برنج

برنج ارزان قیمت طارم هاشمی مازندران

برمج ارزان شمال

برنج ارزان و باکیفیت طارم هاشمی

برنج طارم یک برنج پرطرفدار، محبوب و قدیمی است که به خاطر داشتن پخت و عطر و بوی فوق‌العاده و هم‌چنین دانه‌های یکدست و بلند بین مردم شناخته شده است. می‌توان برنج طارمرمحلی فریدونکنار را نسبت به برنج‌های دیگر مجلسی‌تر و خوش‌عطرتر دانست، اگر چه برنج هاشمی نرم‌تر و خوش‌پخت‌تر است. از طرفی هر چه برنج طارم کهنه‌تر شود، هنگام پخت بیشتر قد می‌کشد و بیشتر ری می‌کند.برنج ارزان و با کیفیت طارم به صورت مستقیم از کشاورز در اختیار شما قرارمیگیرد و به صورت عرضه مستقیم است و قیمت مناسب با بالاترین کیفیت در اختیار شما قرار می گیرد.

خرید برنج شمال

ویژگی و خواص برنج طارم هاشمی ارزان

همانطور که در بالاتر در موردش صحبت کرده ایم، برنج طارم یکی از برنج‌های معروف و محبوب در کشور است که خصوصیات و کاربرد های متنوعی دارد، در زیر به برخی از خصوصیات و کاربرد های این برنج اشاره میکنیم:

  1. عطر و طعم بالا: برنج طارم به دلیل طعم و عطر بسیار خوبی که دارد، در تهیه انواع غذا ها و خورشت ها، به ویژه سبک کته و آبکشی مورد استفاده قرار گیرد، طعم لذیذ برنج طارم باعث می‌شود غذا ها به شکلی متنوع و خوشمزه در آمده و تجربه طعمی لذت بخش را به ارمغان بیاورند
  2. قد خوب بعد از پخت: طول دانه خام برنج طارم بین 7 تا 8 میلیمتر است، این برنج بعد از پخت میتواند معمولا بین 12 تا 14 میلیمتر قد میکشد، بنابراین میشود گفت برنج طارم جزو برنج های قدی بشمار میرود که شکل زیبا و جذاب به سفره ها دهد
  3. پخت آسان: برنج طارم فرآیند پخت آسانی دارد و نیازی به زمان طولانی برای پخت کامل ندارد. این موضوع باعث میشود اکثر آشپزان علی الخصوص در رستوران ها گزینه اولشان برنج طارم باشد
  4. ارزش غذایی بالا: برنج طارم دارای خواص غذایی مفیدی برای سلامتی بدن است از خواص های آن میتوان به غنی بودن از ویتامین B و آهن نام برد
  5. برنج طارم ارزان

بهترین و معروف ترین انواع برنج طارم هاشمی ارزان

  • برنج طارم کشت دوم

برنج طارم کشت دوم، یکی از بهترین برنج های موجود در ایران است، که در معمولا در اوخر آبان و آذر ماه “فصل پاییز” برداشت میشود، دانه‌ های طارم کشت دوم به شکل بلند و قلمی است دارند و طعم و عطر بسیار دلنشینی دارند، این برنج برای پخت غذ اهای مختلفی مناسب است و به عنوان یک گزینه عالی در آشپزی محسوب میشود، استفاده از این نوع برنج به دلیل قد کشیده و قلمی ای که دارد میتواند به ظاهر و طعم لذیذی به غذاهای شما ببخشد.

  • برنج طارم محلی

برنج طارم محلی، مشهور و محبوب در انواع برتح های طارم است که بیشتر در استان مازندران و مناطق اطراف آن کشت میشود. این نوع برنج طرفداران خاص خود را دارد و در آشپزی و پخت انواع غذا ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

برنج طارم هاشمی ترکیبی از برنج طارم و برنج هاشمی است که با بهره گیری از عطر بالای طارم و پخت بسیار خوب هاشمی جزو با کیفیت ترین برنج های ایرانی است، این نوع برنج به دلیل کیفیت بالایی که دارد، توجه بسیاری از افراد را به خود جلب کرده است. با تهیه برنج طارم هاشمی میتوانید در آشپزی خانگی یا در رستوران‌ ها غذاهایی لذیذ و متفاوت ارائه دهید.

  • برنج شکسته یا نیم دانه طارم هاشمی

برنج نیم دانه طارم و هاشمی جزو برنج های شکسته بشمار میرود و طول آن یک سوم برنج سالم آن است، این برنج در عطر و طعم هیچ فرقی با برنج سالم ندارد و معمولا بیشتر در سرو دسر مانند شله زرد، حلیم و… از آن استفاده میشود

  • برنج شکسته سرلاشه طارم هاشمی

برنج سرلاشه طارم و هاشمی همانند برنج نیم دانه جزو برنج های شکسته بشمار میرود با این تفاوت که طول آن دو سوم برنج سالم آن است، این برنج در عطر و طعم هیچ فرقی با برنج سالم ندارد و از آن برای پخت و تخلیط با برنج های سالم برای عطر و طعم دادن میتوان استفاده کرد.

برنج طارم شمال

مراحل پخت برنج طارم هاشمی ارزان:

  1. برنج طارم را چند مرتبه شسته و سپس با افزودن نمک به میزان 2 الی 3 ساعت آن را خیسانید
  2. برای پخت بهینه، توصیه می‌ شود قابلمه‌ ای مناسب انتخاب کنید و دو سوم آن را با آب پر کنید
  3. قابلمه را روی شعله با حرارت بالا قرار داده و منتظر شوید تا آب به جوش بیاید
  4. وقتی آب جوشید، برنج را به قابلمه اضافه کنید و دو قاشق غذا خوری روغن مایع را هم افزوده و مخلوط کنید
  5. برای بهبود قد برنج، زمانی که داخل قابلمه در حال جوشیدن است چند قالب یخ یا آب سرد به آن اضافه کنید
  6. در این مرحله، چند دانه از برنج را بین انگشتان له کرده و مطمئن شوید که نه خام و نه سفت باشد، سپس با آبکشی کردن برنج، آب آن را دور ریخته و آماده آمیختن با ته دیگ دلخواهتان مانند نان یا سیب زمینی شده را در قابلمه قرار دهید و با مقداری روغن ته قابلمه را تزئین کنید
  7. حالا با استفاده از دم‌ کنی دور درپوش قابلمه را محکم بپوشانید و برنج را به مدت کمی بروی شعله قرار دهید، در پنج دقیقه اول شعله را بیشتر کنید تا برنج به بخار بیافتد، پس از آن شعله را کم کنید تا برنج به‌ طور یکنواخت شود

با رعایت این مراحل، برنج طارم با طعم و کیفیت برتر آماده سرو و لذت‌ برداری خواهد بود.

برنج طارم شمال

فواید برنج طارم هاشمی مازندران

برنج طارم غنی از ویتامین‌ها و مواد معدنی است و مصرف آن در وعده‌های غذایی مفید است. این برنج همچنین جزو برنج‌های معطر ایرانی است که اگر به درستی پخت شود هر آشپزی را علاقمند به خود می‌کند..

این مطلب چه اندازه برایتان مفید بوده است؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد رأی: 0

منتظر اولین رای شما هستیم 👋

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *