران میتوانید با مدیرفروش توسکا تماس بگیرید تا قیمت روز این محصولات را دریافت نمایید.

  8.  

    برنج ایرانی خوببرنج خوب ایرانی در کجا کشت میشود؟

    همانطور که گفته شد انواع برنج اصیل ایرانی در شمال کشور کشت میشود. به دلیل شرایط آب و هوایی مناسب و آب فراوان در این مناطق برنج اصیل ایرانی کشت میشود. استان های گلستان، مازندران و گیلان بیشترین سطح زیر کشت را در شمال کشور دارد.

    در هنگام خرید برنج ایرانی اگر دقت نکنید برنج‌های مخلوط به اسم برنج ایرانی یکدست را به خانه خواهید برد. راه‌هایی وجود دارد که با استفاده از آنها می‌توان برنج مرغوب و با کیفیتی را انتخاب کرد. نکته ای که همیشه باید توجه داشته باشید این است که برنج کهنه بهتر از برنج نو است برای همین برنج‌های قدیمی گران‌تر از برنج‌های محصول امسال هستند. علت این مساله نیز این است که برنج هم،مانند هردانه دیگری در ابتدا مقداری آب دارد که پس از برداشت و خشک کردن آن، آب درونش تبخیر می‌شود. وقتی دانه برنج خشک، سفت و فشرده باشد هنگام پختن به خود آب جذب می‌کند و حجمش اضافه می‌شود و به اصطلاح ری می‌کند و در زمان دم‌کشیدن قد می‌کشد اما برنجی‌که امسال برداشت شده به‌خاطر اینکه در انبار نمانده و هنوز مقداری رطوبت در دانه‌های برنج وجود دارد، حین پخت به خوبی ری نمی‌‌کند. یادتان هم نرود که برنج خوب و با کیفیت علاوه بر داشتن همه این ویژگی‌ها، طعم نسبتا شیرینی‌ دارد و نشاسته‌اش هم زیاد است. از یک پیمانه برنج ری‌دار خوب حدود ۳ پیمانه چلو درمی‌آید. برای همین است که صرف با خرید برنج کهنه است و طبیعتا نتیجه‌ای نیز که از آن حاصل می‌شود، بهتر است. ولی تشخیص دادن این‌که چه برنجی مرغوب است، خودش تخصص می‌خواهد ولی یک اصل کلی می‌گوید برنج اعلای انباری، خشک، باریک، سخت و نیمه بلوری است و زیردندان به آسانی خرد نمی‌شود. پس هنگام خرید برنج ایرانی چند دانه از آن را زیر دندان له کنید و وقتی این کار با سختی انجام شد، معلوم است که برنج نو نیست.

این مطلب چه اندازه برایتان مفید بوده است؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد رأی: 0

منتظر اولین رای شما هستیم 👋

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *