برنج

بازار صادرات برنج شیرودی درجه یک مازندران

برنج شیرودی درجه یک

برنج شیرودی از اقلام پر محصول برنج است و علت قیمت ارزان آن نیز به واسطه همین موضوع است.
برنج شیرودی مازندران از لحاظ ظاهر بسیار به برنج هاشمی مشابهت دارد.
برنج شیرودی صادراتی کیفیت و طعم مطلوب داشته و از نظر کیفیت و طعم بعد از برنج هاشمی و علی کاظمی و فجر قرار می گیرد.
استفاده از آن در رستوران ها و شرکت های صنعتی بزرگ به دلیل قیمت مقرون به صرفه آن پیشنهاد می گردد.

لازم به ذکر است که برنج شیرودی از محصولاتی است که هر چه زمان ماندگاری بیش تری داشته باشد کیفیت آن بهتر می شود.

برنج شیرودی درجه یک

شناخت بهتر برنج شیرودی درجه یک

برنج شیرودی درجه یک

برنج شیرودی. که از انواع برنج پرمحصول می باشد، برنجی است که در نواحی شمالی کشور کشت می شود. برنج شیرودی از نظر شکل ظاهری بسیار شبیه به برنج طارم هاشمی است، که برای افراد غیرمتخصص در زمینه برنج قابل شناخت نیست.
به همین دلیل برخی افراد سودجو این نوع برنج را با انواع دیگر مخلوط می کنند و یا آن را به اسم برنج طارم به فروش می رسانند.
برنج شیرودی به زعم کارشناسان موسسه تحقیقات برنج کشور دارای کیفیت پخت مطلوب در مقایسه با سایر ارقام پرمحصول و قابل قبول در مقایسه با طارم هاشمی است،
هر چند از لحاظ عطر و طعم در مراتب پایین تری نسبت به برنج طارم هاشمی قرار دارد.

دلیل پایین بودن قیمت برنج شیرودی در مقایسه با انواع طارم، جدا از عطر و طعم آن، مربوط به پرمحصول بودن این برنج است.
برنج شیرودی به دلیل کیفیت خوب و قیمت مناسب، برای مراسم ها، رستوران دارها، آشپزخانه ها، ادارت و شرکت ها، بسیار اقتصادی است.
توصیه می شود به جای استفاده از انواع برنج خارجی نامرغوب، از برنج شیرودی استفاده نمایید.

توصیه دیگر این است که برنج شیرودی را بگذارید تا چند ماه بماند، چون شاهد پخت بهتر و عطر و طعم مناسب تری با گذشت زمان خواهیم بود.

برنج شیرودی درجه یک

بهترین قیمت برنج شیرودی مازندران

برنج استخوانی شیرودی یا برنج شیرودی، که از انواع برنج پرمحصول می باش، برنجی است که در نواحی شمالی کشور کشت می شود.
این برنج از نظر شکل ظاهری بسیار شبیه به برنج طارم هاشمی است، که برای افراد غیرمتخصص در زمینه برنج قابل شناخت نیست.
به همین دلیل برخی افراد سود جو این نوع برنج را با انواع دیگر مخلوط می کنند و یا آن را به اسم برنج طارم به فروش می رسانند.

این نوع برنج به زعم کارشناسان موسسه تحقیقات برنج کشور دارای کیفیت پخت مطلوب در مقایسه با سایر ارقام پرمحصول و قابل قبول در مقایسه با طارم هاشمی است،
هر چند از لحاظ عطر و طعم در مراتب پایین تری نسبت به برنج طارم هاشمی قرار دارد.
توصیه دیگر این است که برنج شیرودی را بگذارید تا چند ماه بماند، چون شاهد پخت بهتر و عطر و طعم مناسب تری با گذشت زمان خواهیم بود.

قیمت برنج شیرودی به دلیل اینکه میزان کشت آن کم شده است در بازار امروز قیمت بالاتری دارد.
برنج شیرودی با کیفیت و خوش طعم است و با قیمت های پایین تری از برنج هاشمی ارائه می شود.

برای خرید برنج شیرودی درجه یک با ما در ارتباط باشید.

این مطلب چه اندازه برایتان مفید بوده است؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد رأی: 0

منتظر اولین رای شما هستیم 👋

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *