برنج

بازار خرید برنج هاشمی درجه یک لنگرود

برنج هاشمی درجه یک

خصوصیات و ویژگی های برنج هاشمی درجه یک چه می باشد و هاشمی کدام شهر همه آنها را دارد.
برنج هاشمی لنگرود گیلان برنج بسیار با کیفیتی می باشد که نسبت به قیمت ارزش خرید بالایی دارد.
خرید برنج درجه یک و ارگانیک که به صورت محلی و سنتی کشت شده است بهترین نوع برنج می باشد.
برنج هاشمی درجه یک گیلان به لحاظ رطوبت بیش تر این منطقه از همه برنج های دیگر شمال بهتر میباشد.

برنج هاشمی درجه یک

آشنایی با طرز پخت برنج هاشمی

برنج هاشمی در واقع یکی از گونه های کیفی میباشد که از سال ۱۳۷۸ کشت آن شروع شده است.
اولین بار شخصی به نام آقای یوسف هاشمی که ساکن روستای چاپارخانه بخش خمام بوده کشت شده است.
بعد از پیدا شدن این برنج کشت آن به صورت گسترده توسط کشاورزان انجام شد.
به شکلی که امروزه بیش از ۷۰ درصد کشت برنج را در استان های شمالی به خود اختصاص داده است.

برنج آبکش شده اساس بسیاری از غذاهای سنتی و ایرانی است .
پلوهای مخلوط نظیر عدس پلو ، لوبیا پلو ، زرشک پلو و … با برنج آبکش تهیه می شود.
خورش ها و کبابهای ایرانی در کنار برنج هاشمی سرو می گردد.
پخت برنج هاشمی کمی دشوارتر از سایر برنج ها می باشد و به دقت بیشتری نیاز دارد.
برای پخت برنج هاشمی ، اولین مرحله خیساندن آن است.
برنج را بعد از پاک کردن، با آب ولرم بدون این که مدام چنگ بزنید، چند مرتبه بشویید.

برنج را در دیگ نسبتا بزرگ ریخته تا برنج پس از خیس خوردن و زیاد شدن حجم آن دچار شکستگی نشود به دیگ آب و نمک اضافه کنید.
نگران مقدار نمک در روش آبکشی نباشید چرا که بعد از آبکشی می توانید با ریختن آب، نمک اضافی آن را بگیرید.

ولی اگر می خواهید برنج را به صورت کته بپزید، نمک آن را به اندازه بریزید یعنی آب برنج نه شور باشد و نه بی نمک.
برای خیس خوردن برنج حداقل ۳ تا ۴ ساعت زمان لازم است.
البته بعضی برنجها رو باید یک شب قبل خیس کرد و بعضی رو ۳ الی ۴ ساعت قبل که  این به نوع برنج و تازگی و کهنگی برنج بستگی دارد.

برنج های کهنه رو میشه از قبل خیس کرد و با خیس کردن خیلی کیفیت بهتری پیدا میکنند.
البته اگه دیر خیس شوند و مدت کمی داخل آب بوده باشند.
هنگام پخت برنج هاشمی بیشتری طلب میکنند تا ری کنند.

ولی برنج های تازه با خیس کردن زیاد کیفیت خودشون رو از دست میدهند و باید مدت کمی در آب مانده باشند و هنگام پخت هم اب کمتری برای پختن طلب میکنند .

قابلمه موردنظر را انتخاب کرده و دوسوم آن را آب بریزید.
بگذارید آب کاملا جوش بیاید.
 زمانی که آب به جوش آمد آب برنج را خالی کرده و در قابلمه حاوی آب در حال جوش بریزید و صبر کنید تا داخل آب جوش بپزد.

قابلمه ای که برنج توش میجوشه باید جای کافی برای جوشاندن برنج داشته باشه .
توی آبش میتونین از کمی روغن ( یک قاشق ) استفاده کنین تا برنج بهتر قد بکشه و بهم نچسبه و دانه دانه بشه .

برای آنکه از زمان آبکش کردن برنج مطمئن شوید،
یک دانه برنج در حال جوش را بردارید و بین دو انگشتتان له کنید یا داخل دهانتان بگذارید.
مغز دانه برنج نباید سفت، زبر و خشک باشد.

وقتی از پخت برنج هاشمی مطمئن شدید،
آن را داخل آبکش ریخته و روی آن آب ولرم بریزید تا هم نمک اضافه برنج گرفته شود و هم کمی از حرارت بیفتد.

بعد از آبکش کردن بهتره قابلمه ای که برای دم کردن برنج در نظر گرفته شده جا دار باشه و روغن هم داغ باشه . در صورتیکه مایلید ته دیگ عالی بدست آورید اولا ته دیگ چرب تر باشد و پس از چرب نمودن ته دیگ مقداری خمیر به ته دیگ بمالید و روغن بیشتری روی آن بریزید.

بعضیها یکدانه تخم مرغ را زده و با برنج و زعفران مخلوط نموده ته دیگ میریزند که ته دیگ مطبوعی بدست آید. برنج رو هم کله قندی یا هرمی داخل قابلمه میریزن.
یعنی وسط قابلمه برنج بیشتری ریخته میشه سپس در قابلمه را ببندید؛ در این مرحله شعله اجاق باید زیاد باشد.

البته قبل از اینکه در قابلمه را بگذارید با دسته کفگیر داخل برنج چند سوراخ ایجاد کنید.
بعد از قرار دادن دم کنی، وقتی صدای جزجز به گوشتان خورد و از قابلمه کمی بخار بیرون زد، دم کنی را بگذارید و شعله را کم کرده و بگذارید برنج دم بکشد.

برنج هاشمی درجه یک

پخت کته برنج هاشمی

برای تهیه چهار نفر پلو می بایست ۳ پیمانه برنج هاشمی گیلان را به همراه ۴ پیمانه آب این میزان آب دقیق نیست.
بسته به نوع برنج  فرق می‌کند هرچه برنج کهنه تر باشد آب بیشتری می‌برد.
اگر کته با این مقدار آب نپخت حرارت را کم کرده تا بخارکند و بپزد.
این گفته در بین مردم رایج است که آب باید به قدری باشد که یک بند انگشت بالای سطح برنج قرار بگیرد.
برای این میزان برنج  یک قاشق غذاخوری نمک  کافی است.
می‌توانید با چشیدن آبش هم تست کنید آب برنج نباید شور باشد.

برنج را بشوئید، برای شستن خیلی آرام برنج را زیر آب ماساژ بدهید.
توجه داشته باشید چون چنگ زدن به برنج و محکم شستن آن باعث خرد شدن آن می‌شود.
بعد آب و برنج و نمک را مخلوط کرده، در قابلمه را بگذارید و دو ساعت به آن استراحت بدهی.
بعد بگذارید روی حرارت زیاد به محض جوشیدن حرارت را کم کنید تا به آرامی جوشیده و پخته بشود.
دراین مرحله می‌توانید مخلوطی از زعفران و زردچوبه به برنج اضافه کنید تا کتهٔ زرد رنگ داشته باشید.
درانتها تست کنید و بعد از پختن دم کنید.

نکته اول: اگه احیانا دیدید کته نپخته و می‌خواهید به آن آب اضافه کنید حتما از آب جوش استفاده کنید.
در هرحال اضافه کردن آب بعد از پخت تا حدودی کیفیت کته را پائین میاورد.

نکته دوم: اگر عجله داشته باشید می‌توانید برنج را نیم ساعت با آب ولرم مایل به گرم خیس کرده و بعد بپزید.
البته بدون خیس کردن هم می‌شود ولی در این حالت مثل برنج آبکشیده قد نمی‌کشد.

 

برنج هاشمی درجه یک

فروشنده عمده برنج هاشمی لنگرود

شهرستان لنگرود یکی از پایتخت های برنج شمال می باشد.
بهترین انواع برنج هاشمی و دم سیاه مربوط به این شهر می باشد.
برنج درجه یک در آب و هوای کوهستانی و پر رطوبت این شهر عطر و رایحه دل نشین تری پیدا می کند.
بهترین انواع برنج را می توان در مناطق سر سبز این شهر پیدا کرد.

برنج هاشمی لنگرود از دیگر مناطق شمالی برجسته تر و کیفی تر است.
فروش عمده برنج هاشمی لنگرود با تناژ بالا در این مجموعه انجام می شود.
برای خرید و سفارش عمده محصولات با ما در ارتباط باشید.

این مطلب چه اندازه برایتان مفید بوده است؟

میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد رأی: 1

منتظر اولین رای شما هستیم 👋

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *